Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ על דניG.

הבן אדם פשוט מלך

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה לפותח השרשור-

במעמד\טרם ביצוע ההזמנה של הקורס אישתך לא קיבלה מייל עם תוכנית מפורטת של הקורס כולל לו"ז מסודר?

אני מבצע בקרוב קורס נהיגת מירוצים (רשיון נהיגת מירוצים) וכבר עכשיו יש לי מייל ובו תכנית הקורס כולל לו"ז שעתי של מקצים, הסברים וכמובן התכנים שהולכים לעבור בו (קורס שאורכו יום מלא כולל שעה וחצי נהיגה בחלוקה ל-3 מקצים).

אישתי היא עדיין לא :lol:, חברה שלי כן.

בכל מיקרה ביררתי איתה, היא קיבלה למייל רק חשבונית \ אישור על התשלום ועוד הסבר קצר שצריך לבוא עם נעליים סגורות וכו'.

אין שם שום איזכור לגבי אורך הנהיגה.

אני מקווה שחברה שלך לא מודעת לרמת ההתבאסות שלך מהמתנה, אם כי נראה שהיא בעצמה התאכזבה קשות.

מגיע לה שאפו ענק על המתנה שניסתה לקלוע לטעמך.

תודה על המידע השימושי.

אני התבאסתי בעיקר מזה שחברה שלי התבאסה, היא ציפתה ליותר. אגב לשואלים היא קראה את השירשור הזה, היא אפילו עודדה אותי לפתוח את השירשור הנ"ל במטרה להזהיר אחרים.

אתה צודק בהחלט מגיע לה שאפו.

פורסם

העלתי שאלה לגבי קורס\הדרכה לפני פחות מחודש - אף אחד לא נתן המלצה טובה.

אני יכול להגיד שבסוף הלכנו ל"אלטרנתיבי" והיה ממש כיף.

http://www.alternativi.com

יש לנו וידאו שצילמנו עם מצלמת דרך, הם לא הציעו את התוספת...

אגב, אני חושב ללכת שוב אחרי שהיום התקינו לי quick-shift.

(כרגע על 30%)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

וואו, ממש במקרה גיליתי את השרשור הזה - לא להאמין, אם לא הייתי רואה את השם של פות"ש הייתי חושב שאני עצמי כתבתי את הפוסט....

המקרה שלי קרה לפני מס' שנים, מעניין לראות שאין חדש תחת השמש.

מקווה שזה בסדר שאני מקפיץ, פשוט ניכר כי למרות שהמקרה שלי ישן - הוא רלוונטי מאוד.

בפברואר 2009 (חמש שנים לפני המקרה של פות"ש!) חברתי דאז (אשתי היום) החליטה שלמרות שאני סטודנט והיא חיילת משוחררת, היא רוצה לפנק אותי במתנה בלתי נשכחת - והזמינה את ה"קורס"/"חוויה" הזו.

הלכנו למקום, בלי שיש לי מושג ל-מה לוקחים אותי.

מגיעים, אני רואה את הסובארו WRX הזו - Holy crap, חלום מתגשם.

הסברים מילים וכו' וכו', ואז מגיע השעה להנות (סוף סוף).

נכנס לרכב, ומתחיל את המסלול. המדריך מסביר לי שמגיעים להילוך שלישי ואין צורך לשנות הילוכים יותר(!?), לאחר 3-5 הקפות (סלחו לי שאיני זוכר את המס' המדוייק, אני זוכר 3, אבל אולי היה 5) זה נגמר.

בזמנו, לא היה מקצה שני, החוויה המסכנה הזו הייתה ה-כ-ל.

הזוג הנוסף כן קיבל מקצה שני, אני הייתי מבואס לגמרי ורק רציתי ללכת אבל העמדתי פנים שהבזיון הזה לא כזה גרוע בשביל לא לפגוע בחברה שהשקיעה כ"כ הרבה... חברה שלי דיברה עם המדריך שם וסידרה לי עוד סיבוב אחד נוסף. אני מעריך שבמצטבר, זמן הנהיגה שלי על הרכב היה בערך 10 דקות בסה"כ.

סיימנו, הלכנו, כולנו ברכב ידענו איזה בזיון הלך שם אבל לא דיברנו על זה בשביל לא להעכיר את האווירה.

עד היום, גם במבט לאחור (ותחשבו כמה זמן עבר, ועם זאת אני זוכר את הכל צלול לגמרי), זו אחת החוויות הכי גרועות שהיו לי. עזבו את המחיר של זה, גם אם היו מציעים לי את אותו הדבר בחינם - לא הייתי נוסע כי חבל על הדלק ועל הזמן. יותר משהתבאסתי על עצמי, התבאסתי בהרבה יותר על חברה שלי, המלצרית התפרנית החמודה שרק רצתה לעשות שמח - ובפועל נעקצה (צר לי, אבל אין לי מילים אחרות לתאר את מה שהלך שם מלבד עקיצה). אני כמובן מאוד הערכתי אותה (וגם היום מעריך) על המחווה, אבל מאז אותה 'טראומה' פסלתי לגמרי כל סוג של חוויה מוטורית בארץ.

אז אלעד, אמנם שאלת מזמן את השאלה שלך - אבל לי נראה שאין חדש תחת השמש.

בזיון.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יש חדש תחת השמש: החברה חדלה מלהציע את ה"חוויה" המדוברת (ולמעשה חדלה להיות חברת נהיגה מתקדמת) ולכן "עקיצות" מהסוג הזה לא יישנו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

נהדר, good riddance.

מצטער על ההקפצה.

מקווה שהם לא עשו את טריק ה'פשטנו רגל --> פתחנו חברה בשם חדש'.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה לא בדיוק ככה.

הם הפסיקו להיות חברת נהיגה מתקדמת, והפכו להיות חברה לחוויות מוטוריות, בעיקר בחוץ לארץ.

בארץ מציעים רק חווית כביש אחת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...