Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי, לא מעניין אתכם למכור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק שהם דורשים עליו מחיר מופרך, 229K ש"ח ליד 1, 0 ק"מ ועוד מגדירים את זה כ"מחיר מבצע".

חדשה עולה 231K, מאיפה הנפיצו כזה מחיר?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית, אני חייב לציין לטובה את היחס שקיבלתי מאאודי כאשר התעניינתי ברכב הנ"ל, כולל נסיעת מבחן ממצה ביותר (שהורידה אותי מהעניין אגב, אבל זה לדיון אחר). לגבי המחיר, כנראה שהרכבים באוטודיל הם עם חבילת האיבזור החיצונית המעלה את המחיר ל-252 אלף ולכן המבצע. בסהײכ האאודי הקטנה מציעה חבילה מאוד לא שגרתית (הנעה כפולה, בסיס גלגלים קצר, הספק גבוה מאוד לקטגוריה) ואיכת של אאודי, לא לכל אחד זה מתאים כמובן, אבל מצד שני אין בדיוק תחרות למתכון הזה.

פורסם

אכן, כל הרכבים עם חבילת הקוואטרו (לא מערכת ההינע קוואטרו אלא חבילת איבזור בעלת שם זהה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא קצת הגזמתם?

התקשר לשרות לקוחות, השאיר פרטים, אנחנו לא יודעים פעם בכמה זמן השרות לקוחות מעביר את הפרטים לסניפים הרלוונטיים, אנחנו לא יודעים מה היה היקף העבודה בסניף ואולי הם פשוט לא הספיקו לחזור אליו כי היו עמוסים בלתת שרות ללקוחות שטרחו להגיע פיזית סניף? אולי הם צוות חלקי כרגע?

בסה"כ לא חזרו אליו אחרי יום-יומיים, לא צריך ישר לצאת בסיסמאות שלא רוצים לעבוד ולמכור לכם, עד כמה שידוע לי בצ'מפיון עובדים על עמלות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כאחד שנהג על S1 יותר מפעם אחת אני יכול להמליץ לך לבדוק אופציה נוספת והיא mini JCW במחיר זהה לזה של האאודי עם חבילת האבזור.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם (נערך)

השארתי להם את הפרטים שלי לחזרה בפרסומת שהייתה לה באינטרנט - וגם אלי לא חזרו.

הרם טלפון לאולם אאודי הקרוב לביתך ובקש לשוחח עם נציג מכירות. בד"כ נציג לא ימהר לתאם נסיעת מבחן מבלי שתגיע פיזית לאולם, אך שווה לנסות. אולי התרשמות טלפונית תספיק.

נ.ב. כל אולמות התצוגה (רכבים) פתוחים לכל המאוחר עד 18:00.

בהקשר זה - אני חייב לציין ממש לטובה את השירות בסוכנות אלפא בהסתדרות בחיפה.

כשהתעניינתי לפני שנה בנסיעת מבחן על מיטו, הנציגה בטלפון תיאמה לי נסיעת מבחן עוד לאותו שבוע וחיכתה לי שם מיטו בזמן ובלי שלפני כן הגעתי לסוכנות.

הם מאוד שירותיים- כך צריך.

עריכה אחרונה על ידי Liran xsi

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

מרוב שהם לא רוצים למכור

הם מוכרים הכי הרבה מכוניות בסגמנט הפאר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

אני חייב להציג איך זה נראה מהצד השני, בלי קשר לפות"ש.

מתקשר לקוח לסוכנות, מבקש לבצע נסיעת מבחן. הוא לא מבקש רכב סטנדרטי אלא רכב חזק ועצבני שלא כל אחד יידע להתמודד איתו.

מיד עולה התחושה שמדובר בילד שרוצה סיבוב על רכב מגניב. לא משנה אם זה נכון או לא, זאת התחושה. אדם שמתקשר ורק רוצה נסיעת מבחן עושה רושם שאינו רציני לגבי רכישה, ומה לעשות, שרכישה זו המטרה של כל האינטרקציה הזאת. אין ספק שאסור לשכוח לתת שירות מצוין וזה אפילו חשוב באותה מידה כמו הרכישה עצמה (אם לא יותר) אבל כאשר מתקבלת התחושה שמנצלים את השירות בשביל משהו שלא באמת יוביל לרכישה (כאמור, בגלל שזה בטלפון זה על סמך תחושה בלבד) אז אין לנציג באמת יכולת לעזור.

בגלל שאי אפשר באמת לדעת במי מדובר, מזמינים את הלקוח לסוכנות לקבלת הסבר מפורט יותר על הרכב, המחשה בתמונות במידה ואין רכב כזה באולם התצוגה, קבלת הצעת מחיר ראשונית, אם יש רכב במרכב דומה באולם הלקוח יכול להתרשם מדברים שאינם משתנים כמו נפח תא מטען למשל.

כשזה קורה, לנציג יש אפשרות להבין מי הלקוח שעומד מולו, הלקוח הראה רצינות בזה שהגיע לאולם, בדק, ישב, הסתכל ושאל, ועכשיו אפשר בהחלט לבצע נסיעת מבחן.

אם זה לא קורה והלקוח רק מתעקש על נסיעת מבחן (כשמדובר ברכב כזה ולא ברכב סטנדרטי) זה בעייתי הרבה יותר.

