Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנצ'ר יקר

MikMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי היה סיפור דומה, הפנצר לא אחר לבוא בדיוק שהגעתי לעיר שלי מאילת.

מזלי שזה לא תפס אותי באמצע הנסיעה.

2 מהברגים פשוט סירבו להפתח להם, ורק רציתי להציע לבית אחרי הנסיעה הזו בשעה 2 בלילה.

בסופו של דבר, מצאתי דרך להגיע לבית, ולמחרת, גיליתי שמרוב קורוזיה החישוק מסרב אף הוא להיפרד מהנאבה. הרכב עשה נגדי יד אחת...

מאז, אני כן משתדל להקפיד לחזק את הגלגלים כמו שצריך ולא לתת לפטיש אוויר לחפור את הבורג עד לסין.

אגב, האם מומנט ההידוק הוא זהה לכולם? (אצלי הוא סביב ה100 ניוטון מטר)

M-TECH E46

פורסם
מזמין אותך לקפוץ לנשר לצמיגי יוניברס ולראות איך יוצא שם נפט מהאדמה.

פעם תיקנתי פנצ'ר שם.. באמת משהו שלא רואים כל יום

למי שלא הבין אם זו המלצה / סרקזם בתגובות, המקום מומלץ? הוא נמצא כ-5 דקות ממני.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
עכשו עוד שאלה... מי היתם רוצים שיתקן/יחליף גלגל במטוס שאתם טסים בו ?

לא משנה, כי בשני המקרים מחויבים לעבוד לפי נהלי היצרן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא פחות חשוב, אבל התחום בהחלט יותר פרוץ ונגיש לחאפרים.

בעוד שיש אלפי פנצ'ריות בארץ, וכל אחד יכול להכנס לתחום, בחברות תעופה מסננים, מלמדים ומכשירים עובדי קרקע שלרוב יש להם נסיון ועבר צבאי בתפקיד (טכנאי דרג א' מככבים שם). בנוסף לכל ישנו הפיקוח והעבודה על פי הוראות היצרן כפי שצויין.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...