Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ילד חדש

netanel1014
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 39 דקות, RK כתב:

O you Dont Say - Home | Facebook

לפחות בסביבה הקרובה שלי, כולל אותי, כל הילדים מתוכננים, בזמן שהתאים להם. ומתמודדים עם הקשיים בסדר גמור, כי וואלה, הזמן התאים.

ברור שהם מתוכננים,אני רק אומר שאם תחכה לרגע המושלם להביא ילד,או שתהיה מבוגר או שלא יהיה לך ילד.

יש לי חברים שנולדו להורים שבקושי היה מה לאכול(עולים חדשים) והסתדרו.

זה מצב של לפני 30 שנה והיום משתדלים להיות הרבה יותר מחושבים.

לפני 39 דקות, RK כתב:

סובייקטיבית אני קצת מצטער שלא התחלתי איזה 4-5 שנים קודם, אבל אז, כנראה, הזמן באמת התאים פחות.

אתה יכול להמשיך 4-5 שנים קדימה בזכות הרפואה המודרנית :)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 321
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ילד זה גם עניין כלכלי אבל לא רק. אתה צריך לרצות את זה ולהיות מוכן להשקיע את מה שהוא צריך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

תלוי אם היה נולד ילד אחר כך בכל זאת.

כבר כמה ימים שאני מחכה עם הבדיחה הזאת.

אין לי משהו חכם להוסיף לשירשור, אז אני אצרף אותה.

קשיש בן שמונים, חולה סוכרת, אסטמה ולחץ דם גבוה התחתן עם בחורה חתיכה בת עשרים.

חודש לאחר ירח הדבש, באה אליו אישתו הטרייה וסיפרה לו שהיא נכנסה להריון.

הזקן הלך מיד אל הרופא שלו ואמר לו שהוא מפסיק לקחת את הכדורים שלו.

“בוא, אספר לך סיפור קצר”, אמר לו הרופא.

"צייד אחד הלך ליער לצוד, אבל הוא התבלבל ובמקום לקחת את הרובה, הוא לקח את המטריה שלו. לפתע נעמד מולו אריה. ללא היסוס כיוון הצייד את המטריה אל ראשו של האריה, ירה והאריה נפל ונפח את נשמתו…”

“לא יכול להיות!”, אמר הזקן, “בטח מישהו הכניס לו מהצד.”

חייך הרופא ואמר, “בדיוק!!”

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • אהבתי 1
  • מצחיק 4

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

קשיש בן שמונים, חולה סוכרת, אסטמה ולחץ דם גבוה התחתן עם בחורה חתיכה בת עשרים.

חודש לאחר ירח הדבש, הוא הולך לרופא שלו ושואל "איך אני מכניס אותה להריון?"

הרופא מגרד בראש ואומר...

תשמע. אתה יכול להביא מנקה לדירה.

תן למנקה תקופה לעבוד ונראה. 

אחרי תקופה הרופא פוגש את הזקן:

נו מה נשמע, איך העצה שלי עבדה?

וואלה, עבדה יופי. אשתי בהריון.

ומה עם המנקה? 

גם היא בהריון :-)

• מצחיק 2

פורסם
לפני 7 שעות, rotemb כתב:

בס"ד 

כמה בורות.... 

אני מבין שרמת האינטרקציה שלך עם המגזר החרדי מסתכמת בצפייה בשטיסל. 

לא יודע מי זה שטיסל, אבל האינטראקציה הענפה שלי עם ה'מגזר' תרמה מאד להחלטה להשתקע בחו"ל. וההודעות שלך בפורום (כמו גם של פות"ש) לא בדיוק מראות לי עולם אחר ושונה בתכלית. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 49 דקות, Derish כתב:

לא יודע מי זה שטיסל, אבל האינטראקציה הענפה שלי עם ה'מגזר' תרמה מאד להחלטה להשתקע בחו"ל. וההודעות שלך בפורום (כמו גם של פות"ש) לא בדיוק מראות לי עולם אחר ושונה בתכלית. 

בס"ד 

סיבוב בבני ברק גרם לך להחליט להגר?, הייתי בטוח בגלל מחיר המילקי. 

תמסור ד"ש לחובבי ציון בנכר ואל תשכח להסתיר את המגן דוד. 

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
לפני 6 שעות, rotemb כתב:

ואל תשכח להסתיר את המגן דוד. 

אני בטוח שהוא הסתובב עם אחד ונאלץ להוריד.

גם על הכיפה והציצית הוא בטח ויתר... מסכן.

• אהבתי 1
  • מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1

פורסם

צריך לעשות כמו בקבוצה "תשאל עו"ד" בפייסבוק, בתחילת כל תגובה שכל אחד ירשום את המצב המשפחתי שלו.

מי שלא נשוי (מבחירה או לא), פשוט לא צריך להגיב פה. הבלבולי שכל שלכם לא רלוונטיים לפות"ש ולא לאף אחד אחר, ובטח שאם אין לכם ילדים אתם לא מבינים את המשמעות של זה. 
אם החלטתם לחיות לבד, אתם לא מבינים את המשמעות של אמון במערכת יחסים.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם

שלא לדבר על זה שבא … חוץ מהסיפורים בטמקא - האמת היא שnobody cares אם אתה יהודי או לא.

אתה חושב שהיהודים האורטודוקסים לא באים ומסתובבים ליד איזורים פלסטינאים ומוסלמים הארד קור ?

