Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באוגוסט אני במינכן. שכרתי מאויס פולקסוואגן פסאט סטיישן גיר רגיל. באופציות מצוין שעבור תוספת של 3 יורו ליום ניתן לבקש את גרסת הדיזל. איזה גירסת מנוע מקבלים בדרך כלל ברכבים בסגמנט הזה? האם tsi ובאיזה נפח מנוע?

פורסם

בפעמים הבודדות ששכרתי באירופה קיבלתי רק רכבי דיזל, לפני שבועיים שכרתי בשוויץ (באזל) קיבלתי סקודה יטי 2.0 דיזל 4X4 קבוע וגיר ידני רכב בובה, בהזמנה היה רשום 1.8T.

סביר להניח שתקבל דיזל, מאוד פופולארי באירופה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אנחנו הזמנו שנה שעברה פורד מונדיאו סטיישן (רכב מייצג), וביקשנו מראש עדיפות לדיזל, כשהגענו הציעו לנו להשאר עם המונדיאו (מנוע בנזין) או להוסיף 10 יורו ליום לאודי A6 אוונט TDI. ככה שלא הכול בהכרח דיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לרוב תקבל דיזל. באוסטריה למשל קיבלתי גולף TSI מאובזרת. היה קצת מוזר כי הייתי בטוח שאני היחיד במדינה שנוהג בבנזין :)

פורסם

בכל מקרה נראה לי שאין בעיה עם בנזין כל עוד מדובר בדגמי 2015. שם הבסיסי הוא 1.4tsi ומה שמעבר לכך זה ברכה.

פורסם

אין מה לברר.

אתה מזמין רכב מקטגוריה X וזה מה שתקבל. תלוי גם מה אותה חברת ההשכרה מחזיקה במלאי.

אתה תמיד יכול לבקש רכב שונה, כל עוד הוא באותה הקטגוריה, ואם הוא קיים במלאי אין שום סיבה שיסרבו.

פורסם

בSIXT ראיתי שהרכבים מאובזרים למדי, אנחנו קיבלו את הA6 מאוד מאובזרת, הופתענו מאוד מרמת האבזור בהתחשב בעובדה שמדובר ברכב שכור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הזמנו ב sixt וולקסווגן פסאט ידנית וקיבלנו ב.מ.וו 320D סטיישן אוטומט עם חבילת אבזור M (מושבי עור ועוד כל מיני שטויות) ללא תוספת מחיר, קורה :)

פורסם
הופתענו מאוד מרמת האבזור בהתחשב בעובדה שמדובר ברכב שכור.

זה רק כי אתם רגילים לגרסאות ההשכרה בישראל.

פורסם

הm כוללת יותר מ״מושבי עור וכל מיני שטויות״. מתלים אחרים, צמיגים רחבים מאחור, בודי קיט אחר, מושבים שונים, הגה שונה. מגניב שקיבלתם חבילה כזו בהשכרה.

פורסם
מגניב שקיבלתם חבילה כזו בהשכרה.

שוב, תשכחו ממה שאתם מכירים בארץ, ואין שם מושג שנקרא גרסאות ליסינג/השכרה.

נכון שלא כל רכב שכור שתקבלו שם יהיה בגרסה הכי מאובזרת, אבל זה לא משהו יוצא דופן.

אני יכול לספר לכם שלפני כארבע שנים היתה לי 320d שכורה מאוויס באנגליה לתקופה של מספר חודשים עם קיט M Sport. בדקתי בזמנו ואמרו לי ש80% מצי הסדרה 3 שהיה להם באותו זמן הגיע מאובזר ככה.

מאז יצא לי לשכור לא מעט סדרה 3,5 וסדרה 1 (באנגליה וגרמניה) וחלק לא קטן מהם הגיעו כך.

אני גם יכול לספר לכם שכל צי האאודי באוויס אנגליה שזה כולל A1, A4, A5 כולן גרסאות S-Line ללא יוצא מן הכלל.

גם הV40 שהיתה לי מהרץ לפני כשבועיים היתה גרסה אחת מתחת לגרסה הכי מאובזרת שוולבו מציעים שם, כך שבאמת לא חסר בה כלום.

• תוכן חדש...