Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנצ'ר יקר

MikMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לעניין אותכם במקרה של פנצר שהיה לי כששכרתי רכב בגרמניה...

היום האחרון רגע לפני יציאה לשדה התעופה נסיעה של 3 שעות לערך מצאתי בורג בגלגל עם ירידת אויר. יש לציין כי היתי באזור היער השחור כמו כל עם ישראל. חיפשתי פנצריה ... היה קשה למצוא אך בסוף מצאתי באזור תעשיה פנצריה. על השלט מטובי היצרנים בעולם. לא כמו שאצלנו מטובי מוצרי סין שקר כל שהוא.

אני כולי ממהר עם המשפחה והמזוודות.

פנצר פשוט בארץ לוקח לתקן 5 דקות ובעלות של 30 שח. המכונאי ניגש לרכב שם שקית נילון על המושב לוקח בעצמו את הרכב לליפט... בודק מסתכל מפרק מנקה את ההברגות שעל הצלחת. לוקח הצמיג ועושה עוד הרבה דברים שלא הבנתי... בסוף לאחר התיקון מתחבר למחשב. דרך אגב סוגר את הברגים במכשיר בשם "טורק" , והנה נגמרה העבודה כעבור שעה !!! סיפרתי לבחור שאצלנו בארץ גג 10 דקות לכל הסיפור הזה. הוא הסביר שהם עובדים על פי תקן ואינם יכולים לחרוג.

ועוד מוסיף כי אחרי שאני יוצא ממנו הצמיג צריך להיות באיכות כאילו יצא מהמפעל למרות שהוא משומש.

והמחיר כמובן אתם בטח שואלים ?

29 יורו !!! כמובן ששילמתי וטסתי לטיסה ...

אז האים הם מגזימים או שאנחנו מחפפים ?

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אני מעדיף את השיטה שלהם.

הסיכוי למצוא בישראל פנצ'ריה שעובדת עם מפתח מומנט (טורק) יותר קטן מלמצוא נפט במרכז חדרה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הסיכוי למצוא בישראל פנצ'ריה שעובדת עם מפתח מומנט (טורק) יותר קטן מלמצוא נפט במרכז חדרה.

מזמין אותך לקפוץ לנשר לצמיגי יוניברס ולראות איך יוצא שם נפט מהאדמה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

באיזה אוטו מדובר ? (דגם מדוייק, שנת ייצור?).

אם לרכב ששכרת יש התראה בלוח השעונים על פנצ'ר. (ירידת לחץ אוויר).

זה יכול להיות הסבר (חלקי) למחיר ולמשך הזמן שלקח התיקון.

מכיוון שנדרש לקודד מחדש את התקשורת בין לוח השעונים והשסתום האלקטרוני של הגלגל. (ונטיל)

פורסם

^ זה אתה רושם רק כי לא נכווית מהתקנה עקומה.

לי אישית סגרו ברגים כל כך חזק באוטו דיפו ששברתי שני מפתחות בניסיון לפתוח אותם, אחר כך בפנצ'ריה הבנתי למה, עם אימפקט לקח לו 2~3 דקות כל גלגל, ואחד הגוז'ונים נשבר בתהליך.

לא חסר סיפורים של אנשים פה בפורום שעשו להם אותו הדבר..

מזמין אותך לקפוץ לנשר לצמיגי יוניברס ולראות איך יוצא שם נפט מהאדמה.

פעם תיקנתי פנצ'ר שם.. באמת משהו שלא רואים כל יום

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם אתה רוצה לראות מה זה פנצ'ר יקר צפה בסרטון הבא:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יקר תרתי משמע

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה היה כאשר חטפתי חתיכת מתכת שעשתה חור בסוליית צמיג 245/45R19 100Y ראנפלט. ממליץ לכם לבדוק כמה עולה צמיג כזה לבד.

היופי בצמיגי ראנפלט שאפילו אם הצמיג איבד לגמרי לחץאויר הרכב עדיין בשליטה ובר נסיעה.

הבעיה שיש להחליפו אחרי דבר כזה. מה גם שנפער חור בסוליה שאי אפשר לתקן.

כמובן שאי אפשר לשים שני צמיגים בעלי פרופיל זהה אבל שחיקה שונה על אותו ציר, מכיוון שאין לדעת איך יתנהג הרכב בעת בלימת חירום.

מה גם שפשוט לרגע ההוא לא היו בארץ צמיגים במידה זו ובעלי מקדם מהירות Y שאמורים להחזיק מהירויות של 300 קמ"ש.

בקיצור יצאתי בנזק של 4000 שקל על פאנצ'ר מסריח.

• תוכן חדש...