Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אשמח אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות

התקציב גמיש קלות למעלה ולמטה כמובן

הדרישות מהרכב שיהיה בעל 4 דלתות , מרווח בצורה סבירה , הרבה כוח , נוכחות מכובדת ,התנהגות טובה ועדיפות לידנית למרות שזה לא קריטי אם המנוע וההתנהות יכולה לפצות על זה(ראו ערך הבמוו)

האופציות שעומדות כרגע על הפרק הם :

במוו 328 סאלון אוטומט שנת 99 (אם שאיפה למצוא ידנית למרות שזה לא כל כך ריאלי)

אלפא 156 2.5 ידנית שנת 00

סאאב 9-5 3.0 אוטומט שנת 00

מרצדס C מנוע 2.4 אוטומט שנת 99

כרגע הבמוו והסאאב בראש הרשימה אבל נראה מה אני ימצא

אני עדיין בהתלטבות אם לא ללכת על משהו קצת יותר הארדקור כמו האימפרזה טורבו משנתון 01 למרות שהנוכחות מכובדת די חסרה לה (לא משהו שאי אפשר לפתור בהעפת הספויילר והכונס וקצת עבודת קוסמטיקה ) בכל אופן על כל שאר הדרישות היא עונה ועל הקריטריונים של הכוח והתנהגות היא פותחת פער גדול על השאר.

אשמח לשמוע את דעתכם ואשמח אם מישהו יוכל לפרט קצת על הסאאב מניסיון אישי שחסר לי על ה3 ליטר למרות שאי אפשר לטעות עם כזאת בובה

תודה מראש

פורסם

לשלאתך באלפא לדעתי עד שנת 99 בלבד יוצרו בגרסת ה-2500 ידני

ומשנת 2000 זאת שיטת ה-q system זה דומה לטיפטרוניק רק כאילו אתה מעביר הילוכים רגיל רק בלי קלאץ' הכוונה בשביל ראשון זה כמו ראשון בגיר ידני,לא למטה ולמעלה כמו בטיפטרוניק המשעמם...

לדעתי ישנם רק 4 הילכים בשיטה זו..

מקווה שעזרתי..

מתן

פורסם
תודה על התגובה :-)

מדובר ב2.5 ליטר V6 ידנית שנת 2000 מה אתה אומר עליה?

הQsystem , Selespeed וחבריו לא רלוונטים

למה לא תנסה את דגם ה 2 ליטר של ה 156? גם תוכל לטפס בשנתון וגם תקבל רכב מהנה יותר לנהיגה, בשל חלוקת משקל טובה יותר.
פורסם

תבדוק את האפשרות של אופל ווקטרה שנת 2001 מנוע 2.2 ליטר שמספק כ- 147 כוחות סוס, מנסיון אישי עם ווקטרה כנ"ל אבל מנוע 2.0 אני בהחלט יכול לומר שמדובר ברכב די חזק והכי חשוב מאוד מהנה לנהיגה...

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם

תודה על ההצעה למרות שהיא די מוזרה, חזקה? השאלה ביחס למה? למשפחתית 1600 או ל328 או ל9-5? ובסעיף הנאה עם כל הכבוד לה בהנאה בנהיגה אפשר לומר שהיא רחוקה כמה שנות אור מהבימר ומאלאפ או שזה רק אני?

כמה הבהרות שלא יהיו בלבולים

שכתבתי רכב חזק התכוונתי לזמינות כוח ותאוצה טובה (לא התכוונתי לאוטו שיפתח ברמזורים כמו מכונית דראג) הכוונה משהו שסובב את ה7-8 שניות למאה ומייצר תאוצות ביניים טובות

ובקשר להתנהגות , הכוונה שלי הייתה לא לטורפת סיבובים אלא לאוטו מאוזן שאין יותר מידי פער בין השלדה והמנוע עם אחיזה טובה ונסיעה נעימה כך שקטונטי העברות משקל וכדומה זה לא רלוונטי עבורי

זאת אמרת שזה די פוסל את האימפרזה שקרוב לוודאי היא הרבה הרבה מעבר למה שאני צריך מהאוטו

כרגע ה328 קורצת לי הרבה אשמח מאוד לשמוע חוות דעת מבעלי ניסיון

תודה

פורסם

אני הייתי בוחר בב.מ.וו, תחשוב איזה קינוח אחרי כל יום עבודה לנהוג על רכב שמיוצר בבאווריה :)

רוצה מרצדס? סע במונית....

