Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עקרונית מותר חוקית למכור ולהתקין לך צמיגים עד גיל 6.

יתכן ותהיה ירידה בביצועים/פגיעה בתכונות גם אם אוחסנו כראוי. ולא הייתי קורא למיקום בתא המטען איחסון נאות (שמווסת מבחינת טמפרטורה ולחות, באידיליה).

נשאלת השאלה גם מה לגבי שאר הצמיגים? הרי אתה תיצור מצב שבו סרן אחד לא יהיה אחיד מבחינה זו לכל הפחות.

מדוע לא לשמור עליו כצמיג חילופי עד גיל 10 ואז להחליפו עם צמיג אחר שירד מהרכב בעת החלפה?

כמה החיסכון כאן?

בכל מקרה שבו יותקן, הייתי משגיח עליו יתרה לבדוק שאין תופעות בלתי רצויות לאורך זמן.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מזכיר לי שהיה לי צמיג שנת 2006 מקורי יפני, ובשנת 23 היה פנצ’ר ונסעתי איתו לפנצריה... פתאום שמתי לב שמעולם לא הוחלף.. כמובן שלא השתמשתי בו כקבוע

בכל אופן תשאיר בתא מטען ותדאג שכל שני צמיגים מקבילים יהיו שווים כפי שכתב המגיב מעליי.

משתדל לעזור

פורסם

אנשים משלמים 70 ש"ח על שווארמה אבל כל שני וחמישי שואלים פה על צמיגים מיושנים שאשכרה אמורים לשמור על החיים שלך...

בתור חלופי-זמני יהיה סבבה.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מזכיר לי שיש לי בבגאז' צמיג שנראה חדש והייצור שלו מ 2013, הוא לא מאבד אוויר. אני צריך לזרוק אותו אני חושב? אסור לי בכלל לסוע עליו לדעתכם?

אני יודע שמבחינה יבשה, אסור לנהוג על צמיג מעל 10 שנים. שיש תוקף לצמיג. אבל זה נכון גם אם הוא ישב 7 שנים במכונית בחניון מקורה בעיר ללא לחות גבוהה כלל? 

פורסם (נערך)

מציין שיש לי 2 כאלה מאותה שנה שחכתי לציין, אחד במחסן תת קרקעי ואחד בתא המטען והפיתוי הוא להרכיב אותם...  יש לי סט של 4 מאותו דגם מורכבים ברכב , צמיג מעולה מבסוט ממנו מאוד.

אני נוסע כ 5 אלף בשנה. 

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם (נערך)

נהגתי מקיץ 2022 עד קיץ 2024 על צמיגים מ 2013, שהיו על רכב שישב כמעט 100% מהזמן בחניון

לא בטוח שזה נכון גם לך

המחיר זול מדי כדי לנסות

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • רעיון גרוע 1
פורסם

הצמיג הזה הוא הרזרבי שלך ויושב על ג׳אנט? תשאיר אותו בתפקיד הזה. ואם יוצא לך להשתמש בו עשה זאת רק בנהיגה מתונה עד הצמיגייה הקרובה.

לשימוש שוטף קנה לך סט צמיגים איכותי וטרי והחלף אותו כל אימת שיש צורך, בהתאם למצבו. החיים שלך שווים יוותר מה-500מש״ח שעולה צמיג חדש.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...