Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Petrolicious - Alfa Romeo Museum

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פטרולישס הינו אתר מומלץ לכל:

ABOUT PETROLICIOUS

Petrolicious creates quality, original videos and articles for classic car enthusiasts. We celebrate the inventions, the personalities, and the aesthetics that ignite our collective lust for great machines. We are fans and fanatics, collectors and racers.

We seek to inform, entertain, and inspire our community of aficionados and pique the interest of those who have been missing out. If you'd like to learn more, submit content, or join our team, email us at [email protected].

Take a ride. Entertain your passion. Drive tastefully.

------------------------------------------------------------------------------------

אחת הכתבות האחרנות הינן אודות המוזיאון החדש של אלפא רומאו בארזה (מילאנו):

IT’S TIME TO BOOK A TRIP TO ARESE: THE ALFA ROMEO MUSEUM IS OPEN

alfa-museum-2.jpg

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לגמרי. המוזיאון של וואג יותר יפה ויותר אמין. מוריד את הכח לכביש יותר טוב.

:roll:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תמונות קשות

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לגמרי. המוזיאון של וואג יותר יפה ויותר אמין. מוריד את הכח לכביש יותר טוב.

:roll:

של אופל יותר טוב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני מאוכזב מהעיצוב של מוזיאון אלפא החדש, הפרונט הוא כמו המוזיאון של מאזדה והאחורה מועתק מBMW אחד לאחד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...