Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"הצטרפתי לכת" - או קניתי סאאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, הסוויץ' נמצא בקונסולה?

בכל המכוניות של סאאב מתג ההצתה נמצא בין המושבים ונועל את ידית ההילוכים.

בסאאב 95\96 ידית ההילוכים היתה על מוט ההגה, והמפתח היה יוצא רק עם שילוב להילוך אחורי, ואז ידית ההילוכים היתה ננעלת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש!

אהבתי את מד המהירות שמתקדם בצורה לא-לינארית, כך שהתזוזה שלו במהירות גבוהה מ-140 קמ"ש קטנה יותר. קראתי פעם שהרעיון הזה נלקח מתחום התעופה בו לסאאב היתה יד וגם רגל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מיקום הסוויץ' מעניין, אני גם הבנתי שיש שם פטנט ללחוץ כדי להוציא את המפתח או משהו כזה.

רכב מיוחד, תתחדש ותהנה!

פורסם

ראויים לציון פתחי האיוורור הנהדרים שהושקעה בהם הרבה מחשבה.

עד שנת 95' הופיע סמל החברה עם הכיתוב SAAB-SCANIA, ואילו משנה זו ואילך הופיע השם סאאב.

זכור לי היטב סיבוב בלתי נשכח בגירסת האירו של המכונית; הביצועים שלה בתנועה היו פשוט מדהימים, וקיק דאון חזק ב 90 קמ"ש היה גורם לנורית בקרת המשיכה להבהב !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

סאאב הוערכה תמיד במקוריות שלה ובתכונות מתקדמות שהצליחה לבלוט בהן למרות שהייתה יצרן קטן יחסית.

מקווה שתהנה ושהתחזוקה לא תהיה כאב ראש אלא תענוג ללב.

בהצלחה!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תתחדש! רכב מיוחד ונדיר. אבזור מרשים מאוד לשנת 2003.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רכב נהדר. יצרן נהדר שנעלם. יש מערך שירות טוב בארץ.

הרכב אמין יחסית, חשוב להקפיד על טיפולים שוטפים ותחזוקה נכונה במוסכים מתמחים.

הייתה לי סאאב כמעט עשור. נהנתי מאוד.

פורסם

תתחדש גיסנו, רכב מטריף!

רכב מאוד מיוחד. אני זוכר כשה-95 עוד היו חדשות, כל פעם שהייתי באיזור UMI הייתי קופץ להעיף מבט.

הצורה שהמחזיק כוסות בדש-בורד נפתח מהפנטת, אין דברים כאלה!!! 8)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אוטו בהחלט מענג לנהיגה , היה לי כזו ידנית לפני מספר שנים,המון כוח ובהחלט אחת המכוניות שנהנתי מהן,מאוד אמינה גם אני חייב לציין.למיטב זכרוני בקלות מאוד בעדכון תוכנה אפשר לשפר אותה מבחינת הספק מנוע,תברר זה משנה את האוטו.יפה מאוד באמת

פורסם

תתחדש. במציאות היא נראית יותר טוב ושמורה להפליא. באמת קניה מעולה (לא לכל אחד, ספציפית עלייך היא תפורה ואנחנו יודעים למה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תתחדש! רכב מעניין ביותר. אפשר להגיד שזה יהיה חלום שלא יתממש אצלי. עד שיהיה לי את האומץ לקנות אחת הן כבר לא יהיו קיימות נראה לי.

• תוכן חדש...