Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מה הסיכוי שבאמת חיילי פיקוד העורף יגיעו לעזור בביירות?

סיוע הומניטרי רפואי יכול להיות גם לשלוח להם דברים, או לקבל קצת פצועים מהם. לא חייב להביא את חיילי פיקוד העורף לפנות הריסות בביירות (אם כי לך תדע).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

לשלוח להם דברים זה לא בעיה, גם לקבל פצועים זה לא בעיה (אם כי הקורונה מוסיפה איזה סיכון לקליטת פצועים) - עשו את זה עם סוריה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם חיילי פיקוד העורף יטוסו לעזור שם, כשהם יחזרו הם יהיו שבועיים בבידוד?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

סיוע הומניטרי רפואי יכול להיות גם לשלוח להם דברים, או לקבל קצת פצועים מהם. לא חייב להביא את חיילי פיקוד העורף לפנות הריסות בביירות (אם כי לך תדע).

הייתי מעדיף לשבת בכלא בארץ על סירוב פקודה ולא לסוע לפנות הריסות בבירות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לא ישלחו אף חייל של פקע"ר כדי לפנות הריסות, עם כל הכבוד כנראה שהניסיון של הלבנונים בפינוי הריסות בניינים עולה בהרבה על שלנו:

71513.jpg

המומחיות המיוחדת של פקע"ר זה מציאה וחילוץ של אנשים מתוך הריסות.

זה מה שעשו בזמנו בטורקיה וזה מה שעשו בזמנו בחניון בת"א.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

למה צריך לשלוח סיוע הומניטרי ? יש מספיק רעבים בארץ שצריך תחילה לעזור להם !

יישנם מדינות עשירות כמו גרמניה/הולנד/קנדה ועוד שיכולים לעזור להם באותה מהירות כמו שאנחנו.

לרוסים יש באיזור נושאות מטוסים עם טונות של ציוד ואנשים שיכולים בעוד כמה שעות לעזור להם.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

לרוסיה יש נושאות מטוסים?

יש לה אחת.

וגם היא בהספנה כרגע.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 21 דקות, gadik6 כתב:

לרוסיה יש נושאות מטוסים?

הדימוי של אימא-רוסיה-החזקה חזק מכל מציאות ;-)

לפחות יש נושאות מסוקים, גם זה משהו.

בנוגע לסיוע => עם כל הצער שבדבר, לבנון נראית כמו אוסף של הריסות גם בעיתות שקט/שלום יחסי,

לא תהיה בעיה לקבל פצועים כמו שעשו בזמנו עם המלחמה בסוריה אבל שום דבר לא יישלח לשם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 30 דקות, gadik6 כתב:

לרוסיה יש נושאות מטוסים?

זכרתי שבתקופת המתיחות בסוריה הם שלחו משהו לאיזור.
.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש להם רק את האדמירל קוזנצוב שמתלקחת בצורה ספונטנית פעם בכמה חודשים.

היא יותר במספנה מאשר בשירות מבצעי.

• אהבתי 1
פורסם

טוב, קבלו קטע:

אמא שלי היקרה קיבלה היום הודעה שלאחר חקירה אפאפאדפטמדיולוגית דיגיטלית בעקבות שהייה במספרה בשעות מסוימות בקרבה לחולה, עליה להיות בבידוד במשך עשרה ימים.

אלא מה, הנושא היה נראה לי קצת תמוה. אז בדקנו: אף אחד מששת האנשים ששהו במספרה באותו הזמן, כולל הספר והעובדים, לא נדרשו לבידוד. איך ייתכן? לא יודע.

התקשרתי למוקד כל הבריאות בשמה. לאחר שפירטתי למוקדן את המקרה, הוא גיחך ואמר שזה קורה המון (איכון שווא) אך אין לו איך לסייע לי ועליה להישאר בבידוד!

הדבר היחידי שהוא יכול לעשות הוא להגיש בקשת ערעור, שלגביה יחזרו רק בעוד ארבעה ימים ובזמן הזה עליה להיות בבידוד כמובן.

כל יום עבודה של אמא שלי הוא קריטי מאוד. לא אשתף יותר מדי, אך ימי מחלה הם גרוש וחצי עבורה וכל כמה שפירטתי מול המוקדן ומוקדנית אחרת שניסיתי את מזלי איתה, הגיעו מול אוזניים אטומות.

אני אבוד עצות. ארבעה ימים זה לא מעט כסף חשוב עבורה למצבה הכלכלי ולחכות בציפייה לשיחת טלפון שתגיע או לא תגיע זה נואש. אין דרך אחרת? הם לא עזרו לי בשום דרך ב-*5400

פורסם

אשתי נסעה היום האוטובוס. היתה ביקורת קפדנית של שוטרות, והנהגים (בתחנה בה המתינה) הודו להן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...