Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא מאלבז בנתיב השמאלי, לנתיב השלישי משמאל בחטיבת גולני. עד כאן תקין. מנתיב זה פנה ימינה וחתך את מי שממשיך ישרבנתיב השני מימין בחטיבת גולני, בהתעם לחץ בנתיב זה. שלב זה לא תקין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שניים אשמים

גם זה שבא מהנתיב הימני ופנה שמאלה ולא המשיך לדרך נו"ש וגם זה שהיה בנתיב השמאלי סטה לנתיב השמאלי בחטיבת גולני כאשר היה צריך להיות על האמצעי ומשם לעלות לדרך נו"ש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אוקיי חברים הכנסתם אותי לבלבול מוחלט.

בסרטון שהצגתי בואו ניקח את השניות 0-15.

יש 2 נתיבים נתיב ימיני עם סימון על הכביש ''ישר'',והנתיב השמאלי עם הסימון על הכביש ''ישר ושמאלה''.

השאלה שלי הייתה:

יש רמזור אחד לנסיעה ישר ושמאלה.

אז אני שואל באופן התיאורטי,נגיד ואני נמצא על הנתיב הימני ששם מותר לנסוע רק ישר,מעל הרמזור הסימון הוא ישר ושמאלה,אם אני נמצא בנתיב הימיני שמותר להמשיך ממנו רק ישר,אפשר לפנות מהנתיב הימני שמאלה[למרות שאין שם כל אפשרות אחרת בגלל הביינים].

יש לי שאלה כללית:

אני נמצא ברמזור שמעליו יש להמשיך ישר,ימינה ושמאלה.

נגיד ואני נמצא בנתיב הימני שבסימון הנתיב הימני רשום להמשיך ישר.האם כאשר הרמזור דולק אני יכול מהנתיב הימני שעליו הסימון של חץ ישר,לפנות שמאלה,או שפנייה שמאלה נעשית על ידי הנתיבים שמסומנים לכך?

הצלחתם לבלבל אותי ואני לפני טסט.

פורסם

ראשון ראשון

במקרה של הצומת הזאת התמרור מעל הרמזור מתיר ישר ושמאלה כאשר בישר הכוונה היא לא להיכנס בבניינים אלא עבור הכביש המוביל לנווה שאנן.

מה שקובע עבורך הם החיצים שבנתיב המראים לך לאיזה כיוון מותר לך לנסוע בהם ואכן בימני רק ישר ואילו בשמאלי רק ישר ושמאלה

הרמזור מלמד אותך מתי לנסוע אם אתה מאלה שנוסעים ישר או שמאלה לפי התמרור שמעליו.

מהנציב הימני אסור בצומת הזאת לפנות שמאלה!!

אתה ממשיך בנסיעה לפי החיצים שעל הכביש ללא קשר למה שמסומן מעל הרמזור

ודרך אגב כאשר מותר לפנות ימינה ישר ושמאלה מעל הרמזור לא יופיע שום תמרור, עם חיצים.

בהצלחה

בטסט

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הצומת מאוד מבלבל (כמו הרבה צמתים בחיפה..) אבל נראה שהצלם נסע לפי החוק.

שימו לב שבצומת של יד לבנים אין קו מקוקו, מה שאומר שמי שבא מהנתיב השמאלי יכול להמשיך ישר ואילו מי שמגיע מהנתיב הימני חייב להמשיך ישר לפי הסימון על הכביש.

ורואים שלפני השינוי בצומת, כפי שרואים בגוגל סטריט, הקו המקווקו קיים. לא סתם מחקו אותו.

פורסם

^^

מקווה שאתה הבנת מה שכתבת

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)
ראשון ראשון

במקרה של הצומת הזאת התמרור מעל הרמזור מתיר ישר ושמאלה כאשר בישר הכוונה היא לא להיכנס בבניינים אלא עבור הכביש המוביל לנווה שאנן.

מה שקובע עבורך הם החיצים שבנתיב המראים לך לאיזה כיוון מותר לך לנסוע בהם ואכן בימני רק ישר ואילו בשמאלי רק ישר ושמאלה

הרמזור מלמד אותך מתי לנסוע אם אתה מאלה שנוסעים ישר או שמאלה לפי התמרור שמעליו.

מהנציב הימני אסור בצומת הזאת לפנות שמאלה!!

אתה ממשיך בנסיעה לפי החיצים שעל הכביש ללא קשר למה שמסומן מעל הרמזור

ודרך אגב כאשר מותר לפנות ימינה ישר ושמאלה מעל הרמזור לא יופיע שום תמרור, עם חיצים.

בהצלחה

בטסט

תודה גבר,באמת שעשית לי סדר בדברים סידרת לי הכל למקום.

תודה על האיחול גם,אעשה הכל כדי לעבור אותו כי בסופו של דבר זה נמאס ורוצה כבר לשבת מאחורי ההגה עם רישיון.

אשמח אם תענה לי על עוד שאלה ברשותך.

בטסט,נגיד ואני פוגש במשולש[תן זכות קדימה]ואני לא בטוח אם יש או אין מכוניות לעצור,למרות שהתמרור לא מחייב עצירה?

מה אם זה יתפרש כמהלך שגוי מצד הטסטר?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי FuriousLift
פורסם

טסטר מכשיל על עודף בטחון ועל חוסר בטחון.

כאשר יש משולש, בד"כ יש לך שדה ראיה לראות אם רכב מתקרב.

אתה רשאי לנסוע מבלי לתת זכות קדימה בתנאי שהרכב המתקרב שלו יש את זכות הקדימה , לא הופרע בנסיעתו , כלומר היה צריך לבלום קצת כדי שתשתלב בתנועה.

לכןצ עודף בטחון זה שעליו היה לבלום, חוסר בטחון, שהמתנת לרכב שנמצא במרחק רב ממך ושברור שיכולת לנסוע מבלי להפריע לאותו רכב בנסיעתו שלו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
טסטר מכשיל על עודף בטחון ועל חוסר בטחון.

כאשר יש משולש, בד"כ יש לך שדה ראיה לראות אם רכב מתקרב.

אתה רשאי לנסוע מבלי לתת זכות קדימה בתנאי שהרכב המתקרב שלו יש את זכות הקדימה , לא הופרע בנסיעתו , כלומר היה צריך לבלום קצת כדי שתשתלב בתנועה.

לכןצ עודף בטחון זה שעליו היה לבלום, חוסר בטחון, שהמתנת לרכב שנמצא במרחק רב ממך ושברור שיכולת לנסוע מבלי להפריע לאותו רכב בנסיעתו שלו.

תודה,אבל יש מצבים שממש אין בהם שדה ראייה,רק בהם מומלץ לעצור במשולש

פורסם

בד"כ יהיה בהם שלט עצור

אבל אם המצב קרוב לכך שאין שדה ראיה , הרי האטה שמאפשרת לך לעצור במידת הצורך במקום רצוייה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
בד"כ יהיה בהם שלט עצור

אבל אם המצב קרוב לכך שאין שדה ראיה , הרי האטה שמאפשרת לך לעצור במידת הצורך במקום רצוייה.

תודה רבה,עזרת לי מאוד.

• תוכן חדש...