Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס מכרו 180 רכבים ביומיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ובום הלכו להם 100 אלף ש"ח בשנתיים?

אם אין להם באמת את מלוא הסכום עכשיו, מה הסיכוי שיהיה להם אותו בעוד שנתיים?

יש לרובם את הסכום הנדרש אבל לא חכם לבזבז אותו אלא להשקיע אותו ובמקום לקחת הלוואה של 1-2%. על הכסף שלהם הם מקבלים הרבה יותר..

המבצע היה על דגמים מסויימים, אני בספק אם היה על הדגמים היקרים שלהם...

על דגמים יקרים לא צריך מבצעים כי במילא יש הנחות של עשרות אם לא מאות אלפים על רכבים יקרים..

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
רוב האנשים בעולם מחולקים לפי שני סוגי טיפוסים:

אלו שיש להם כסף ולא יודעים לחיות

אלו שאין להם כסף וחיים כמו מלכים

המיעוט נמצא באלו שחיים באמת לפי רמת חייהם..

לפי התגובה שלך אני בטוח שאתה לא נמנה עם אלה שאין להם וחיים כמו מלכים.

זו אולי החלוקה שלך.

אתה מקשר בין כסף ללדעת לחיות כאילו שלדברים לא חומריים אין משמעות בחיים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה ממש לא החלוקה שלי כי ככה זה לפחות ממה שאני רואה. אפילו במשפחה שלי יש לי דוגמאות לזה (דוד עם מינוס גדול בבנק אבל נוהג ברכב חדש, דוד אחר נוסע על רכב שנת 98 אבל מסודר לכל החיים..)

יכול להיות שאני טועה וזה רק בסביבה שלי..

כמובן שלדברים לא חומריים יש משמעות אבל תסכים איתי שאם אתה נמצא בפורום של חובבי רכב אם היית מיליונר היית משדרג את הרכב שלך למשהו הרבה יותר טוב.. לזה התכוונתי

פורסם

דווקא המוניות רוכשות דגמים לא עממיים כמו C קלאס E קלאס ו S קלאס, בעוד שהציבור לרוב יקנה A קלאס GLA ו CLA דגמים שהם לא ברמה הגבוהה באמת של מרצדס אלא דגמי כניסה.

פורסם

ישנם הרבה מקרים בהם עדיף לרכוש רכב במימון ולא בהון עצמי.

לקוח טוב בבנק יכול לקבל הלוואה לרכב חדש בריבית של פריים + / - חצי. תלוי ביכולת המיקוח וחשיבות הלקוח בעיני הבנק.

אותם לקוחות טובים, לרב יחזיקו כמה עשרות / מאות אלפי שקלים בחסכונות כאלה ואחרים ויקבלו גם תנאים טובים על הכסף שלהם.

רמת הכניסה של מרצדס עדיין יחסית יקרה אבל לא בטירוף ולכן כל אדם עם עבודה טובה והכנסה טובה יכול לרכוש אותה. לא כזה סיפור אבל בכל זאת מספרים מכובדים.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם (נערך)

כסף מגייסים כשאפשר, לא כשצריך.

אם מרצדס נותנת כסף בזול כדאי לקחת, ולשמור על החסכונות איפה שהם נותנים את התועלת הגדולה ביותר.

לקוח שמשתמש בחסכונות מפסיד את הכסף הזול שאפשר לקבל ממרצדס וגם את המעמד בבנק.

הכסף שנשאר בבנק משמש כבטוחה למקרה של פרעון מוקדם בלתי צפוי.

עריכה אחרונה על ידי shugiflex

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הנתון כולל מסחריות? כי 180 ספרינטרים אפשר גם למכור בשעה..

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...