Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כותרת !

מחירים בין 177K - 238K , בהתחשב שזה סיני זה יקר אבל ממשלת סין מחזירה כ 56K למי שרוכש את הרכב

במסגרת תוכנית תמריצים לעידוד רכישת מכוניות חשמליות ( *אהמ* למה אין פה תמריץ נורמלי לטויוטה אוריס ושאר ההיברידיות ?!!?!? *אהמ* ) .

חלום שדבר כזה יהיה בארץ !

619548501000100490490no.jpg

619548701000100490490no.jpg

619548601000100490474no.jpg

אוטו-מאניה :-)

פורסם

מה זה ,אפילו את הסמל העתיקו.

פשוט הזוי ,לא היה ניתן בלסתפק בהעתקת הקונספט ולשלם לאיזה ג'וג'ארו עבור עיצוב מקורי?

ברכב כזה בעיקר מה שיקבע זה הטווח . אם הם יצליחו להגיע לטווח של טסלה-שאפו

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני חייב לציין שאהבתי יותר את העיצוב הסיני

מאחור היא מזכירה לי דווקא לקסוס+יגואר ולא טסלה

אם טכנית הם יצליחו להתקרב לטסלה - מצד אחד יפה מאוד, מצד שני מוגבל לשוק הסיני בלבד אחרת תביעה לא?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
מצד שני מוגבל לשוק הסיני בלבד אחרת תביעה לא?

נשמע מעניין, מה זה אומר?

מותר לסינים להעתיק ולשווק את הרפליקות רק בשוק הסיני?

פורסם

אני חושב שבשוק הסיני אין אפשרות לתבועה יצרן סיני על העתקה ולנצח

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

בין היתר כי היצרן הסיני תמיד ידע את מי צריך לרפד\לשמן במערכת כדי שהתביעה נגדו תיפול.

במונחים סיניים החיקוי הזה של טסלה זה כמעט עיצוב חדש....היו להם העתקות הרבה יותר בוטות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ממשלת סין מחזירה כ 56K למי שרוכש את הרכב במסגרת תוכנית תמריצים לעידוד רכישת מכוניות חשמליות ( *אהמ* למה אין פה תמריץ נורמלי לטויוטה אוריס ושאר ההיברידיות ?!!?!? *אהמ* )

רגע, שאני אבין. אתה בתור תושב במדינה דמוקרטית מתקנא בממשלה הדיקטטורית והקומוניסטית של סין?! בן גוריון היה אוהב אותך...:lol:

מכל מקום, זה באמת לא חיקוי כל כך בוטה (והרכב נראה ממש טוב) במונחים סיניים. לא כדאי לשפוט את הסיניים על תרבות ההעתקה שלהם, כי הם לא רואים את הבעיה בהעתקות כאלו: הבדל תרבותי בהגדרת המונח "מקוריות."

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
במונחים סיניים החיקוי הזה של טסלה זה כמעט עיצוב חדש....היו להם העתקות הרבה יותר בוטות.

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

פשוט נכון

Renault Clio RS EDC 200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איפה תמונות של הרכב האמיתי?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האם הרעיון של שימוש חופשי בפאטנטים שטסלה מעניקה לכולם יעזור להם?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

ברור, זה יכול לשרת אותם אבל יותר זול לחבר סוללות אצבע בטור.

מפליא אותי שהסינים הערסים האלה התקינו מסך תצוגה מרכזי כזה קטן, הייתי מצפה מהם להתקין מקרן עם מסך גלילה נפתח, רק ככה הם יראו שהם יותר טובים מהמערביים.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ברכב כזה בעיקר מה שיקבע זה הטווח . אם הם יצליחו להגיע לטווח של טסלה-שאפו

בקלות יעברו את טסלה! מה?!, לא ראית שהסינים הגיעו לקיבולות עצומים בסוללות הליטיום יון?

כבר היום יש להם סוללות עם קיבולת עצומה של 50,000mAh במכשיר בגודל של סמארטפון קטן!

http://www.ebay.com/itm/50000mAh-Dual-USB-External-Power-Bank-Backup-Battery-Cell-Mobile-Phone-Charger-/181801541187?var=&hash=item2a54375e43

אז מה הבעיה בשבילם להוציא רכב חשמלי עם סוללת 85,000KWh??

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כבר היום יש להם סוללות עם קיבולת עצומה של 50,000mAh במכשיר בגודל של סמארטפון קטן!

http://www.ebay.com/itm/50000mAh-Dual-USB-External-Power-Bank-Backup-Battery-Cell-Mobile-Phone-Charger-/181801541187?var=&hash=item2a54375e43

שמתי סוללה כזו במקום המצבר באוטו, עובד נהדר

יום טוב גם לך

פורסם
רגע, שאני אבין. אתה בתור תושב במדינה דמוקרטית מתקנא בממשלה הדיקטטורית והקומוניסטית של סין?! בן גוריון היה אוהב אותך...:lol:

מכל מקום, זה באמת לא חיקוי כל כך בוטה (והרכב נראה ממש טוב) במונחים סיניים. לא כדאי לשפוט את הסיניים על תרבות ההעתקה שלהם, כי הם לא רואים את הבעיה בהעתקות כאלו: הבדל תרבותי בהגדרת המונח "מקוריות."

אז שאני אבין, חייבים לחיות במדינה דיקטטורית בשביל לקבל הנחה על רכב היברדי ?

או שהעניין הזה סותר (אם יש דמקורטיה אוי ואבוי לקבל הנחה) ?

אין קשר בין המשטר לבין ההנחה, ולהוכחה תסתכל על ארה"ב שגם שם יש הנחות על היברדיות.

אגב, בלי שום קשר לדיון לא חושב שדמקורטיה זה משהו שהוא אפשרי עם מיליארדים של תושבים, ראיתי איזו תוכנית שהסבירה

שזה פשוט לא יעבוד. הלוואי והמצב שם ישתנה ויוכיחו אחרת.

אוטו-מאניה :-)

• תוכן חדש...