Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי, לא מעניין אתכם למכור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא ש(לדבריו)לא חוזרים אליו, לא שסירבו לתת לו S1 להתחרע עליה 'על בליינד'.

כמה זמן, לדעתך, צריך לקחת לסוכנות לחזור ללקוח שהשאיר פרטים במרכזייה הכללית של החברה כדי שלא תכתוב את זה:

או שלחלופין זו סתם אוזלות יד של סוכנות עצלנית שחסר לה אינסנטיב למכור רכבים.

?

סמירו תמהר..הלכה יחידה אחת מאוטודיל ונשארו רק 2 ;)

יש לך משהו לספר לנו?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

והנה אגב, השעה 13:37 ואין שיחה עדיין.

אני לא לחוץ על הרכב. מה שיש לי מתאים לי מאוד ואני מאוד מרוצה ממנו. חיי לא יהיו עצובים אם לא ארכוש S1.

אני לא אקפוץ לרכוש רכב בסכומים כאלו ללא בחינת מספר חלופות ובדיקת כל האפשרויות שמעניינות אותי. הS1 נכנסה לרשימה של הרכבים הפוטנציאליים ויצאה ממנה במהירות. אני לא ארדוף אחרי יבואן במטרה שיעשה לי טובה וימכור לי רכב במחיר מפוצץ.

אם הייתי נעול שאני רוצה דווקא את הרכב הזה ורק אותו - הייתי מפנה זמני והולך לסוכנות. היות ואני מתעניין בו אך בהחלט יש חלופות אחרות, אני רוצה לבחון אותו ואני לא אסע לסוכנות סתם בלי אופציה אפילו לראות רכב כזה במציאות (בלי לנהוג, סתם לשבת באולם תצוגה ולהתרשם). בסוכנות הקרובה לביתי הרכב לא נמצא באולם. להתחיל לחפש ברחבי הארץ איפה הרכב קיים - שוב, לא עד כדי כך דלוק על הרכב.

בהחלט אוכל לומר שאם נסיעת המבחן הייתה גורמת לתחושות חיוביות מאבזור, איכות, נוחות והכי חשוב מנוע והתנהגות - הייתי יכול לחזור הביתה עם הזמנה, בין אם באותו היום ובין אם בתקופה הקרובה.

אם BMW יכולים לרדוף אחרייך רק כדי שתנהג ברכב שעולה כ100K יותר, ומתקשרים מדי פעם לוודא ולשאול ובאמת נותנים הרגשה שהם רוצים שתקנה BMW, ככה אני חושב שגם אאודי אמורים לעשות. ולא רק אאודי, כל יבואן. כך שמבחינתי כרגע אאודי ירדה מן הפרק.

פורסם

13:37? ב-2003 השארתי פרטים בסוכנות אלפא שהייתה אז בשד' ההסתדרות ועודני ממתין... 147 לא תהיה לי כבר, אני מניח :lol: לזכות סמל"ת יצוין, שאותם ימים חלפו מהעולם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מוכן לבוא לסוכנות בכדי "לדבר", אך ורק אם בסוף השיחה מתואמת מראש נהיגת מבחן.

אני לא רץ לשום סוכנות במיוחד בשביל שהסוכן יתחיל להסביר לי בשבחי האוטו וכמה שהוא טוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בדיוק. אני צריך ללכת ולהרשים אותו שבבקשה ייתן לי לנהוג חצי שעה ברכב?

יתרה מכך, מה יש לי לנסוע עד לשם (נסיעה של כחצי שעה מביתי) כדי לשבת איתו כמה דקות רק על מנת לעשות משהו שבפועל היה יכול להיעשות דרך הטלפון?

מבין לגמרי את העניין של יש אנשים שרוצים סתם לנהוג באוטו "מגניב".

תשאלי אותי מה כוונתי, מה משכורתי, באיזה רכב אני נוהג, משהו שייתן אינדיקציה כלשהי שתראה על רצינות התעניינותי ברכב והיכולת שלי לרכוש אותו (או היעדר כל זה)

פורסם (נערך)

סטס, רציתי לקחת S1 לנסיעת מבחן. הייתה תקלה והמפתחות לא נמצאו במתקן נסיעות המבחן בבני ברק, כך שיצא שהגעתי לחינם, אך נתנו לי להתרשם מה-1.8.

יומיים לאחר מכן (זה אירע בשישי וחזרו אלי בראשון), מקבל טלפון מאודי - הסברתי להם בדיוק מה קרה, הם לא הפסיקו להתנצל, שאלו לכמה זמן ארצה את הרכב והאם אצטרך שיביאו את הרכב לביתי - לחסוך ממני את הנסיעה לבני ברק.

לא יודע בדיוק מה פשר העניין איתך. איתי הם באמת היו מעל ומעבר - והפתיעו לטובה.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם השירות גרוע בשלב שבו הם אמורים לחזר אחרייך , מה יהיה בשלבים אחרים?

