Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כי כל הטורקים ממורמרים, וכל היפנים שרים קומביה כל היום, במיוחד על פס הייצור. כמות השטויות שיש כאן בפורום לפעמים מדהימה. פועלים גרמנים הרכיבו את ה-DSG7, שהוא עדיין חרא, גם אם כל הפדנטים שבעולם (שלרובם בטח קוראים מוסטפה או אמין או משהו) הרכיבו. אנגליה, מולדת התעשייה, ידעה להרכיב את מיטב הזוועות המוטוריות שבעולם. תתבגרו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בכל מקרה, הדיון כנראה לא ייגמר לעולם. אני תמיד אוהב שהמוצרים הם MADE IN ORGINAL ולא במדינה אחרת.

אולי זו דפקה שלי, לא יודע.

אתה אמרת.

אז אם אתה יודע שהבעיה היא פסיכולוגית אצלך, למה אתה ממשיך להתעקש?

זה כי כל הטורקים ממורמרים, וכל היפנים שרים קומביה כל היום, במיוחד על פס הייצור. כמות השטויות שיש כאן בפורום לפעמים מדהימה. פועלים גרמנים הרכיבו את ה-DSG7, שהוא עדיין חרא, גם אם כל הפדנטים שבעולם (שלרובם בטח קוראים מוסטפה או אמין או משהו) הרכיבו. אנגליה, מולדת התעשייה, ידעה להרכיב את מיטב הזוועות המוטוריות שבעולם. תתבגרו.

הבעיה ב-DSG7 לא היתה באיכות ההרכבה, אלא בתכנון. למיטב זכרוני, תיבת ההילוכים לא הגיעה מספק גרמני.

אבל אתה צודק, ייחוס כל איכות הייצור למוצא הפועלים בקו ההרכבה הסופי מעיד בעיקר על בורות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני רק אומר שפועל פלוני יפני חרוץ כנראה פי 2000 מאיזה טורקי ממורמר.

נקודה למחשבה: תורכים מרכיבים מטוסי F-16.

נראה לי שלהרכיב מזדה זה לא סיפור בשבילם...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
הבעיה ב-DSG7 לא היתה באיכות ההרכבה, אלא בתכנון.

זו בדיוק הכוונה. אם המוצר חרא, לא כ"כ משנה מי מרכיב אותו.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתם שוכחים פרט חשוב

בלי חלילה לזלזל, אבל לעבוד בקו ייצור, כפועל ייצור פשוט לא צריך תואר שני וגם לא בגרות

גם במפעל VW בגרמניה, או אחרים באיטליה/ספרד/מקסיקו/קנדה/ארה"ב,

רוב הפועלים הם מהגרים (באירופה ערבים, בארה"ב/קנדה ערבים והיספנים)

ככה שבאמת אין קשר לאיפה המפעל נמצא, העובדים הם אותם עובדים, מהגרים או כאלה בלי השכלה שהמוסר עבודה שלהם לא כזה בשמיים

פורסם

כולם כאן מדברים שטויות, יש הבדל עצום בין פועל טורקי לפועל יפני וגרמני.

איזה בעל מקצוע תעדיף להזמין הביתה ?

פורסם

אני מניח שאתה בדקת את כל הטורקים ואת כל הגרמנים? או, לחלופין, כמה טורקים מועסקים בגרמניה? תבדוק, אגב, יש לי הרגשה שתופתע.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זו בדיוק הכוונה. אם המוצר חרא, לא כ"כ משנה מי מרכיב אותו.

המוצר לא "חרא" רחוק מכך.

אם אתה מגיע לאיזור יהוד אתה מוזמן לבוא להתרשם מהמוצר.

לו המוצר היה "חרא" VW היו נוטשים אותו (כפי שפורד עשו עם ה POWERSHIFT).

ולא מרכיבים אותו בכל מכוניות הקונצרן החדשות לאורך שנים.

(יש להם גיר אוטומטי 6 מהירויות אמין על המדף כבר יותר מעשור ).

אני מניח שבפני המהנדסים ומקבלי ההחלטות ב VW.

ישנם יותר נתונים בדבר אמינות המוצר מאשר ל RK.

פורסם (נערך)

שקר!

