Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, כמעט כל ערב כשאני חוזר מהעבודה יש רכב אחר שחונה בחניה שלי ואני צריך לחפש חניה חלופית ולבזבז חצי שעה. נראה לי שלא צריך להסביר כמה זה מרגיז. אני גר בבניין עם חניון וחניות משוייכות אבל החניות לא מסומנות.

הבנתי שאסור להדביק מדבקות על הרכב שתפס לי את החניה. גם לא נראה לי שיעזור כי כל פעם זה מישהו אחר.

קיצר, מה עושים?

פורסם (נערך)

https://www.mahsomit.co.il/index.php?dir=site&page=catalog&op=category&cs=3000

יש גם חשמליים לדעתי, אם תרצה אוכל לשאול את אבא שלי הוא מתעסק במתקני בטחון (מחסומים, שערים).

אגב הקישור לא קשור אליו.

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

יש לי בעבודה מחסום דומה למה שמיכאל פרסם בקישור, עם סוללה ולוח סולארי קטן, שנפתח ונסגר עם שלט. זה נראה לי פתרון מאוד נוח.

פורסם

בד"כ אני רק קורא כאן אבל הפעם הייתי חייב להגיב לנושא. בעבר סבלתי מאותה בעיה של תפיסת החניה שלי. קניתי והתקנתי שומר חניה של חברת אספרוד asprod.co.il, השומר באמת מאסיבי ומחזיק מעמד כבר 4 או 5 שנים, אפילו בלי חלודה. הבעיה זה הפתיחה והסגירה היומיומית שלו. ממש עונש. אחרי כמה ימים זה ממש מתחיל להעיק, במויחד כשאתה ממהר בבוקר ויש לך כוס קפה חמה ביד. היום אני כבר לא סוגר אותו. פשוט אין לי כוח לזה.

בפעם הבאה - רק שומר חשמלי.

• תוכן חדש...