Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנס מגוחך של עיריית ירושלים להתייעצות

פוסטים מומלצים

שלום 

קיבלתי קנס של 500 שח על נסיעה בנתיב תחבורה ציבורית בכניסה לירושלים 

מדובר בנתיב רגיל שבבת אחד הופך לנתיב לתחבורה ציבורית 

בתמונה שהם שלחו לי נראה שאני בדרך לצאת מנתיב די מייד

וגם לא היתה לי סיבה לנסוע בנתיב כי הכביש היה פנוי בשעה 10:30 בבוקר 

אשמח לסיוע שלכם - כיצד נכון לערער והאם ללכת להישפט ?

תודה 

image.thumb.png.5083db100a6a7df6e3b00a4434ff77f1.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, Be roo כתב:

נסה לבקש ביטול כמו שהוזכר בשרשור דומה:

בקשת הביטול בשרשור הדומה לא עזרה :(

שילמתי את הדו"ח הלא מוצדק לדעתי.

לפי התמונה זה נראה ממש באותו מיקום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואללה 

האם יש לך להם צילום וידאו ? מותר לי לבקש את זה ? 
למישהו יש מושג באיזה מרחק אל תוך הנתיב לתחבורה ציבורית אני נמצא ? 

יש טעם לבקש להישפט ?

תודה רבה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל דוח נת"צ של העיריות מצורף גם סרטון שמתעד את העבירה, התמונות שמופיעות בדוח לא בהכרח משקפות את העבירה.

תפנה למחלקה בעירייה שערכה את הדוח, לפעמים זה הפיקוח העירוני ולפעמים זאת מחלקה אחרת, ותבקש לקבל את הסרטון או לפחות לראות אותו במשרדים.

רוב הסיכויים שאם קיבלת דוח אז ממש נסעת בתוך הנתיב, אבל תבדוק בכל אופן כי לפעמים ישנן טעויות.

אתה יכול לבקש להישפט אבל תיקח בחשבון שאם רואים בסרטון שממש נסעת בנתצ, אתה עלול לקבל גם כפל קנס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מקום לבקשת ביטול משום שברור שפות”ש לא נסע שם בכדי לעקוף את התנועה.

כדאי לצפות בסרטון בכדי להבין מה גרם לך להתבלבל ולהכין טיעון משכנע.

מאידך, לא הייתי מכנה את הדו”ח ’מגוחך’

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"בבת אחת"... בוא, קצת התעופפת ורק אחרי שנכנסת לנתיב ונסעת בו איזה 50-100 מטר התחלת לסטות ימינה.

בקיצור, גש לווידאו ותקווה שיהיה בסדר, אבל מהצילום נראה בבירור שהאוטו כבר הספיק לעבור קו צהוב.

מי עוד זוכר את הבאמפ שהתקינו שם בהשקה של הנתיב ושבר מכוניות? 😄🤬

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איני משפטן ולא קרוב לכך.

לכן יכול להיות שאני מדבר שטויות.

למיטב ידעתי סימון מקווקו כפול לא מספיק לסמן נת"צ אלא יש צורך במעויינים צהובים /ו או שלט בתחילת הנתיב.

את שני האחרונים לא רואים שקיימים בכביש. (גם אם יש תמרור. צריכים לוודא שלא הורידו אותו בזמן סביר לפני מתן הדו"ח)

אומנם יש קו אדום על הכביש. למיטב ידעתי אינו מוגדר באופן מוחלט בתקנות התעבורה.

אתה יכול לטעון:

לא ידעתי שזה נת"צ. חשבתי שזה נתיב +2 כמו שיש על כביש החוף. והייתי 2 אנשים באוטו. ולא היה קיים תמרור המורה שזה נת"צ בלבד. 

ולסימוכין לטענתך, יש עוד רכב פרטי לפנייך בנתיב וגם הכביש ריק כך שאין לך מטרה להסתכן בעבירת תנועה ללא השגת מטרה ברורה.

אבל שום. קח את דבריי בערבון מוגבל.

לא למדתי משפטים מעולם ולא הוסכמתי לכך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, om2 כתב:

למיטב ידעתי סימון מקווקו כפול לא מספיק לסמן נת"צ אלא יש צורך במעויינים צהובים /ו או שלט בתחילת הנתיב.

כך משתמע מלוח התמרורים בתוספת אפשרות לסימון חיצים.  מצד שני, ב״הנחיות להצבת תמרורים״ (עמ׳ 235) מצויין ש״ניתן לסמן מעויינים״, לא שהם חובה כחלק מתמרור 503. יש כאן סתירה בין שני מסמכים רשמיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, hans כתב:

איזה 50-100 מטר

ב-90 קמ"ש הרכב עובר 25 מטר בשניה, נשמע כמו זמן תגובה סביר.

השאלה העיקרית היא כמה התראות ותמרורים יש לפני וזכו להתעלמות ובאיזה מרחק באמת מתחילה האכיפה.

לפני 3 שעות, hans כתב:

מי עוד זוכר את הבאמפ שהתקינו שם

המפגרים לא לומדים. היה בעבר באמפ כזה בכביש 2 בגלילות, מגומי קשיח שהתפורר מרכבים שעברו עליו ופינצ'ר 5 בלילה אחד.

לפני 3 שעות, om2 כתב:

אתה יכול לטעון:

לא ידעתי שזה נת"צ. חשבתי שזה נתיב +2 כמו שיש על כביש החוף. והייתי 2 אנשים באוטו. ולא היה קיים תמרור המורה שזה נת"צ בלבד. 

ולסימוכין לטענתך, יש עוד רכב פרטי לפנייך בנתיב וגם הכביש ריק כך שאין לך מטרה להסתכן בעבירת תנועה ללא השגת מטרה ברורה.

הוא יכול לטעון גם שחייזרים הורו לו לנסוע שם, אבל אלה לא טיעונים רלוונטים בחוק. יש תמרורים, הוא יצטרך  להוכיח שלא הוצבו כנדרש בעת שעבר שם.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

מניסיון אישי עם עריית ירושלים פעם ראשונה הם מבטלים תמיד פעם שנייה קצת מסובך אבל אם אין לך כלכך כבוד עצמי לבכות בבקשה שאין כסף ושירחמו עליך זה עבד לי גם כמה פעמים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, Benjamin Franklin כתב:

מניסיון אישי עם עריית ירושלים פעם ראשונה הם מבטלים תמיד

יש לך נסיון אישי על ביטול בפעם ראשונה, - תמיד?

קצת מוזר

אלא אם אתה מדבר על נסיונם של אחרים, אבל מנסיון של אחרים במקרים שאני נתקלתי - הם בד"כ לא מבטלים גם לא בפעם הראשונה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, chezik כתב:

יש לך נסיון אישי על ביטול בפעם ראשונה, - תמיד?

קצת מוזר

אלא אם אתה מדבר על נסיונם של אחרים, אבל מנסיון של אחרים במקרים שאני נתקלתי - הם בד"כ לא מבטלים גם לא בפעם הראשונה

אישי שלי ושל חברים ....😮‍💨

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...