Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הרגשה שזה הולך להיות שרשור מעניין!

חוץ מזה שבונים את הבמפרים חרא, בדרך כלל לא בונים אותם עד הסוף ובדרך כלל אפשר להצמד לצד ולהעבור את הבמפר עם 2 גלגלים שמאליים.

האם זה עדיף מאשר לעבור רגיל עם כל האוטו? אשמח לשמוע טיעונים.

אני ספציפית עובר אותם ב20 (התגובות בשרשור הקודם הפחידו אותי חח) , אבל דברו בכללי.

דיון נעים!

פורסם

היו בנושא כבר דיונים ולמיטב זכרוני הוסכם שעדיף עם כל ה-4 גלגלים כך שהבלאי יהיה שווה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה נקרא פסי האטה בעברית. במפר = פגוש באנגלית.

ולא כדאי לעבור על זה בצורה לא אחידה כי מעבר לעניין הבלאי הלא אחיד במתלים אתה גם סוטה לשוליים בלי סיבה אמיתית.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

את הבמפר שאני פוגש פעם בשבוע אני מעדיף לעבור עם 2 גלגלים ו במהירות סבירה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מה הקשר למהירות סבירה ולעובדה שאתה עובר עם 2 הגלגלים בלבד?

באמפרים = מלשון BUMP באנגלית שפירושה:

"חֲבָטָה, נְפִיחוּת; בְּלִיטָה; טַלְטֵלָה".

פורסם

מסכים לחלוטין שישנם במפרים שנעשו בצורה גרועה ומזיקה לרכבים החולפים ושבים.

יש אחד שבו אני נתקל כמעט בכל יום והוא ממש כמו טיפוס הרים. בנוסף לכך, העליה עצמה לא נסללה טוב, לא יודע איך להסביר זאת אבל זה כמו לטפס למדרכה עם הגלגלים הקדמיים.

פורסם

ספר לי על זה...הורסים צמיגים ומתלים.

לדעתי צריך לתבוע את הגורמים ה... אלה שגורמים לזה, כל הבורות הפתוחים והביובים שגם הם לא חפים מאשמה ולא רק הבאמפרים הגבוהים מאוד והקשיחים.

פורסם

אם עוברים רק עם צד אחד, בגלל המוטות המייצבים של המתלים החבטה באותו צד חזקה משמעותית מאשר אם עוברים בצורה מאוזנת, לא?

יום טוב גם לך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...