Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי, לא מעניין אתכם למכור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז לאחר שחבר שמכיר איש או שניים באאודי התערב וסיפר לי את הסיבה האמיתית למה לא חזרו אליי - אוכל לומר שאין שום קשר לסינון או לקטלוג שלי בתור רוכש פוטנציאלי.

הם חוששים מריגול תעשיתי?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אני לא הייתי נותן S1 לילד עם שורט גופיה וכפכפים. ואתה? מכוניות של מעל מאתיים אלף שקל שכל קל דעת יכול לרסק אותן בקלות בנהיגה לא אחראית או מנוסה (וכבר ראינו לא מעט עיתונאי רכב מיומנים שעושים את זה) ואני מניח שליבואנים יש קווים כאלה ואחרים מה נותנים ולמי לנסיעות מבחן.

אם אתה הולך עם שורט וחולצת טי אתה נחשב לילד בכל גיל? או שאחרי גיל מסויים אסור ללבוש קצר אלא רק חולצות מכופתרות?

אני אשמח לדעת כי לא מתאים לי למות מחום החל מעוד שנה.

לנושא השרשור, הגעתי בלבוש קל וקצר לסוכנות של רכבי יוקרה (אומנם לא של אאודי) וקיבלתי יחס שווה לכל דבר מהרגע הראשון. מה גם שהופעתי החיצונית לא מנעה ממני לקבל נסיעת מבחן באותו היום ברכב שערכו לא רק מעל 200 אלף אלא גם מעל 300.

טוב באמת שאנשים צרי אופקים, כמוך, אינם נמצאים במעמד של מקבלי ההחלטות בחברות שנותנות שרות (לא משנה אם מדובר במרצדס או קסטרו).

פורסם

כמו שציינתי, מכיר מספר אנשים שרכשו רכב בסכום שווה ערך לדירה בלבוש שמתאים ללכת לשוק או לזרוק זבל.

בנוגע לסיבה - אבדוק אם לא תהיה בעיה אפרסם את הסיבה. (אין פה איזה סוד מטורף או סיבה מעניינת)

פורסם

התלבושת האחידה והקבועה שלי הם ג'ינס וטי שרט שחורה, זה זורם טוב לקנות אלטו או אסטון מרטין?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רק במידה ואתה מגיע עם זיפים של יומיים שלושה. אסטון.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אז לאחר שחבר שמכיר איש או שניים באאודי התערב וסיפר לי את הסיבה האמיתית למה לא חזרו אליי - אוכל לומר שאין שום קשר לסינון או לקטלוג שלי בתור רוכש פוטנציאלי.

בנוגע לרכב - דווקא לטעמי הרכב כן יעזור. אדם שבבעלותו רכב ספורט מסוג מסוים שמחפש לשדרג למשהו יותר קיצוני, יותר יוקרתי או whatever - טומן בחובו פוטנציאל רב יותר לרכישה מאשר אדם שמתנייד בפאסאט לדוגמא (למרות שבמחירה קרובה יותר לS1 מאשר הOPC שלי). זו היא דעתי, איך אינני סוכן מכירות ולכן אינה מלומדת.

איזו סיבה יש לך להסתיר את הסיבה האמיתית לכאורה? האם זה קשור במקרה להשבתה ה-7,524 של רכב ההדגמה עקב מצמד גמור?

בכל אופן, מה בסוף?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לרכבי הספורט שלהם יש תיבה DQ250 בעל 6 הילוכים או תיבה DQ500 בעל 7 הילוכים. תיבת ה-DQ500 אינה קשורה לתיבת DQ200 בה התגלתה בעיית ה-DSG7 המפורסמת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ל-S1 יש גיר ידני עם קלאץ' שלא אוהב להחזיק מעמד. יש לציין שאני מאמין שזה פחות הקלאץ' ויותר סגנון הנהיגה שהרכב הזה חווה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בתור אחד שנמצא מהצד של הסוכן. דבר ראשון זה שלא חזרו אליך( עזוב קבעו נסיעה ) זה לא בסדר. מהרגע ששלחת הודעה באינטרנט מקובל לחזור עד 3 שעות. שנית המון אנשים מבקשים נסיעות מבחן. חלקם הגדול ליסינג !!!! תתאר לך שאני מביא רכב לנסיעת מבחן שואל את הלקוח עם הקנייה פרטית הלקוח אומר כן. פתאום באמצע הנסיעה הוא שואל "איזה דגם מביאים אלבר ? "... מה שנקרא עבודה לחינם. בזבוז זמן מצד הסוכן. שלישית כמו שאמרו לפני צריך קודם לבוא לסוכנות לראות את הרכב, לראות שהעסקה מתאימה לך. במידה וכן אם מה שמפריד זה להביא את הרכב, אז כמובן להביא. אם העיסקה לא מתאימה ללקוח מה שקורה לפעמים ... סתם אני יעשה נסיעה ? בזבוז זמן...

פורסם
אז לאחר שחבר שמכיר איש או שניים באאודי התערב

סתם שאלה: למה לא דיברת אתו לפני?

"מה קורה אחי? זוכר שאמרת שאתה מכיר את Z ההוא מהאאודי? יש מצב אתה בודק אם אתה יכול לארגן לי נסיעת מבחן ברכב X? בלי לחץ, רק אם אתה יכול".

הרי אם אבא של חברה שלי אורתופד ויש לי כאבי גב, אני פונה אליו לפני שאני מתקשר לכללית לראות מתי יש תור. לא?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא עונה בשם פותח הת'רד,אך גם אני הייתי פונה ישירות לאולם תצוגה ורק אם לא נענה פונה למכר.

אגב,גם לקוחות שהם מכרים שלי צריכים משהו מהחברה שאני עובד בה,אני מעדיף שיפנו ישירות ואם התוצאה לא תהיה לשביעות רצונם,רק אז אתערב.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לא פניתי כי לא ידעתי שהוא מכיר את האדם.

בכל אופן אין להם רכב זמין ליום שבו אני יכול להגיע. נראה מתי אתפנה בפעם הבאה ואם יהיה רכב פנוי.

בנוגע לקלאצ'ים שמעתי שהם מכה ברכב הזה, אכן.

• תוכן חדש...