Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://cars.walla.co.il/item/2873306

מה אתם אומרים? כמה יעלו רכבים כאלה בארץ? אם הם יעלו 40K ש"ח למשל, עמישראל יקנה או שיעדיף להוסיף עוד כ-20K ולקנות רכב מקטגוריית המיני?

מישהו פה חושב שהוא יכול לאפיין את הלקוח שיעדיף רכב כזה על פני מיני/סופר-מיני משומשת?

מעניין אם בארץ יהיו להם הגבלות שימוש כגון נסיעה בעיר בלבד או שיוכלו לנוע בחופשיות מעבר לגבולות העיר.

בנוסף מסקרן לדעת כיצד חברות הביטוח יתמחרו את הפוליסות לרכבים כאלה, שכן זכור לי שהם ממש לא בטיחותיים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מה אתם אומרים? כמה יעלו רכבים כאלה בארץ? אם הם יעלו 40K ש"ח למשל, עמישראל יקנה או שיעדיף להוסיף עוד כ-20K ולקנות רכב מקטגוריית המיני?

מישהו פה חושב שהוא יכול לאפיין את הלקוח שיעדיף רכב כזה על פני מיני/סופר-מיני משומשת?

מעניין אם בארץ יהיו להם הגבלות שימוש כגון נסיעה בעיר בלבד או שיוכלו לנוע בחופשיות מעבר לגבולות העיר.

בנוסף מסקרן לדעת כיצד חברות הביטוח יתמחרו את הפוליסות לרכבים כאלה, שכן זכור לי שהם ממש לא בטיחותיים.

אפיון הלקוח - לגבי החשמלי זה די פשוט - בעל בית פרטי שרוצה לקנות רכב שני או שלישי עבור הבן המתבגר שהוציא רשיון, או עבור אחד מבני הזוג לנסיעה קצרה לעבודה וחזרה. (בהינתן רכב נורמלי זמין לטיולים וכו', של בו הזוג השני)

זה רכב עם מעט מאוד הוצאות שוטפות, בעיקר ביטוח וזהו.

לגבי ביטוח- אם יוגדר כרכב פרטי לצורך הזה אז החובה בפול עולה 3700 ש"ח, כך שזה חסם עליון. אני מעריך שיהיה הרבה פחות מזה, כי אלו כלי רכב שיסעו פחות ק"מ מרכב ממוצע.

צד ג' ומקיף אין סיבה שיהיו יקרים, להיפך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בהנחה והם אכן יעלו 40K , אני מאמין שהכלים האלו יהפכו לצעצוע לעשירים (ע"ע טרקטורונים) ולא לכלי תחבורה אמיתי.

המגבלות (שני מקומות ישיבה, 20 כ"ס וכו') הופכים אותו לרכב עירוני נטו. בישראל כמעט ואין מי שנוהג אך ורק במרחב עירוני ולא יוצא לכבישים מהירים. וגם אם קיים אדם כזה - הוא בכל זאת יקנה רכב אמיתי, כי 'לך תדע מתי תצטרך'.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

הייתי רוצה טוויזי לנסיעות של בית דגן - נתיב מהיר. לא לבזבז כמויות מטורפות של דלק בRS לנסיעות חסרות פאן

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני אלבש את הכובע הפולני שלי, ואציין שמעניין שהתמונה שנבחרה היא של מר חולדאי, נוהג ברנו תוך כדי שהוא חוצה אי תנועה מצויר על הכביש.

!AWDSOME

פורסם

אני רוצה לראות את הגיבור ששורד את הקיץ הישראלי בפחית הזאת.. (אלא אם יש אופציה לחלונות ומזגן)

יום טוב גם לך

פורסם
לגבי ביטוח- אם יוגדר כרכב פרטי לצורך הזה אז החובה בפול עולה 3700 ש"ח, כך שזה חסם עליון. אני מעריך שיהיה הרבה פחות מזה, כי אלו כלי רכב שיסעו פחות ק"מ מרכב ממוצע.

צד ג' ומקיף אין סיבה שיהיו יקרים, להיפך.

לא יכול להיות שיגדירו קטגוריה חדשה ששמה יהיה כמתבקש - קוואדרוסייקל, ותתומחר במחיר גבוה יותר? הרי הרכב משמעותית פחות בטיחותי (למיטב זכרוני) מרכבי מיני/סופר-מיני, משמע בתאונת צד למשל, הנהג ייפגע קשה יותר מאשר אם היה נוהג ברכב אחר, ועל כן חברת הבטיוח תתמחר את הפוליסה במחיר גבוה יותר.

לגבי צד ג', כנראה שבאמת לא יהיה הבדל, אבל לגבי מקיף, הכל שאלה של תמחור החלפים. למשל, אם קורת הצד הזאת שקוראים לה "דלת" ברכבים מהסוג הזה תהיה יקרה או לא, מאוד יכול להשפיע על מחירי הביטוח המקיף.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא יצא מזה כלום, אולי -כמו שכתבו - צעצוע לעשירים. אם בנאדם ממוצע יקנה את זה הוא יצטרך להוציא *לפחות* עוד 60K כדי לקנות רכב ״אמיתי״ וזה פשוט לא משתלם; עדיף לקנות רכב ״אמיתי״ אחד וזהו. זה שקול לכך שבמדינות עם מיסוי נמוך יותר אנשים מחזיקים רכב פנאי (ג׳יפ או רכב מסלול כלשהו) לצד רכב לשימוש יומיומי.

גם אם יחתכו את המחיר בחצי עדיין זה לא יצדיק רכישה. לסטודנט שגר בעיר זה יכול להיות מעולה במקום אופניים, אבל לכמה סטודנטים יש 20K לבזבז וכמה מהם יקנו את זה במקום אופניים חשמליים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כולה קלנועית משודרגת!

ולחשוב שכשקראתי את הכותרת חשבתי שמדברים על אימוץ קטינות אירופאיות...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני דווקא חושב על תסריט הפוך, שניה כרכב שני כשכבר קיים רכב עיקרי גדול

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אני אלבש את הכובע הפולני שלי, ואציין שמעניין שהתמונה שנבחרה היא של מר חולדאי, נוהג ברנו תוך כדי שהוא חוצה אי תנועה מצויר על הכביש.

מר חולדאי לא מאמין בחוקים של המדינה, אם יש חוק שלא מתאים לו הוא מוציא חוק עזר עירוני.

עכשיו אגסי יבין איזה מכוניות חשמליות אנשים קונים.

רק שבשיטה שלו הוא הרוויח הרבה יותר כסף מאשר ירוויחו במכירת מכוניות קוואדרוסייקל

אייל

פורסם

לא הייתה כבר ספארק 1000 סמ"ק יד1 מליסינג ב48K?

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • תוכן חדש...