Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקמיע של רנו - טאליסמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפיאט הקווים היו בתקופת הסמל השמאלי התחתון, במקביל, הלכה למעשה הם חלק ממנו. לגבי סקודה - צודק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כדי לגלות האם זה טוב, נאלץ להמתין קצת אך לפחות בעניין העיצוב נראה כי רנו הגיעו למסקנה שרכב בעל עיצוב צרפתי לא יצליח, אז הלכו על עיצוב גרמני. אפשר למצוא שם את השמות שהוזכרו כאן כבר כמה פעמים: אני ראיתי שם לא מעט פאסאט, עוד קצת אינסיניה ואולי קצת מאליבו. בכל אופן, אולי הפעם יצליח להם.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

איך המיני קשורה לזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראית בסדר. משהו בה מפריע לי בעין אבל לא יודע למקד את זה.

אין לי בעייה לחיות עם עיצוב מוזר אבל לא עם רכב שלא מרגיש לי כמו כפפה ליד ואת זה אפשר יהיה לדעת רק אחרי שהיא תושק ותהיה על הכבישים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הסמל.

מבטיח לך שאם היית רואה סלון כזה ועיצוב חיצוני כזה רק עם סמל של קבוצת VAG היית אומר - וואו, איזה רכב יפה!!!

:-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדיוק הפוך. אני פרנקופיל ידוע ומחזיק לפחות רנו אחת ברצף יותר מ 20 שנים (היו לי 5, 19, מגאן 1 מגאן 2 ועכשיו פלואנס אבל המחלה התחילה עוד אצל סבא שלי שהיתה לו דופין).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בניגוד למה שמקובל לחשוב, מכוניות מנהלים צרפתיות נמכרו היטב, רק שהן לא היו מתוצרת רנו.

ה 21 שהוצגה ב 86' היתה מכונית די כושלת, וכשהוצגה הפיג'ו 405 ב 88' היא נעלמה כמעט כליל.

הלגונה דור ראשון, פרי עיצובו של פאטריק לה קוואמן ידעה הצלחה די בינונית, שוב, בשל התחרות בפיגו' וסיטרואן שהציעו מכוניות טובות בהרבה.

הדור השני של הלגונה נמכר במספרים נמוכים, אך תמיד תזכר לו העובדה שהוא היה הראשון לזכות ב 5 כוכבי בטיחות במבחני ה NCAP.

הדור השלישי הפך לשחקן זניח, וברגע שרנו חדלה להיות חברה ממשלתית, גם את הפקידות הצרפתית איבדו רנו.

מכוניות הסאלון תמיד היו כושלות ונמכרו במספרים נמוכים, עד שרנו הגיעו למסקנה, נכונה אגב, שאין להם שום סיכוי בתחרות מול הגרמניות, ונכון להיום אין לאף יצרן צרפתי ייצוג בפלח שוק זה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

נכון פרחי. ובגלל זה מפתיע אותי ההחלטה שלהם שוב לנסות לחדור לפלח שוק הזה.

אגב, ה405 נכון להיום הייתה יותר מתחרה של המגאן ולא הלגונה. ייתכן והתכוונת ל605?

פורסם

המתחרה של המגאן, בזמנה של ה-405, הייתה ה-309 ולאחריה ה-306. ה-405 התחרתה ב-21 ובלאגונה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לדעתי מהממת,ואני מת על הסמל הגדול שקיים גם בפלואנס,מרשים מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מרתק להיווכח עד כמה הסמלים מהווים בבואה או "דגם זעיר אנפין" של פילוסופיית העיצוב של יצרניהם.

אשמח לשמוע את התאוריה במלואה.

• תוכן חדש...