Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שחרור נחל האסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, m3x7r3m3 כתב:

כדי שלא תפספס הדגשתי שזה מניר דוד וזה מקום שחרור המים

לא הייתי בטוח לגבי הנתון הזה אז לא רשמתי אותו. כבוד הוא לי לראות שבחנת את המסמכים ששיתפתי.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 15 שעות, נמרוד... כתב:

לא הייתי בטוח לגבי הנתון הזה אז לא רשמתי אותו. כבוד הוא לי לראות שבחנת את המסמכים ששיתפתי.

אין לי שום דבר אינהרנטי נגד הקיבוץ, לכן חשוב מידע כמה שיותר נכון

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עכשיו התחילו לחתוך צמיגים של  רכבים של מטיילים שנכנסו לשחות בנחל.

מה השלב הבא,  סכינים, גרזנים או בכלל נשק חם. 

https://www.ynet.co.il/article/r1q1j3izD

פעם לפני כמה עשורים הייתי מבקר שם שזה היה בתולי,  היה כיף.

היום אני מוותר על התענוג. (היכן שיש המוני אדם, אני לא שם)

פורסם
ציטוט

יעל בן יפת מתנועת הקשת המזרחית הדמוקרטית

Meh.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יכלו למצוא שם קצת יותר בכייני?

זה לא רק על מקורות מים, הבנתי שרוצים גם להתחיל מחאה נגד בעלי הבתים על הצוק של הרצליה אבל בתכלס שם זה מוצדק, אנשים המשיכו את החצרות שלהם עד קצה הצוק מעבר לקווי המגרש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 26.8.2020 בשעה 22:20, shachar187 כתב:

מי שחשב שמדובר רק באסי:

https://13news.co.il/item/news/domestic/environment/common-waters-1114100/

יש עוד לא מעט מקומות שנלקחו מהציבור וחלקם רק עכשיו פותחים שערים מחשש להפגנות/שם רע.

הנה זיקוק של כל הטקסט למשפט אחד (ההדגשה לא במקור):

ציטוט

והפכו את הגישה למקורות המים שלהם לנוחה עבור המטיילים, אך עדיין מדובר בשבילים חיצוניים ועוקפים.

לא מעניין אותם הנחל/חוף/אגם/לוע הר געש, כי אם זה מה שהם היו רוצים, הם היו אומרים תודה על זה שהסדירו את הגישה. הם רוצים לתקוע אצבע בעין או להנהיג "צדק חלוקתי" (צדק אליבא ד'מי?), לעשות "דווקא" לקיבוצניקים/מושבניקים ולהראות שלא צריך לעבוד קשה כדי לשפר משהו, צריך רק לצעוק מספיק חזק ולבכות שאתה מופלה ומסכן וממודר, ואז פשוט יתנו לך דברים, אתה תהרוס ותחרב אותם, ותמשיך אחר כך למקום הבא. קצת מזכיר לי את החייזרים מ"היום השלישי".

מי שלא זוכר:

ציטוט

I saw... its thoughts. I saw what they're planning to do. They're like locusts. They're moving from planet to planet... their whole civilization. After they've consumed every natural resource they move on... and we're next.

• רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

תראה המצב של הביתשאנים די קקה בין היתר כי הם מתעקשים שוב ושוב לבחור במשפחת המלוכה, משפחת לוי, שכנראה מה שמעניין אותה זה רק היא עצמה.

המצב שלהם גם די קקה כי הם די מוקפים ודי מחרבנים עליהם (תרתי משמע) כל החברה מסביב. כבר הזכירו פה ששנים מזהמים להם את הנחל, וכבר הזכירו פה שהקיבוצים מסביב ש"עבדו קשה" עבדו קשה גם על לצבור חובות של מיליונים שנמחקו להם, אז ברור שהקיבוץ נראה טוב עכשיו.

נגיד את זה ככה. אם הקיבוץ היה מאפשר רק לתושבי בית שאן להיכנס לאזור בנחל שלא קרוב לבתי התושבים מהתחלה הוא לא היה מקבל את הזובור שהוא מקבל עכשיו.
הקיבוץ בחר לסגור הכל, ושהחברה הנחותים שם לא יכנסו (סיפר פה חבר פורום יקר על חוויות הילדות שלו, אחרי חוויה כזו הסלידה שלהם והשנאה לקיבוץ די ברורה), הקיבוץ עשה את זה בעיקר בעיקר ממניעים של כסף, שלא יהיה לך ספק. הקיבוץ עכשיו יאכל את הדייסה שהוא בישל.
  • מעניין 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

משפחת לוי...התברר השבוע ,אחרי תחקיר עיתונאי , שהסיפור על קיבוץ מסילות וסינון ילדים לגן לא היה ולא נברא.
העיקר אורלי לוי צועקת מעל המיקרופון.
הזכירו השבוע גם את קיבוץ מעגן מיכאל שסוגר את השערים לרכבים בסופ"ש ( בגלל גניבות רכבים חקלאיים). אבל ניתן להכנס רגלית ולהגיע לחוף. סללו גם כביש גישה עוקף אבל עם ישראל אוהב להגיע עם הג'יפון עד קו המים.