לא פעם ולא פעמיים התקשרו אליי אנשים וביקשו רכבים שונים לנסיעות מבחן. כשהיה מדובר ברכב סטנדרטי הם הוזמנו בשמחה, אבל כשהיה מדובר ברכב קצת מיוחד יותר הוסבר שאשמח לפגוש אותם פנים מול פנים ולתת הסבר קצר על הרכב.

תתפלאו, אבל גם נשיאי חברות, מנכ"לים, יו"ר דירקטוריון, בעלי עסקים קטנים וגדולים, מנהלי בנקים, יזמים, רופאים, עורכי דין, רואי חשבון, קבלנים ועוד רשימה ארוכה של אנשים שזמן הוא משאב יקר אצלהם, הגיעו לסוכנות ובילו שעה מהחיים שלהם במחיצת איש מכירות לקבלת הסבר, הצעת מחיר וכו'.

אגב, לא יאומן כמה אנשים מבקשים נסיעת מבחן, מתבקשים להגיע לאולם קודם כדי להתרשם מהרכב, וכשהם מגיעים הם מבינים שהרכב הזה לא מתאים להם ובכלל עדיף משהו אחר. אז אם כבר היו מביאים במיוחד את הרכב שהם ביקשו מלכתחילה, ועכשיו התברר שהוא לא מתאים? נחכה שוב עד שיגיע עוד רכב הדגמה אבל הפעם אחד שמתאים?

בגלל סיבות כאלה, מזמינים לקוח להגיע לאולם טרם נסיעת מבחן.

אגב, המון, אבל המון(!) פעמים מתקשרים לקוחות ומבקשים רכב ספציפי, בדרך כלל מפואר מאוד, ולא רק שהם מבקשים בלי שבכלל ידוע משהו על הלקוח הפוטנציאלי, הם מבקשים את הרכב ל24 שעות. לפעמים אפילו לתאריך ספציפי. שוב, על סמך תחושה (ולא מעט ניסיון) הם כנראה רוצים לעשות משהו ספציפי עם הרכב (חתונה למשל, מקרה אמיתי). אז בטלפון הם מעמידים פני לקוח רציני ומתעצבנים על הנציג כשהוא לא מוכן למסור להם רכב מבלי שבכלל פגשו אותו, כאשר בפועל אין שום כוונת רכישה וזה הכל שופוני.

אז Smiro, אני מסכים שצריכים לחזור ללקוח ויהי מה, אבל אם אתה באמת מעוניין ברכב ואתה לא ילד מתלהב שרק רוצה נסיעת מבחן, גש לסוכנות, שב עם הנציג, קבל הצעה, ותבקש נסיעת מבחן. אני בספק רב שאחרי שתעשה את זה עדיין יעשו עליך פוזות.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני מעוניין להגיע לסוכנות ושיהיה שם לפחות את הרכב כדי שאוכל להתרשם ממנו. היות והסוכנות בכלל לא בעיר שלי ואני צריך לנסוע לשם ולפנות זמן בשביל זה. ועם כל הכבוד למנכל, עורך דין או אם נפשו של הנשיא אובמה חפצה באאודי - לא אבזבז זמני.

שוב פעם, לא הבעתי תמיהה על כך שסירבו לנסיעת מבחן אלא על כך שלא חזרו אליי ולא נתנו שירות בכלל. אציין כי בסוכנויות יוקרה אחרות היחס שונה לגמרי.

פורסם

אני לא כ"כ מצליח להבין למי צלצלת ואיפה השארת פרטים.

לא חושב שהייתי ממהר לקבוע או לתהות שלא מעניין אותם למכור. אני יודע שרכב ההדגמה הזה עושה (או עשה בעבר הלא רחוק) המון נסיעות מבחן וכנראה שאין באמת בעיה של ממש לתאם אחת.

גם לי היה קטע עם יבואן כלשהו, שהנציג בטלפון לא רצה לקבוע איתי נסיעת מבחן של יותר מחצי שעה סטנדטרית. כשהגעתי לסוכנות בפועל, הוא הסביר לי וגם הבנתי למה זה קורה (מה ש-ghost buster כתב).

אין מה לעשות, בסוף דברים נוטים להתקע בטלפון ממגוון סיבות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

גם אני נוטה להסכים עם דברי

ghost buster.

אני גם מאמין שקניית רכב זה סוג של חוויה ולכן ממליץ לך לפנות קצת זמן ופשוט להינות מכל העניין.

בהצלחה.

פורסם

גם אני מסכים עם GB, ועם זאת לא רואה שום סתירה לדברים של Smiro.

הבעיה היא ש(לדבריו)לא חוזרים אליו, לא שסירבו לתת לו S1 להתחרע עליה 'על בליינד'.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני מסכים בכל לב עם מגרש השדים, ויכול להוסיף שכשאני קניתי Audi לפני ארבע שנים סוכן המכירות יצא מגדרו לארגן לי כל מה שרציתי לבדוק. אני בהחלט כיתתי רגליי לסוכנות וקיימתי פגישה עם הסוכן לפני שהחל התהליך, כך שכנראה נוצר אמון מסויים שאני רציני בכוונת הרכישה.

אני מכיר אישית לא מעט אנשים שהזמן שלהם יקר מאוד וכולם בלי יוצא מהכלל פקדו את הסוכנות כשרצו לרכוש רכב, כולל מנכ"לים של חברות שנסחרות בנאסדאק. אני מבין שהזמן של פות"ש יקר לו ולא מזלזל בזה, אבל זה מעין סטנדרט בענף הרכב שקודם נפגשים ואז מקבלים נסיעת מבחן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...