Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתאום ההצעה של טופ גיר נשמעת לי ממש אטרקטיבית.

מקווה שחברה שלך לא קוראת את זה, שקלים באים והולכים אבל האכזבה מכל ה"עלק חוויה" שאתה מתאר פה זה נשאר, וזה ממש מבאס לתת לבן/בת זוג מתנה שמשאירה כזה חותם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
misterb - לגבי עליות אחזקה, צריך לזכור שהרכב הנ"ל הוא אימפרזה GT סטנדרטית ולא משופרת או משהו בסגנון הזה וזה רכב די אמין בבסיסו, אין העברת הילוכים כלל במהלך הנהיגה - בלאי 0. השחיקה לצמיגים (הסיניים מקדימה, אליאנס מאחורה תודה ששאלתם) היא מינימלית עקב נסיעה על משטח עם מקדם חיכוך נמוך (הם גם במידה סטנדרטית לחלוטין). אין פה שום דבר כזה יוצא דופן מבחינת בלאי ובטח שלא מבחינת דלק. אני מניח שבמקצה 1 של 5 הקפות לא נישרף יותר מליטר דלק. השימוש בבלמים הוא מינימלי לחלוטין לאורך ההקפה עד לא קיים. בקיצור אני ממש לא חושב שיש כאן בלאי רציני לרכב בנסיעה שכזאת. השולי רכב שהם קוצרים על קורס שכזה הם אסטרונומיים זה כל הסיפור.

לפני כמה שנים חברתי דאז ואשתי כיום העניקה לי ליום הולדתי קורס ראלי אצל און יעקובסון עוד בתקופה שבה הוא עבד תחת דרייב ארט. הרכב היה אותו רכב ש-misterb סיפר עליו - אימפרזה מוסבת לראלי על כל המשתמע מכך, כולל מכונאי צמוד וסדנה ניידת.

על פניו מהתיאור שלך כל הסיפור הזה נשמע כמו חוויה פרטאצ'ית למהדרין. צמיגים סוג ז' אינם מתוכננים לעמוד בטלטלות שיש בשטח ובטח שלא לספק את האחיזה המצופה מהם. אם על הרכב באמת היו צמיגי אליאנס או לצורך העניין כל צמיג שהוא אינו צמיג ייעודי לראלי, אז או שלא באמת נהגת במסלול ראלי בשטח (ולכן זה בעצם לא קורס ראלי...) או שהרכב ננהג בכזאת עדינות שהצמיגים איכשהו כן צלחו את היום (ואז מה הטעם בכל הקורס הזה?).

כך או כך, בהנחה שהתיאור שלך הוא אמיתי - ובהתחשב בעובדה שהכל צולם אז אני נוטה להאמין שכן - נראה שמדובר כאן בעיסקה גרועה במיוחד על גבול ההטעיה.

אני יודע שלחברת מסלולים יש כמה נציגים פה והייתי שמח לקרוא את תגובתם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

אלעד, אני מעלה תמונה של הרכב כפי שהוא, הדבר היחיד שנערך בתמונה כמובן הוא מחיקת האנשים. אם תעשה מספיק זום על הצמיגים תוכל לראות את שאמרתי, מקדימה צמיגי ג'ינהו סיניים או משהו כזה ומאחור צמיגי אליאנס, אולי אליאנס התחילו לייצר צמיגי ראלי? :lol:.

IMG_20140801_104155.jpg

עריכה אחרונה על ידי PorSche-911
פורסם

נראה ששמו צמיגי כביש זולים כדי לחסוך בעלויות מתוך הנחה שאף אחד לא באמת ייקח את הרכב למהירויות וגבולות אחיזה קריטיים, ומכיוון שהמסלול ידוע אין הפתעות מבחינת בורות, סלעים וכו'. מצורפת תמונה של הרכב שאני נהגתי בו (אחד מהם, הם התחלפו במשך הזמן).

ניתן לראות שמדובר בצמיגים שונים לגמרי, עם סוליה עבה מאד וקוביות גדולות, צמיגי ראלי אמיתיים. צמיג כזה עולה מעל 1000 ש"ח אגב.

IMG_2630.jpg

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
תודה לפות"ש ול niv על המידע. ברצינות. חסכתם לי עוגמת נפש ועצבים.

+1

אבא שלי חגג השבוע יום הולדת,עברה לי בראש מחשבה לקחת אותו ליום כיף כזה. מזל שלא עשיתי את זה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני רוצה להצטרף למה שאלעד כתב:

אולי הייתה כאן הטעיה מסוימת, לא יודע אם מכוונת או לא. עשר דק' נהיגה זה כמובן ממש קצת יחסית, ובטוח מרגיש כמו פספוס.

