Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יוצא ביולי לטיול משפחה בגרמניה, מכיוון והיה לי חשוב רכב דיזל, חיפשתי במיוחד השכרה כזו.

החברה היחידה שבנוסף לקבוצת הרכב ניתן להבטיח בהזמנה רכב דיזל היא באדגט.

תוספת של 42 פרנק שוויצרי מבטיחים לך רכב דיזל.

באתר בדגט שוויץ הזמנתי בשדה התעופה מולסהיים VW TURAN. או FORD GRAND C MAX

הערה: באתר בישראל העלות גבוהה ב 1000 שקל ללא יכולת להזמין דיזל.

אז :idea: שלא יעבדו עליכם.

Kia Niro 2017

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עד כמה שזכור לי בבאדגט ישנה הגבלת קילומטרים של 250 ליום. בגלל זה ביטלתי הזמנה אצלם ועברתי לאוויס.

פורסם

טוב, כבר חזרתי מחו"ל.

אז ככה:

הגעתי לנמל בשוויץ לבדגט,ואמרו לי שאין דיזל. אפילו שביקשתי דיזל וההיתי מוכן לשלם.

קיבלתי פורד גרנד סי מקס מנוע 1 ליטר טורבו. הסוכן התעקש ואמר שבשוויץ נהוג בנזין.

בבדגט אין הגבלת קילומטר.

כזה חרא של אוטו לא ידעתי שקיים. לא סוחב, מתנדנד בטירוף.

Kia Niro 2017

פורסם

למרות שכבר חזרת - משהו מניסיוני:

1. שכרתי במהלך השנים בדי הרבה מדינות באירופה - לעתים קיבלתיבנזין, לעתים דיזל - נראה אקראי לגמרי.

2. בשנה האחרונה שכרתי 3 רכבים. בפינלנד הזמנתי גולף סטיישן וזה מה שקיבלתי, אבזור בסיסי ומנוע TSI בהספק 86 כ"ס, תיבה ידנית. כין שהמדינה שטוחה בהחלט הספיקה לצרכי המשפחה. בבלגיה הזמנתי רכב דומה, לא היה בשדה, לאחר מו"מ קיבלתי אוקטביה סטיישן דיזל (לא יודע באיזו גרסה) עם תיבת DSG ודרגת אבזור די גבוהה. תענוג. בהחזרת הרכב נציג חברת ההשכרה ציין שבבלגיה יש נטיה לעבור מדיזל לבנזין. לפני חודש בדנמרק הזמנתי גולף, קיבלתי קקטוס דיזל (91 כ"ס) ידנית. הדבר הטוב היחיד ברכב היה צריכת הדלק (21 קמ"ל).

3. כנראה שהאירופים מתחילים להבין מה שמשרד האוצר שלנו הבין לפני מספר שנים: דיזל אמנם חוסך בדלק ו-CO2, אבל פולט הרבה מזהמים אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קיבלתי פורד גרנד סי מקס מנוע 1 ליטר טורבו.

כזה חרא של אוטו לא ידעתי שקיים. לא סוחב, מתנדנד בטירוף.

חרא? אני חייב לציין שזה מפתיע אותי מאוד.

מהנסיון שלי עם הרכב הזה (וזה יום אחד בלבד באחת שכורה באנגליה אז לא הרבה) זה ממש אבל ממש לא המקרה, ואם תקרא קצת מה כותבים עליה מגזיני הרכב המובילים זו גם לא חוות דעתם.

הסי מקס זו אחת המכוניות המהנות לנהיגה בקבוצה אם לא המהנה ביותר (אוטוקאר הבריטיים טוענים שאף אפילו יותר מאחותה הגדולה אס מקס) ולמרות שלי אישית אין נסיון עם ה1.0 אקובוסט (היתה לי דיזל) הם גם טוענים שהמנוע הזה מצוין (גם אם לא מהיר כמובן) גם בגרסה הבסיסית 100 כ״ס.

פורסם

אני נוטה לא לחרוץ דעה על רכב, אולי הוא מתאים לאחר.

החוות דעת ב CARBUYER תואמת לדעתי שמנוע הבנזין חלש למדי.

אני באתי משוחד לטובת הפורד ולא לקחתי מגאן מקבילה שהוצא לי.

באמת: חשבתי שכבר לא מיצצרים רכבים כאלה גרועים.

מתחת ל 2000 אין מומנט בכלל. תחילת נסיעה בעליות בגרמניה דורשת 3000 סלד.

פעם ששכחתי בצומת ללחוץ ככה הייתי קרוב לתאונה.

בסיבובים בירידה לבאדן באדן האוטו התנדנד בצורה לא נעימה.

הנסיון האישי שלי עם הרכב הזה הוא גרוע - לא מתקרב אליו יותר.

הדגם היה:

grand c max 1.0 scti

Kia Niro 2017

פורסם

שוב אני לא יכול לחוות דעה על המנוע כי אני לא מכיר אותו חוץ מהחוות דעת הטובות שקראתי.

אני פשוט מתפלא לגבי הנידנודים (יש מילה כזו?) כי זה לא מתיישב עם חוות הדעת של כמעט כל מגזין שקראתי, או מהנסיון הקצר שלי.

כמובן שלא כל רכב מתאים לכל אחד, אבל מוזר שאתה חושב שרכב שזוכה לתשבוחות בזכות הניהוג שלו בעיתונות המוטורית (אני מדבר על הרכב בכללי ולא ספציפית על המנוע 1.0 ליטר) הוא כלכך גרוע שאפילו לא ידעת שמייצרים כאלה...

פורסם

אל תאמין לכל מה שכתוב.

יש רפלקס עיתונאי שאומר רכב פורד הוא איכותי במתלים וניהוג.

פולקסווגן הוא איכותי בפנים.

בדרך כלל אני מסכים והלכתי לפי זה כאשר בחרתי ברכב.

עדיין למעשה היה לרכב ניהוג מנותק ויציבות אנכית בפניות מהנמוכות שפגשתי.

אולי זה היה הרכב שנהגתי בו בלבד, אבל קשה לי להאמין.

בעבר היה לי פוקוס בארץ ומאד נהנתי ממנה, לצערי הרכב הזה הרס לי את התדמית.

שמח שחזרתי לסקודה שלי.

Kia Niro 2017

פורסם

אני הזמנתי באינטרנט, להשכרה בגרמניה, את הרכב הכי קטן שהיה באתר. נראה לי משהו כמו פיאט פנדה.

קיבלתי פורד פוקוס סטיישן 1 ליטר טורבו. הרכב הגיע ברמת גימור מאד גבוהה (יחסית לארץ)- ניווט מקורי עם תצוגה גם בלוח השעונים, עצור וסע, בלוטות'ֿ, קרוז ועוד דברים.

הרכב היה מאד נוח אבל די חלש וצריכת דלק מזעזעת.

פורסם

מתעלק על השירשור, בחודש הבא אני אמור לקחת רכב מיורופ - קאר (סגרנו דרך ofran ) בסניף מלפנסה באיטליה. הקטגוריה שנקבע היא פיאט בראבו, יש הימור איזה רכב נקבל?

• תוכן חדש...