Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תוכל בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין הפאסאט לסופרב?

הסמל ו..... הסמל?

אני שוב חוזר על הטענה שלי: למי שלא אכפת מסמל, כפי שכתוב בכתבה, אין לו סיבה בכלל לבחור בפאסאט על פני הסופרב.

אשמח לתשובה יותר עניינית מ"זה פרמיום וזה לא פרמיום".

אני לא מכיר את הפאסאט ולא את הסופרב החדשות מקרוב מספיק בשביל לומר מה ההבדלים. אני יודע מבחינה של האחיות הזולות יותר (גולף ואוקטביה) שיש הבדלים, אך אלו לרוב מסתכמים בעיצוב ובאיכות החומרים של תא הנוסעים. יש הבדל מבחינת ההרגשה.

מעבר לזה, סמל הוא הבדל משמעותי בשביל רבים (אחרת לא היו מוכרים דברים כמו הCLA עם 122 כ"ס ביותר מ200 אלף שקל), אל תקל בו ראש.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא רואה שום מקום להשוואה בין הפאסאט לסופרב החדשה.

הגרמניה מכוערת , אנמית , ומשדרת, עזוב אותך מפדיחות, תשאיר אותי בחניה.

והסופרב, עושה לי חשק למכור MB בשבילה.

ימים יגידו.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

לא בטוח כמה אני מסכים. לא ראיתי / ישבתי בפאסאט החדשה, אבל נהגתי לאחרונה בסופרב האחרונה והיא מרגישה מאד טוב. רשימת האבזור לבד מכניסה אותה לאותה הרשימה עם רכבים יקרים ויוקרתיים ממנה בהרבה.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

העניין הוא שגם פאסאט זה לא בדיוק סמל סטטוס. VW. הסופרב תהיה עדיפה בכל פרמטר לדעתי. מי שקונה VW במקום סקודה בגלל "מותג" משתייך לאותה האסכולה של אנשים שיודעים הכל הכי טוב ונותנים עצות לכל העולם, מבלי לדעת כלום בעצם.

פבל, תמונות יפות, סקירה טובה. מה בערך טווח המחירים? (באיזו גרסה נבחן הרכב ומה מחירו?)

פורסם

יש כמה הבדלים בין האוקטביה לגולף, שהם נוספים: למשל, אחריות קצרה יותר ורעשי כביש, לעומת שימושיות עדיפה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
העניין הוא שגם פאסאט זה לא בדיוק סמל סטטוס. VW. הסופרב תהיה עדיפה בכל פרמטר לדעתי. מי שקונה VW במקום סקודה בגלל "מותג" משתייך לאותה האסכולה של אנשים שיודעים הכל הכי טוב ונותנים עצות לכל העולם, מבלי לדעת כלום בעצם.

מי שלא מבחין בהבדלים או שהם לא מספיק משמעותיים עבורו, באמת יכול להסתפק בסופרב. מעבר למותג, ישנם הבדלים מוחשיים, זה לא פער של 20 או 30 אחוז אך בהחלט 5-10 אחוז. זה מורגש כאשר משווים פאביה לפולו, כאשר משווים גולף לאוקטביה (למרות שצריך להשוות לג'טה תכל'ס) וזה הורגש גם בין הסופרב הקודמת לפאסאט הקודמת.

פורסם

איזה רכב יוקרה אפשר לקנות בקצת יותר מ180K? לדעתי רק החל מ230K אפשר לדבר על יוקרה, זה לא קצת...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
מי שלא מבחין בהבדלים או שהם לא מספיק משמעותיים עבורו, באמת יכול להסתפק בסופרב. מעבר למותג, ישנם הבדלים מוחשיים, זה לא פער של 20 או 30 אחוז אך בהחלט 5-10 אחוז. זה מורגש כאשר משווים פאביה לפולו, כאשר משווים גולף לאוקטביה (למרות שצריך להשוות לג'טה תכל'ס) וזה הורגש גם בין הסופרב הקודמת לפאסאט הקודמת.

בא נתחיל בצעד הראשון.

עיצוב.

האם יש לפאסאט סיכוי מול הסופרב..?

מפרט ומחיר היא תהיה עדיפה, והיא גם תמכור הרבה יותר.

איך אתה מגיע לכימות האחוזים הללו..?

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם
אני לא רואה שום מקום להשוואה בין הפאסאט לסופרב החדשה.

הגרמניה מכוערת , אנמית , ומשדרת, עזוב אותך מפדיחות, תשאיר אותי בחניה.

והסופרב, עושה לי חשק למכור MB בשבילה.

ימים יגידו.

לא נעים לי לשאול, אבל ללבנטיניים שבינינו - מה זה MB?

תואר ברפואה? מרצדס-בנץ?

פורסם

מרצדס בנץ. נראה לי...

בא נתחיל בצעד הראשון.

עיצוב.

האם יש לפאסאט סיכוי מול הסופרב..?

מפרט ומחיר היא תהיה עדיפה, והיא גם תמכור הרבה יותר.

איך אתה מגיע לכימות האחוזים הללו..?

מה ז"א? יש לה מלא סיכוי. רשום לה פולקסווגן על התחת. לרוב הרוכשים זה מספיק.

אני מבין מה שאתה מנסה להגיד, שהסופרב תהיה יותר טובה (או משתלמת) מהפאסאט. וזה נכון, אבל אותם אנשים שמסתכלים על זה לא קונים פאסאט, הם קונים קורולה בת 3 שתשמור על הערך שלה או לחילופין פיאט בראבו שכבר חטפה את מרבית ירידת הערך שלה. מי שקונה פולקסווגן פאסאט לא רוצה "מכונית מנהלים טובה". הוא רוצה פאסאט. וזהו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
בארה"ב גם יש סופות הוריקן. מה הקשר?

חלק מהאנשים בארץ מתלהבים מהרכב הזה כאילו זה S CLASS, סך הכל סתם משפחתית גדולה כמו I40 ואופטימה.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
מרצדס בנץ. נראה לי...

מה ז"א? יש לה מלא סיכוי. רשום לה פולקסווגן על התחת. לרוב הרוכשים זה מספיק.

אני מבין מה שאתה מנסה להגיד, שהסופרב תהיה יותר טובה (או משתלמת) מהפאסאט. וזה נכון, אבל אותם אנשים שמסתכלים על זה לא קונים פאסאט, הם קונים קורולה בת 3 שתשמור על הערך שלה או לחילופין פיאט בראבו שכבר חטפה את מרבית ירידת הערך שלה. מי שקונה פולקסווגן פאסאט לא רוצה "מכונית מנהלים טובה". הוא רוצה פאסאט. וזהו.

אין לי מושג כמה סופרב נמכרו, לעומת פאסאט, אבל ההתרשמות על הכביש היא לגמרי בעד סקודה.

גם באוקטביה למול הג'טה וגם פאסאט למול הסופרב.

ובדקתי ביד 2.

2009-2013 יש 207 סופרבים למכירה למול 165 פאסאט.

ואני יכול להעיד על עצמי שאני בהחלט בעד מותגים והאשה עם כמה גולפים, באדיקות כבר 15 שנה..

כרגע אני על E350 2006 MB (מרצדס בנץ אכן)

והסקודה מועמדת להחליף אותה.

הפאסאט...גם ב50K פחות לא.

והמותג חשוב לי, אבל עיצוב עוד יותר...(לא שקלתי לשדרג לE212 רק בגלל העיצוב)

supreb 2016 l&k 280 4*4

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הדשבורד הזה עם פתחי המזגן לכל האורך מזכיר סובארו טנדר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...