Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לי - קניתי גרוטאה חדשה (ב.מ.וו 318IS E36)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש ותהנה!

האמת שאחד המחסומים היותר גדולים באחזקת רכב פאן בארץ היא לא בהכרח מחיר הקנייה אלא האחזקה השוטפת היקרה.

ביטוחים/טסט וכו׳...

אולי באסטוניה זה יותר הגיוני

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה וכל פעם שתרצה להחליף בין הצמגים תצטרך להתחיל לרוץ למכון טסטים, לבדוק באוטודטה, אין את המידה עניינים, סיפורים, שווה את הבלבול שכל ? אה, שכחתי אתה לא בישראל, שונא אותך.

אז מתי השרשור הבא ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

נקמיצ'י צודק, רוני, מה גובה האגרות הכרוכות בהחזקת רכב באסטוניה? חלפים ועבודה אני מניח זולים יותר...?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
נקמיצ'י צודק, רוני, מה גובה האגרות הכרוכות בהחזקת רכב באסטוניה? חלפים ועבודה אני מניח זולים יותר...?

אתם יושבים? אז תשבו.

ביטוח חובה לחצי שנה אמור לעלות כ-60 יורו = 300 שקל

רישוי (צריך לעשות בחודש הבא) יעלה כ-30 יורו = 150 שקל

חלפים אמורים להיות גרושים, יש פה בכמויות. כמה עשרות יורו לטיפול ממוצע. גם עבודה זה כלום, פחות מ-30 יורו לשעת עבודה של מוסך ממוצע. אפשר למצוא גם בפחות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תתחדש, מקנא בך רק בדבר אחד- שאתה חיי ביבשת נאורה מבחינה מוטורית.

אחלה רכב שעשוע (גם לא בתור אחד כזה)

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אפשר קצת לסטות מהנושא?

מה עלות המחיה הממוצעת שם?ומשכורת ממוצעת?

יש שרשור שפתחתי מזמן על אסטוניה (בצע חיפוש, קל למצוא). כתוב שם הרבה מידע. מה שלא - תשאל שם בבקשה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני תתחדש. ואתה עוד שאלת אותי למה אני חושב לעזוב לשם ;).

מה התכנון? הולך לשים מנוע v8 או משאיר as is?

אני עשיתי דריפטינג אצל אדם על e36 עם ה-v8 ושליטה ברכב הנל היה פשוט מעולה וקל יחסית. כהשוואה לנהוג על e30 הרבה יותר קשה והיא קצת יותר אגרסיבית.

החיים הם כמו....

פורסם

שום תכנון. זו גרוטאה שתישאר גרוטאה. המטרה היא כיף בשלג ובשביל זה לא צריך מנוע חזק.

אין שום קשר בין מכוניות ה-V8 של myway לבין מה שהן היו במקור. זה לא ממש משנה אם זו E30 או E36, וכל אחת מהן אפשר לכייל כרצונך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אחלה גרוטאה נאה, בטוח שהיא תתן הרבה פאן בשלג או סתם על כביש לח\רטוב.

אגב, על פניו מהתמונות, זה לא שסתם יש עליה סמלים של M, בהנחה והבחור לא החליף לה מושבים- זו סדרה 3 שהגיעה עם M PACKAGE מקורי, קל לזהות לפי הבודי קיט (יש לרכב שלך קיט חיצוני מלא) והמושבים שכוללים אפשרות להארכת המושב, אופציה שלפחות בשנתונים מאוחרים יותר הגיעה רק בדגמי M PACKAGE או M מקוריים.

זה אולי ההסבר לבולמים שהוא סיפר לך עליהם (גרסאות M PACKAGE כוללות מתלים שונים מסדרה 3 רגילה).

בכל אופן, הגרוטאה שלך- חלום של אחרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...