Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות על רישיון רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טופס לביצוע טסט חדשאמור להגיע כחודשיים לפני שפג תוקף הישן (אך עם נפלאות דואר ישראל – יקח זמן עדשיגיע).

ניתן לשלם את האגרהבאינטרנט (אתר משרד תחבורה) גם ללא הטופס (מזהה לפי מספר רישוי + מספר ת.ז. של בעלרכב) או ברשיומט (חלק מסניפי סופר פארם וחלק מסניפי משרד רישוי) או טלפונית במוקדמשרד רישוי.

פורסם
Eliy - במידה ועשית תאונה אפילו יום אחד אחרי שנגמר לך הטסט, חברת הביטוח יכולה להתנער מכל אחריות.

לפני שאני מברר לגבי הנושא הזה, שכבר נידון בפורום, אנא פרט אם מדובר על ביטוח חובה, רכוש (צד שלישי) או שניהם, ואם המידע שבידיך מקורו בפוליסה עצמה, או בחוזר של המפקח על הביטוח. כמו כן אני מדגיש שמדובר על תקופה קצרה ללא טסט, נניח עד שלושה חודשים. אתה רשמת יום אחד.

וזאת אינה המלצה לנהוג ללא טסט, רק ניסיון לברר נהלים!

רק דבר אחד קטן, אגרה יכולה להיות גם עד 4700 שקל, בהתאם לקבוצת הרישוי של הרכב, שנקבעת לפי מחיר הרכב כחדש.

אמנם השמטתי פסיק אחד, אבל רשמתי "פחות או יותר" 4500 זאת לא אגרה לרכב סטנדרטי. אני מניח שיש גם אגרות בגובה 800 ש"ח, בקבוצה 1 כעבור כמה שנים.

• תוכן חדש...