תשב בקורולה טורקית וקורולה יפנית מאותו הדגם ואותה שנה +\-

הבדל עצום באיכות ההרכבה והקרקושים מנסיון !!!

הקורולה בדגם האחרון שלה נחשבת מבחינת איכות חומרים בסדר (תוצרת טורקיה)? תכלס ההורים שלי מאוד מרוצים ממנה וגם מצריכת דלק וגם המנוע שלה חזק לעומת הקודמת שגם היא הייתה מוצלחת.

לפי דעתי הקורולה הנוכחית (2013-2015) מזכירה לי בפנים את האיכות של הקורולה של שנים (2004-2007)

עריכה אחרונה על ידי sfargol

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
כולם כאן מדברים שטויות, יש הבדל עצום בין פועל טורקי לפועל יפני וגרמני.

איזה בעל מקצוע תעדיף להזמין הביתה ?

לא.

מי שמדבר שטויות זה אתה, כי הבורות שלך בתחום ייצור הרכבים היא מוחלטת.

דרך אגב, בגרמניה גרים 1.7 מיליון טורקים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא יודע איך הטורקים אבל אני עובד הרבה עם הודים וקשה מאוד להסביר להם מה צריך לעשות, גם מוסר העבודה שלהם לא משהו.

בכל מוצר בין אם זה מכונת כביסה או רכב אני תמיד אעדיף יצור ביפן/גרמניה מאשר סין/טורקיה.

פורסם (נערך)

הקורולה 2007 שברישיון היה כתוב שהיא מיוצרת בטורקיה לא עשתה צרות כלל מבחינת איכות הרכבה, חוץ ממגירה אחת שנשברה לנו, שום חלק לא התפרק\נשבר או נחלש ולא היה מוחזק טוב בכל 6 השנים שהייתה אצלנו עד שנמכרה שנה שעברה.

וגם הייתה לנו רנקס בריטית מודל 2003, שוב, חוץ ממגירה אחת שנשברה הרכב היה באותה איכות הרכבה כמו אחותה הטורקית.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אתה בספק, כי אתה לא מבין איך מייצרים מכוניות.

אז תסיר ספק - אין הבדל. בטח לא תלוי במדינה, תלוי במפעל.

לא מדויק.

autonews.com: J.D. Power and Associates' country-by-country Initial Quality Study, which measures problems reported by owners in the first nine months of ownership, suggests Thailand still trails in quality.

In the latest studies, Japan's industry average was 100 problems reported per 100 cars. The Thai average was 116.

J.D. Power said that small cars such as the Mirage fared the worst in Thailand's study, averaging 132 problems per 100 vehicles. Thai respondents complained about noisy brakes, air conditioner problems and transmission concerns.

יהודה

פורסם
כקונה זה מידע שאין לו שום חשיבות.

נאלץ לחלוק על דעתך. ישנה חשיבות לא מעטה לארץ היצור מאחר ואין טיבו של פועל גרמני כטיבו של פועל סיני או תאילנדי ולא משנה מי היצרן. כאחד שחווה פעם מיצובישי מתאילנד (צ'אמפ...), תאמין לי שיש הבדל גדול בין מיצובישי יפן למיצובישי תאילנד. אותי כלקוח מאוד מעניין איזה ידיים הרכיבו את האוטו שלי ולא רק איזה מוח תיכנן אותו.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
אני מניח שאתה בדקת את כל הטורקים ואת כל הגרמנים? או, לחלופין, כמה טורקים מועסקים בגרמניה? תבדוק, אגב, יש לי הרגשה שתופתע.

לי היתה טויוטה קורולה טורקית 2003 וכאשר השוותי אותה לדגם יפני ההבדל באיכות היה מאוווווד מוחשי,כל דבר שנעגתי בטויוטה יפנית היה יותר איכותי.כל קונה שהיגע אלי לצורך רכישה של הרכב,שאלה שניה שהוא שאל אותי זה על ארץ יצור של הרכב ובצדק.

גם אני הייתי מחפש רכב יפני תוצרת יפן. אין מה לעשות ייצור יפני הרבה יותר איכותי מיצור בארצות כגון טורקיה,הודו וכו"....

היית קונה אלפא תוצרת טורקיה?

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

• תוכן חדש...