וכמו שA8 אמר האלפא והסאאב יסבלו מירידת ערך גדולה יותר

זה מותיר אותך עם ה328 , תחפש ותמצא אחת ידנית....

haters will hate

פורסם

כדאי לך להסתכל על כל תמונת העלויות ולא רק על ירידת הערך. על הBMW והאלפה תשלם ביטוח רכב מטורף, הסאאב זולה מהותית.

את רוב ירידת הערך שלה הסאאב כבר חטפה, אותה תוכל למצוא אחת גם היום ב10-15 אחוז מתחת למחירון. הסאאב בגסאות הווקטור והאירו מהירות, נוחות ובטוחות.

המרצדס נתפסת בעיני כמונית ולא משהו מלהיב במיוחד

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אני במקומך אם היו נותנים לי לבחור בין ה-Q סיסטם(2500) לסלספיד(2000) הייתי בוחר בסלספיד...

למרות ש-2500 זה נפח יותר גדול הסלספיד מרגישה יותר קלילה ויותר מוצלחת

אלפא לא מתאימה לכל אחד אז רק אחרי שתעשה נסיעת מבחן תראהאם אתה מתאים לה :)

מתן

פורסם

קח פורד סיירה גיאה במחיר של כ15 אלף נגיד

שים לה מנוע קסוורת תשקיע ותשפר אותו ב100 אלף שקל ויהיה לך טיל בליסטי :lol:

גם מהיר גם מרווח גם בטיחותי גם 4 דלתות וגם תהנה ממנה!!

:) שיהיה בהצלחה במה שתמצא בסוף!!

גמר חתימה טובה

יקי!!!

פורסם

מה זה התגובה הלא קשורה הזו ? אולי שיקח גפ"ס מהעודפים בצריפין, ישים לו ריפודים בנוסח Pimp ny ride ומנוע של ריאו חץ עם קלאץ' קרמי וגיר סמי דוג ויהיה לו טיל בין יבשתי עם ראש מתפצל ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה בדבר אודי A4 1.8T?

אוטו מאוד מכובד, נוח מאוד, לדעתי יש לו עיצוב מהמם, כשהיא אורגינלית היא עושה כ-9 שניות למאה

אבל בצ'יפ קטן היא יכולה לרדת ל8.5 בקלות!

יש די הרבה ידניות, צריכת הדלק שלה לא מטורפת (1:10 או 9 בעיר) ומחירי הביטוח גם כן.

היא באה אוריגינל עם 150 כ"ס.

בקשר לאחיזה, היא אוחזת טוב מאוד, כמובן לא ברמה של המכונית השניה שלנו (לאון), אבל היא בהחלט

מהירה, וכמו כן רעש מנוע נחמד מאוד, היא לוקחת כסטנדרט הרבה מכוניות שאני מכיר.

תמונה של האודי שלנו (הערה: אתה יכול לקנות את הצורה החדשה בסכום הזה אם אני לא טועה):

אודי הקטנה.jpg

אודי הקטנה2.jpg

אודי הקטנה3.jpg

פורסם

328 - הבחירה האולטימטיבית, אבל לא תמצא ידנית. יקרה משמעותית מהאחרות ולכן צריך להתפשר בשנתון (מלבד המרצדס, שאישית לא הייתי מביט לכיוונה, למרות האיכות - פשוט אין שאר רוח).

156 - 2.0 ליטר אכן מהנה יותר, אם כי מעט חלשה יותר, במיוחד בתאוצות ביניים. (מצד שני - יש גיר ידני) ומצד שלישי, תוכל למצוא אחת חדשה משמעותית במחיר כמו של הב.מ.וו, או פחות.

סאאב - בחירה מעניינת, אבל שים לב שה-9-5 היא מקטגוריה גדולה יותר מהאחרות, ומקבילה ל-166 או סדרה 5. המחירים גם זולים יחסית, שזה עובד לטובתה.

הסדר בו הן מסודרות הוא גם סדר ההעדפה שלי (למרות שלא נהגתי על הסאאב, היא פשוט פחות "עושה לי את זה")

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...