Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמתי סוללה כזו במקום המצבר באוטו, עובד נהדר

אתה רציני? זה דורש הסבר ושירוש בפני עצמו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

יצאתי חומוס.

את האמת כל יוזר אחר לא היה מצליח למרוח אותי, אבל מהכנופייה אפשר לצפות להכל. :lol:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אתם מודעים לזה שיש בארץ מיסוי נמוך יותר על היברידיות ועוד יותר נמוך על חשמליות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בקלות יעברו את טסלה! מה?!, לא ראית שהסינים הגיעו לקיבולות עצומים בסוללות הליטיום יון?

כבר היום יש להם סוללות עם קיבולת עצומה של 50,000mAh במכשיר בגודל של סמארטפון קטן!

http://www.ebay.com/itm/50000mAh-Dual-USB-External-Power-Bank-Backup-Battery-Cell-Mobile-Phone-Charger-/181801541187?var=&hash=item2a54375e43

אז מה הבעיה בשבילם להוציא רכב חשמלי עם סוללת 85,000KWh??

אני מקווה מאוד שאתה ציני, הסוללה ששמת בפועל היא אולי 5000mah, אם ככה גם תהיה המכונית יצהירו על טווח של 800ק"מ ובפועל זה יהיה 80ק"מ.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם (נערך)
אתם מודעים לזה שיש בארץ מיסוי נמוך יותר על היברידיות ועוד יותר נמוך על חשמליות.

כבר בטיפול

1966448622.jpg

ובאמת כשהרכב החשמלי יהפוך קצת יותר נפוץ יגמרו כול הטבות המיסוי או שימציאו מיסוי חדש ואף יקר יותר.

אגב יש סערה ברשת הסינית כרגע לגבי החיקוי הזה של טסלה והסינים לא ממש סימפטים.

על פי ניסיון העבר החברה כבר הציגה פעם רכב "ספורט קופה" חשמלי שזה בבסיס היה רק יונדאי מוסבת לחשמל וגם כרגע הסינים מאמינים שהחברה סה"כ לקחה טסלה והרכיבה עליה בודי חדש בניסיון להעלות את המניות שלה יש לזה גם רעיות מסויימות.

עריכה אחרונה על ידי gkiler
פורסם (נערך)

^^אולי בבגאג' יושב סיני שמדווש ומטעין את הסוללה? :lol:

לדעתי מבחינה חיצונית הן לא *כאלה* דומות.

יחידות תאורה/מראות/גריל/חלונות אחוריים שונים.

פנים הרכב זה כבר משהו אחר...

עריכה:

הנה עוד תמונות ופרטים על הרכב.

ברכב יהיה ניתן לבחור צליל מפלט של מגוון רכבים, שיושמע מרמקול בחלל הנוסעים, כולל מספר דגמים של פרארי, 'להרגשה ספורטיבית'.

הגריל השחור מורכב ממסך לד?~

אגב, תקנו אותי אם אני טועה, אבל הסינים בד"כ מבטאים 'Xi' כ 'שי', אז התרגום הוא יושיאה.

עריכה אחרונה על ידי Dudi910
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

התמונות פנים לא נראות אמיתיות.

הלדים האדומים בגריל מזכיר את knight rider...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הסינים יכולים לעשות מה שבא להם והעולם יכול לקפוץ. יטילו עליהם סנקציות? זאת המעצמה הכי גדולה כיום בעולם ואף אחד לא יכול או רוצה להתעסק איתם.

פורסם

ובאמת כשהרכב החשמלי יהפוך קצת יותר נפוץ יגמרו כול הטבות המיסוי או שימציאו מיסוי חדש ואף יקר יותר.

כבר בוחנים מיסוי לפי קילומטרז'

פורסם
כבר בטיפול

[ATTACH=CONFIG]432678[/ATTACH]

אגב יש סערה ברשת הסינית כרגע לגבי החיקוי הזה של טסלה והסינים לא ממש סימפטים.

על פי ניסיון העבר החברה כבר הציגה פעם רכב "ספורט קופה" חשמלי שזה בבסיס היה רק יונדאי מוסבת לחשמל וגם כרגע הסינים מאמינים שהחברה סה"כ לקחה טסלה והרכיבה עליה בודי חדש בניסיון להעלות את המניות שלה יש לזה גם רעיות מסויימות.

שים לב שמחירי ההיברידיות יורדים משנה לשנה, תשווה מחירים למשל של פריוס חדשה ב-10 שנים האחרונות.

תמיד שהמוצר חדש הוא יקר יותר, עם השנים עלויות הפיתוח יורדות, מה שמוריד במחיר ואז אין צורך בתמריץ מסויים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
שמתי סוללה כזו במקום המצבר באוטו, עובד נהדר

כמה צחקתי, תודה לך.

סחתיין לסינים, מסקרן לראות לאיזה טווח באמת הרכב יגיע.

• תוכן חדש...