Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי, לא מעניין אתכם למכור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשל: קונה בן 50 בלבוש מהודר שמפגין ידע לגבי הרכב ושטורח לציין שנוהג היום ברכב יוקרה כנראה יסומן אצלהם כפוטנציאל יותר רציני מבן 20 שגר אצל ההורים ואין לו רכב. יתכן שבן ה-20 הוא מיליארדר אבל אין להם באמת שום דרך לדעת את זה. כנראה שבן ה-50 יקבל את רכב ההדגמה יותר מהר.

מאיפה הם יודעים עם מי הוא גר?

גם אם הוא גר עם ההורים (נגיד קומה מעליהם כמקובל בתרבויות מסויימות) זה עדיין לא אומר שאין לו יכולת כלכלית.

ואם הוא מגיע עם רנו אקספרס חבוטה ומעשנת? כנראה שאין לו יכולת כספית לA8 נכון? תתפלא.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ברור לי איזה תוכן הוספת על מה שכתבתי בהודעה שלי. חזרת על מה שכתבתי רק במילים שונות, טכניקת הטרלה קלאסית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ניסיתי להעביר לך שהסטראוטיפים שכתבת הם לא ממש נכונים. זה נראה לך נכון כי כנראה שלא עבדת כנותן שירות למוצר יקר.

אם כן, היית מבין שגם ילד בן 20 בגופיה וגם מבוגר עם חליפה הם לקוחות פוטנציאלים באותה מידה, עד שהם פותחים את הפה כמובן, ואז כבר מתחיל להברר מי באמת מעוניין ומי בא לעשות פוזות.

- By lifting money bags

פורסם

דויד אני חושב שפספסת את הדברים שלו לאחר ההדגשה שלו, הוא די התייחס אל זה בהודעה המקורית.

יתכן שבן ה-20 הוא מיליארדר אבל אין להם באמת שום דרך לדעת את זה. כנראה שבן ה-50 יקבל את רכב ההדגמה יותר מהר

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אי אפשר לצטט את עצמי?

רשמתי

שגם ילד בן 20 בגופיה וגם מבוגר עם חליפה הם לקוחות פוטנציאלים באותה מידה

לכן אני ממש לא בטוח שהמבוגר יותר יקבל את רכב ההדגמה יותר מהר.

אני חושב שברכבים "יוקרתיים" רוצים שתשוחח פנים מול פנים בדיוק בשביל לגלות מי יכול להרשות לעצמו ומי לא. (ואני בטוח שלא ישאלו כמה כסף נכנס לחשבון כול תחילת חודש)

וגם לא מעוניינים בידע על הרכב, נראה לך שחצי מרוכשי ה X6 (לדוגמה) יודעים משהו על הרכב לפני שמסבירים להם בסוכנות?

אגב, shugiflex רשם את זה בהודעה המקורית שלו, ואז לטעמי קצת סטר את עצמו.

עדיין נשמע שאני אומר את אותו הדבר?

- By lifting money bags

פורסם

כפכפים אני שונא. גופיה וכו׳ לא נראה לי מכובד (למרות שככה באתי כשקניתי בית).

בנוגע למראה - חליפה לא מעיד על יכולת כלכלית והעיקר חליפה כנל. לא מעט אנשים שרוכשים רכבים אף יקרים בהרבה מהדגם בו אני מעוניין, הם אנשים פשוטים (כלומר לא עורכי דין, אנשי עסקים מהאסכולה שאנו רגילים לדמיין) - באים בשורט וכפכפים, דופקים יריקה לפני הכניסה לעולם אבל משכיבים מיליון ש״ח במזומן על רכב או שניים (סיפור אמיתי).

אפשר לרכוש חליפה זולה וללכת להסתובב אולמות תצוגה על מנת לקבל ״סיבוב״. יכול להגיע אדם על רכב חבוט שחסך כל חייו וכעת החליט להתפנק. אדם כזה לא בהכרח יהיה לבוש אלגנט וידבר בעברית רהוטה.

היכולת לזהות לקוח אמורה להיות טמונה בסוכן המכירות והוא אמור לדעת להתעלם מכל הסבך של מראה וכו׳ ולקרוא את

האדם אם באמת לקוח פוטנציאלי. בלקוח פוטנציאלי הכוונה לאו דווקא אחד שיקנה את הרבב, אולי לא אהב את הרכב בסוף, אבל המליץ לחבר שגם חיפש לרכוש רכב.

פורסם
אני אישית בחום הזה הייתי בא עם גופיה ,שורט וכפכפים , לא משנה איזה רכב הייתי רוצה לקנות.

אני לא הייתי נותן S1 לילד עם שורט גופיה וכפכפים. ואתה? מכוניות של מעל מאתיים אלף שקל שכל קל דעת יכול לרסק אותן בקלות בנהיגה לא אחראית או מנוסה (וכבר ראינו לא מעט עיתונאי רכב מיומנים שעושים את זה) ואני מניח שליבואנים יש קווים כאלה ואחרים מה נותנים ולמי לנסיעות מבחן.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

מזל של הייטקיסטים ששמים זין על קוד לבוש ולא מתגנדרים במיוחד בגלל שאיזה סוכן מכירות מצפה לראות אותם במצב כלשהו, לדוגמא :)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מזל של צ'מפיון, כי כשתשחה בכסף והילד שלך ילך לסוכנות כדי לבחור לעצמו רכב, ואתה תנפנף אותו, הוא יתבאס, ילך לב.מ.וו שם יתנו לו יחס כמו שצריך למרות שאתה בגופיה... גם אתה וגם הבן שלך תקנו ב.מ.וו ולא אאודי.

או כמו שאור אמר.

או סתם אנשים שחם להם ויש להם כסף ואת הכרטיס השחור הנכון בארנק.

- By lifting money bags

פורסם
לא יודע אם בצדק או לא, לא עברת את מערכת סינון הרצינות שלהם, זה הכל.

למען האמת אם אותו עובד אאודי שראה את השרשור היה מציץ לחתימה שלך זה לא היה ממש עוזר לך.

1+

וזה אף על פי השופוני שאתה מכניס בין השורות

"

גופיה וכו׳ לא נראה לי מכובד (למרות שככה באתי כשקניתי בית)"

"הייתי חושב שאולי מפאת גילי הצעיר, אך בטלפון אין שום פרט שמציין את גילי. "

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אז לאחר שחבר שמכיר איש או שניים באאודי התערב וסיפר לי את הסיבה האמיתית למה לא חזרו אליי - אוכל לומר שאין שום קשר לסינון או לקטלוג שלי בתור רוכש פוטנציאלי.

בנוגע לרכב - דווקא לטעמי הרכב כן יעזור. אדם שבבעלותו רכב ספורט מסוג מסוים שמחפש לשדרג למשהו יותר קיצוני, יותר יוקרתי או whatever - טומן בחובו פוטנציאל רב יותר לרכישה מאשר אדם שמתנייד בפאסאט לדוגמא (למרות שבמחירה קרובה יותר לS1 מאשר הOPC שלי). זו היא דעתי, איך אינני סוכן מכירות ולכן אינה מלומדת.

• תוכן חדש...