פורסם

אין ספק שאף אחד מהצדדים פה לא מנהל את המאבק הזה בחכמה יתרה ואני לא יכול להגיד על אף צד שהוא צודק במאה אחוז. לשניהם יש יד מאוד מאוד גדולה בדבר.

אין ספק גם שזה כבר מזמן עבר את הקו של למצוא פתרון שיהיה גרוע במידה שווה לשני הצדדים ועכשיו זה מלחמת דווקא של אנשים שטיפסו גבוה מאוד כל אחד על העץ שלו וכל מה שמעניין אותם "להראות להם" - משני הצדדים. 

יחד עם זאת, תושבי בית שאן נמצאים כאן כשידם על העליונה מבחינת אופציות. תושבי ניר דוד יכולים או לפתוח את השערים ולקוות לטוב (כמובן תוך עזרה לתקווה הזו בדמות פקחים ו/או חברת שמירה ו/או גביית כסף בכניסה) או לא לפתוח את השערים ולהלחם. תושבי בין שאן יכולים להילחם על הכניסה לניר דוד, או ללכת לנקודה אחרת בנחל, או לטפח את הנחל שעובר אצלם (תוך הסטת מי השפכים או מה שזה לא יהיה למקום אחר). אז לביתשאנים יש את כל האפשרויות "לצאת חכמים", אבל הם מעדיפים "לצאת צודקים", מה שאומר שכנראה אנחנו רחוקים מהסיום של הסיפור הזה. 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 2 שעות, save כתב:

משפחת לוי...התברר השבוע ,אחרי תחקיר עיתונאי , שהסיפור על קיבוץ מסילות וסינון ילדים לגן לא היה ולא נברא.
העיקר אורלי לוי צועקת מעל המיקרופון.
הזכירו השבוע גם את קיבוץ מעגן מיכאל שסוגר את השערים לרכבים בסופ"ש ( בגלל גניבות רכבים חקלאיים). אבל ניתן להכנס רגלית ולהגיע לחוף. סללו גם כביש גישה עוקף אבל עם ישראל אוהב להגיע עם הג'יפון עד קו המים.

אורלי לוי אמינה בערך כמו פג'ו שהדגם שלה מתחיל ב6.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הגזמת, אפילו בפז'ו היא לא הייתה עוברת QC.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

המאבק הזה הוא לא רק על הנחל.
הנחל הוא סימפטום שמתפרץ בשל הרבה שנות אפליה ומעמדות של ישראל הראשונה והשניה וענינים של חלוקה לא שוויונית של משאבי מדינה.
יש קבוצות מיעוט שהשתלטו על משאבי קרקע וטבע ומשאירים במכוון את שכניהם כחוטבי עצים ושואבי מים.

תיקון של כמה שגיאות שחזרו על עצמם במהלך השרשור.
ועדת הבניה שיכת למועצה האזורית. החתול שומר על השמנת ומאפשר לו לעשות בנחל כבשלו. בין אם מדובר על בניה על קו המים עובר דרך סגירתו לציבור ועד הכנסת הנחל ביציאה מהקיבוץ לתוך צינורות והולכתו לבריכות הדגים של הקיבוץ.

f3b4ef15ff55a11b8623e740b2b83c81.jpg

זה ממשיך ממסחור של מרבית המעינות ומשאבי הטבע במועצה האזורית, הרחקתם מגישה לרכב והשכרות קלאב קאר, דרך צימרים ונופשים עם פעילות מים בנחל.

לסיום, חייב לפרגן לפורום על תרבות הדיון בנושא כה נפיץ.
אני חבר בג׳יפולוג מאז שנת 2003 ושם בפעמיים שהנושא עלה פוצצו אותו המנהלים. חלקם בהתבטאויות גזעניות עד ששני הנסיונות ננעלו די מהר.

Jeep ZJ V8 / C4 Cactus/
Octavia TSI 1.0 / Honda 300ex

• אהבתי 1
פורסם
לפני 38 דקות, Boaz Av כתב:

יש קבוצות מיעוט שהשתלטו על משאבי קרקע וטבע ומשאירים במכוון את שכניהם כחוטבי עצים ושואבי מים.

מה זאת אומרת "בכוונה"? האם מישהו מונע ממישהו אחר לעזוב את האזור למקום טוב יותר במרכז?

יש בישראל, כמו בכל מדינה אחרת בעולם, בטח מבוססת הגירה, old money. יש אנשים - ואני לא מכיר לא מעט כאלו - שיכולים להוריש לילדים שלהם רחובות שלמים. היפה הוא שהמגוון העדתי די נרחב. יש מזרחים, אשכנזים. יש מהכל.

יש גם גזענות ברמה כזו או אחרת.

אבל אפליה מכוונות או שימור מעמדי ברמה של חוטבי עצים ושואבי מים?!

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...