לדוגמא , תקלה...אחריות...על חשבון היבואן...הרי הם ידועים בתור יבואן הגון :roll:

פורסם (נערך)

גם בפניי התנצלו בשתי השיחות (השנייה והשלישית). כל כך הרבה פעמים התנצלו, אבל הרי מבחן התוצאה - 15:00 בצהריים ואין שיחת תיאום לנסיעת מבחן. שוב פעם, אם היו מסרבים - הייתי מבין. אבל אפילו לא מיידעים אותך. וזה מעצבן. יבואן שמתנהג כך, שידחוף את הרכבים שלו. לצערי הרב בארץ אין ריבוי יבואנים ואני לא יכול פשוט לחצות את הכביש ולרכוש אאודי מהיבואן המתחרה שלו. אבל עוד לא הגעתי למצב שאני רוצה לרכוש אאודי כי לא נותנים את ההזדמנות להגיע למצב הזה, כי זה לא שמונעים ממני להתרשם מהרכב, פשוט מתעלמים ממני.

אם יהיה לי זמן פנוי מתישהו במהלך החגים אקפוץ לאחת הסוכנויות של אאודי ואז הם יראו שאני רציני.

אבל אני אתן להם יחס זהה ליחס שהם נותנים.

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

דעתי האישית: כשאתה הולך לקנות רכב ב100K /200K אתה יכול להרשות לעצמך לעשות כמה סיבובים בין היבואנים עוד טרם נסיעת המבחן.

שיהיה ברור: בתור צרכן אני רוצה שיתייחסו אלי ברצינות מהרגע הראשון ואני מאמין שאם אני מחזיק בכסף צריך לרדוף אחרי ולא להיפך.

אבל, צריך להתחשב גם בצד השני: היבואן מפעיל מערכת שלמה של רכבי הדגמה וזאת מבלי לדבר על ביטוחים/ נזקים/ סתם ילדים מטרידים שלא יקנו באמת את הרכב.

הכי נכון הוא לעשות סיבוב ראשוני בסוכנות ולראות את הרכב עומד, לדבר עם איש מכירות, להרגיש את המוטיבציה שלו וגם להראות שאתה פוטנציאל רציני.

זה גם טוב לך: תן למחשבות לשקע קצת, תתרשם במקביל מכמה יצרנים ורק אחרי כמה ימים תצא לנסיעת מבחן.

תהיה לה יותר משמעות גם בשבילך.

פורסם

אז קיבלתי כעת שיחה ממנהל אולם מסוים שראה את השרשור, שהזמין אותי להתרשם מהרכב באולם התצוגה ואף לתאם נסיעת מבחן במידה ויהיה רכב זמין. כמו כן העביר לי מס' של האחראית על דגמי ה-S לתיאום מולה. בשיחה סוף סוף קיבלתי רושם שמישהו כן משתדל ומתאמץ בשביל המותג עבורו הוא עובד. עכשיו בעצם הגעתי לנקודת ההתחלה - של לבוא ולהתרשם מהרכב ולראות אם הוא מתאים לי. חבל שאחרי כל זה, אבל better late than never.

פורסם

אז אחרי השפעת השרשור ואחרי שיחה עם שני גורמים הגעת שוב ל"תבוא, נבלבל לך במח, את הרכב תראה אבל לנהוג לא תנהג בו!"

שזה בעצם התרגום לשפת המציאות של מכבסת המילים שאומרת "במידה ויהיה רכב זמין".

בא אני אגיד לך כבר עכשיו, רכב כזה, אם לא מזמינים אותו פרטני עבורך בשעה ספציפית, הוא לא זמין!!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תשאלי אותי מה כוונתי, מה משכורתי, באיזה רכב אני נוהג

ברגע שנציג מכירות של יבואן כלשהו ישאל לקוח בשיחת טלפון ראשונית מה השכר שלו, שרשור על המכון שטיפה בראשל"צ יראה כמו דף המלצות חמות לעומת מה שיקרה לאותו הנציג, הסוכנות והיבואן כולו. בצדק כמובן, אבל בואו נשאר רציניים.

מקווה שהשרשור באמת עזר לך שיהיה בהצלחה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הם לעולם לא ישאלו לקוח לגבי ההכנסה שלו, אבל לדעתי מטרת הפגישה הפרונטלית היא לגבש הבנה בסיסית שלהם לגבי יכולתו של הלקוח לרכוש את הרכב ורצינות כוונותיו. הם "קוראים בין השורות" כדי להבין אם הפגישה תוביל למכירה או לא.

למשל: קונה בן 50 בלבוש מהודר שמפגין ידע לגבי הרכב ושטורח לציין שנוהג היום ברכב יוקרה כנראה יסומן אצלהם כפוטנציאל יותר רציני מבן 20 שגר אצל ההורים ואין לו רכב. יתכן שבן ה-20 הוא מיליארדר אבל אין להם באמת שום דרך לדעת את זה. כנראה שבן ה-50 יקבל את רכב ההדגמה יותר מהר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני מתאם רכב מבחן מראש. בכל אופן, גם ולא יהיה, אני גם ככה במרכז ביום שבו אני רוצה לתאם. אקפוץ לפחות להתרשם מהרכב ובמידה וכן אהיה חפץ בנסיעת מבחן אתאם כזו כבר אז. אולי אראה את הרכב ולא יעניין אותי בכלל איך הוא נוסע (לטוב ולרע).

• תוכן חדש...