אתה חושב שיש לי בעיה לשבת בפטרסון בערב במסעדה ? להביא קנאפה ממקום שנקרה ממתקי שכם ? (Nebulus sweets)

אז יש פה ושם קיצוניים - אבל תכלס - פחות מבישראל…

ואף אחד לא עובר בשביל מילקי או באמת להתרחק מבני ברק. אולי מהחברה כמכלול. (וגם זה לרוב רק חלק מהמכלול סיבות)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

צריך לעשות כמו בקבוצה "תשאל עו"ד" בפייסבוק, בתחילת כל תגובה שכל אחד ירשום את המצב המשפחתי שלו.

מי שלא נשוי (מבחירה או לא), פשוט לא צריך להגיב פה. הבלבולי שכל שלכם לא רלוונטיים לפות"ש ולא לאף אחד אחר, ובטח שאם אין לכם ילדים אתם לא מבינים את המשמעות של זה. 
אם החלטתם לחיות לבד, אתם לא מבינים את המשמעות של אמון במערכת יחסים.

צ׳מע, יכול להגיב מנקודת המבט של ילד להורים גרושים, לדוגמא. 

מה שחסר בפורומים הרבה פעמים זו אותו רגע ברב שיח, שאיזו אפרוח פוצה פה ומנסה לקרקר, ואז כולם תוקעים בו את המבט של: בחייתאק ילד, תסתום!

הרי פנים אל פנים אתה לא רואה מצב שאיזה רווק מתחילים לחלק עצות בגידול ילדים לחברים הנשואים פלוס שלו או איזה תלמיד תיכון מתחיל להסביר פילוסופיה קיומית כשמבוגרים מדברים על עניינים אישיים.

או שאיזה סטודנט ישב עם בעל מפעל מצליח, נשוי עם ילדים, פעיל חברתי - ויסביר לו איפה הוא טועה בחיים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עקבתי אחרי השרשור מתחילתו וקראתי פחות או יותר כל הודעה פה, ואני עדיין לא מבין על מה אתם מדברים. לא ראיתי פה אף רווק, נשוי או אלמן שטוען שהגיע הזמן לפרק את החבילה או משהו בסגנון. 

יש הסכמה, בגדול, שכדאי להמשיך ולחפש דרכים להתמודד עם השלכות הארוע, וחילוקי הדעות הם בעיקר בין המחנה שאומר 'תוריד את הראש וקבל את הפרת האמון כחלק מהמשחק' לבין אלו שאומרים 'סבבה תישאר, אבל אל תשכח לרגע עם מי יש לך עסק'. אני גם לא רואה קורלציה מיוחדת בין הדעות לבין מצבם המשפחתי של הכותבים. 

פות"ש עצמו הוא זה שהעלה את הנושא לדיון ורשם שזה יצר בעיית אמון קשה בינו לבין אשתו. לא הוא ולא אף אחד אחר פה למיטב זכרוני לא דיברו ברצינות על גירושין או פירוק המשפחה. מי שלא רוצה דעות אובייקטיביות של אנשים שעוד לא עברו את מטחנת הבשר של זוגיות/עבודה/לימודים או כל נושא אחר - שילך להתייעץ בפורום יעוץ זוגי/הסתדרות העובדים/אגודת הסטודנטים וכו' במקום בפורום ציבורי פתוח. ואם לאדם שבא להתייעץ זה לא מפריע, אין סיבה שתיעלבו בשמו ותתחילו לעשות שיימינג רווקות לחלק מהמגיבים. אם כבר, זה מעיד יותר עליכם מאשר עליהם או על הסיטואציה. 

• אהבתי 3
פורסם
לפני 36 דקות, falou כתב:

מה שחסר בפורומים הרבה פעמים זו אותו רגע ברב שיח, שאיזו אפרוח פוצה פה ומנסה לקרקר, ואז כולם תוקעים בו את המבט של: בחייתאק ילד, תסתום!

אפשר להסתכל על זה הפוך גם.

מה שטוב בפורומים האלה זה שאין את ה"היררכיה" הזו וכל אחד יכול לרשום את דעתו ומתקבל דיון מעניין שכולל השקפות של מספר אנשים.

בחיים האמיתיים לא הייתי מדבר עם חרדי,לא מתוך עקרון כלשהו אלא כי אין השקה וגם לדיון כמו זה כנראה שלא הייתי מגיע.

אלא אם כן המטרה שלך זה לנבוח על אנשים שאתה יותר גדול/בכיר/חכם ולעקם אותם תחת דעתך,הפלטפורמה דיי מוצלחת אם שומרים על תרבות דיון ברמה סבירה.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 54 דקות, falou כתב:

לפעמים דווקא אותה התמימות של האפרוח עוזרת לו לראות דברים שאנחנו ה"מבוגרים" כבר לא רואים.

אני תמיד בעד שכל אחד יגיד את מה שהוא חושב ומפה ננהל דיון אם זה נכון או לא.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

צריך לעשות כמו בקבוצה "תשאל עו"ד" בפייסבוק, בתחילת כל תגובה שכל אחד ירשום את המצב המשפחתי שלו

סבבה, פעם הבאה שאתה מגיב בשירשור פוליטי, תציין את השתייכותך למפלגה, מקום במפלגה, ומספר שנות ניסיון בתור ח"כ.

וכאשר אתה מגיב בדיון הקשור לרכב, תציין את עיסוקך בתחום, ומספר שנות ניסיון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...