עם זאת, ציפיה לנהיגה של שעה וחצי היא קצת לא ריאלית, בעיניי. זה קורה אולי בקורסים אישיים, כולל נהיגה למקום בו מתבצע הקורס וכו. אבל בשבילי, לדוגמא, גם היום זה פשוט יותר מדי, וגם כשיוצא לי להגיע לנס הרים או כל מקום אחר, אני ממצה את הנהיגה אחרי סיבוב אחד (שזה חצי שעה בערך, לדעתי). אני יכול להגיד שבכל הפעמים בהם הייתי בכוכב יאיר, למשל, חלק גדול מהנהגים נשברו אחרי 2-3 מקצים של 5-6 הקפות, ופרשו. באופן דומה, גם בקורס פרטי יותר של מסלולים, שלקחתי בו חלק לפני כמה חודשים, נהגנו במצטבר כחצי שעה - ארבעים דקות, למרות שהיינו במקום משהו כמו 5-6 שעות (והעלות הייתה זהה - 1000 שח לאדם).

בסופו של דבר, להטעות או לשקר זה בטוח לא בסדר ואין לזה הצדקה, אבל בפועל כנראה שזמן הנהיגה לא ישתנה מהותית. אם זה שווה את הכסף? זה כבר שיקול פרטני ואני חושב שזה תלוי במדריכים. בקורס שהייתי בו נסעתי כ-20 דק' עם און וזה היה שווה את זה, כי הוא נתן לי דגשים על דברים קטנים ופרטניים שלא בטוח שהייתי שם לב אליהם אחרת. אבל מצד שני הלכתי לקורס ההוא מלכתחילה, רק כי ידעתי שהוא לוקח בו חלק ושמו הולך לפניו בתחום הזה בישראל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הבעייה העיקרית היא שהם מכרו משהו אחד ונתנו משהו אחר.

אפשר להסביר לפונים שנהיגת ראלי היא מאומצת וש10 דקות זה הרבה אבל לא להבטיח שעה ולתת אפילו חצי שעה.

אני הייתי מנסה לבדוק אם שאר המשתתפים אם גם להם הובטח אותו הדבר ועושה רעש על מנת לקבל זמן נהיגה סביר יותר.

אין להם אף עובד שגולש כאן ויכול להביא את תגובתם?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה ששעה וחצי נהיגת ראלי יכולה להיות פעולה מאוד מתישה זה נכון, אז מראש אומרים למי שמזמין את הקורס הזה שיש חלק תיאורטי באורך X דקות ויש נהיגה שאורכת 10 דקות.

כמו כן תמיד אפשר לפצל את הנהיגה לכמה מקצים וכך ליצור פרק זמן ארוך יותר לנהיגה ופחות מתיש.

שאלה לפותח השרשור-

במעמד\טרם ביצוע ההזמנה של הקורס אישתך לא קיבלה מייל עם תוכנית מפורטת של הקורס כולל לו"ז מסודר?

אני מבצע בקרוב קורס נהיגת מירוצים (רשיון נהיגת מירוצים) וכבר עכשיו יש לי מייל ובו תכנית הקורס כולל לו"ז שעתי של מקצים, הסברים וכמובן התכנים שהולכים לעבור בו (קורס שאורכו יום מלא כולל שעה וחצי נהיגה בחלוקה ל-3 מקצים).

תבדוק את זה, אולי זה ישפוך אור.

בכל אופן על פניו וממה שאתה מדווח- נשמע כמו התנהלות לא רצינית וגם סוג של זלזול הקטע של קורס נהיגת ראלי עם מכונית שלא באמת מותאמת לנהיגת ראלי.

גם אם המסלול לא אינו כזה שמצריך מכונית בקונפיגורצית ראלי מלאה מן הראוי שמי שמשלם כל כך הרבה כסף ינהג במכונית שנראית ונשמעת כמו מכונית ראלי ולא אימפרזה טורבו חבוטה עם מדבקות וצמיגים שהייתי מתבייש לשים על רכב ליסינג.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מקווה שחברה שלך לא מודעת לרמת ההתבאסות שלך מהמתנה, אם כי נראה שהיא בעצמה התאכזבה קשות.

מגיע לה שאפו ענק על המתנה שניסתה לקלוע לטעמך.

תודה על המידע השימושי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...