Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סקודה רומסטר, המפתח אבד לי היום, אני חושש שהוא נפל ליד הבית.

האם יש דרך לקודד מחדש את הסוויץ על מנת לבטל את המפתח שאבד ואם כן מה העלות?

פורסם

אם יש לך אימובילייזר תשנה את הקוד שלו. אני גם הייתי מוציא חפצים יקרים/חשובים מהרכב.

מתוך ספר הרכב של סקודה רומסטר: "אם המפתח אבד והוחלף או אם המקלט תוקן או הוחלף, יש לבצע אתחול של המערכת במוסך

ŠKODA מורשה. רק לאחר מכן ניתן לחזור ולהשתמש בשלט-רחוק."

פורסם

תתכונן להוצאה לא קטנה במוסך. אני מניח שתרצה מפתח חדש במקום זה שאבד ועלות של אחד כזה היא משהו כמו 1500-2000 ש"ח לערך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שאלה:

מה זה לקודד את הסוויץ?

אני יודע שכל מפתח עם צ'יפ נמצא ברשימת המורשים במחשב הרכב.

אם פות"ש יסיר מהרשימה את המפתח(רק אצל מנעולן מוסמך ) לא יהיה ניתן לעשות כלום אם מישהו ינסה להניע איתו.

אגב, מדוע זה עולה 1500?

אשמח להשכיל.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי הכוונה היא לעלות מפתח פיזי. שיהיה לו מפתח חדש במקום זה שאבד.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

צריך לבדוק אם ניתן למחוק את השלט מהרכב,שלא ניתן לפתוח את הרכב עם השלט האבוד.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

כפי שידוע לי בשביל למחוק את השלט הוא צריך להחליף את המח. חלק מוסתר שלא בקלות מוצאים. עלות יקרה ומיותרת.

הוא לא הראשון שאיבד מפתח. אולי בכלל שווה לחכות כמה ימים ומישהו ימצא זאת. לדעתי שכפול מפתח עם מחיקה של העובד מהמחשב לא עולה על 300-500 שקל

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

תודה על התגובות חברים

מספר הבהרות לגבי הפוסט.

אני אינני מחפש לשכפל מפתח נוסף, אני רוצה להסיר את הקידוד של המפתח האבוד מהמחשב, או לחילופין לקודד מחדש לציפ חדש שאני אתקין במפתח הרזרבי.

האם מדובר באקט פיזי של החלפת מחשב/מוח או שניתן לפתור את זה בעזרת חיבור למחשב?

פורסם

אתה לא יכול להתחבר למחשב כי רק מנעולן עם רשיון מורשה יכול.

פורסם

הכוונה כמובן לבעל מקצוע

מישהו יכול לומר לי מה העלות המשוערת, אני מניח שאני לא הראשון שזה קורה לו

פורסם (נערך)

לי זה עלה 250-300

שלט עוד 180

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk

פורסם

לאחר בירורים וחיפושים קיבלתי הצעה של 500 שח על שינוי סדר השיניים במנעול ובסוויץ וחריטת להב חדש.

האם המחיר סביר?

פורסם

אריק היקר,

מתי איבדת את המפתחות ומדוע אתה לחוץ להחליף במהרה?

פורסם

אתמול שחזרתי את צעדיי והמפתח בוודאות כמעט מלאה נפל במגרש החניה שצמוד לבית.

מכיוון שהמגרש משמש גם כמגרש של מכללה צמודה הסיכוי שהמפתח יחזור אליי די קלוש, והסיכוי שמישהו יבדוק האם השלט פותח רכב כלשהו הוא די גבוה, אם הוא עדיין לא בדק.

די מחרידה אותי המחשבה שמישהו יחטט לי באוטו

פורסם

אחי אני עברתי גם את הסרט הזה ואני גם חשבתי כמוך - מודה מודה מודה :-)

ברור שזה מחריד לחשוב שיחטטו לך ברכב. ואיך אפשר לחשב שהסיכוי שמישהו יצפצף את הסקודה הוא גבוה?

לפי ההודעה שכתבת לעיל:

לאחר בירורים וחיפושים קיבלתי הצעה של 500 שח על שינוי סדר השיניים במנעול ובסוויץ וחריטת להב חדש.

האם המחיר סביר?

זה עדיין לא פותר את החשש שלך, השלט עדיין יכול לפתוח את האוטו.

והאם המחיר הנ"ל מתייחס גם למפתח רזרבי?

בכל אופן, במקביל:

נסה במשרדי המכללה- אולי מסרו להם את המפתחות?

תסרוק שלטים באיזור אולי מישהו תלה שלט השבת אבידה?

אתה גם לא חייב לחנות ביומיים שלושה הקרובים באיזור.

• תוכן חדש...