Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נת"צ מאוד מבלבל.

בזמנו, כשהפכו אותו לנת"צ, היה לי חבר שחטף שם דו"ח והזהיר אותי שאדע.

זה במחלף מוצא, אחרי ירידה בסיבוב שבד"כ לא פקוקה ולכן נוסעים שם על 80/90 וזה מיד בתחילת הסיבוב בעליה למעלה.

השילוט לא ברור ומאוד קרוב לתחילת הנת"צ והמצלמות הן על ההתחלה שלו.

זה קצת נראה ששמו את זה ככה בכוונה להוציא דוחות.

אם התחלת הנתיב הייתה ממוקמת 50 מטר קדימה או אחורה זה היה הרבה יותר בולט.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, Olórin the grey כתב:

זה במחלף מוצא, אחרי ירידה בסיבוב שבד"כ לא פקוקה ולכן נוסעים שם על 80/90 וזה מיד בתחילת הסיבוב בעליה למעלה.

בדיוק, גם אצלי זה היה במחלף מוצא. לא נעים.

500 ש"ח, ז"א שכל יום העבודה שלי שם באיזור הלך לפח. וזה היה חתיכת יום עבודה קשה וחופר.

יאללה בקטנה..

פורסם
לפני 4 שעות, Olórin the grey כתב:

זה קצת נראה ששמו את זה ככה בכוונה להוציא דוחות

כבר שנתיים שמקטרים על זה בפורומים חרדיים (שנוסעים בכביש זה רבות)

אני חושב שצריך לפנות למבקר המדינה יש פה עושק של אזרחים שומרי חוק, שבאמצע עיקול בכביש מהיר מתחיל נת''צ בלי אזהרה מוקדמת

זה מסכן חיים כי אנשים מנסים לברוח ברגע האחרון

משתדל לעזור

פורסם (נערך)

הכיוון שלך מעניין אבל אני לא נמצא באיזור, אם מישהו יוכל להעלאות סרטון בדיוק שרואים איפה זה אין לי בעיה לפנות אליו, כבר פניתי בעבר לגבי חבילה של דואר ישראל. מה שהם עשו עם משרד התקשורת הפינג פונג הזה של להחזיר למשרד התקשורת, ואז לדואר, ואז לשם, ואז לפה, שיגע אותי.

אבל זה לא מגיע אליו ישירות, יש לו צוות כמובן.. שבודק וחוזר אליך..

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 13 שעות, דובצע כתב:

תיטען שהתנועה בנתיב שלידך הפריעה לך לעבור ימינה-מה שאני רואה שנכון שם הרבה פעמים

קצת קשה להוכיח לפעמים אם יש וידאו.

פורסם
לפני 8 שעות, גולדן191 כתב:

בדיוק, גם אצלי זה היה במחלף מוצא

אני גם קיבלתי דו"ח מאותה מצלמה, למרות שבתמונה ראו בבירור שאני באמצע ירידה מהנת"צ לנתיב שמימין, ולמרות שהסברתי בערעור שנשארתי בנת"צ למשך כמה שניות מכיון שהרכב שמימין לא איפשר לי לעבור, הערעור נדחה

• מבאס 2
פורסם

אם אקבל סרטון שמראה את המקום אפנה למבקר ואעדכן אותך 

זה היה אחד הימים הכי קשים שהיו לי באותה עבודה וכאילו עבדתי לגמרי בחינם בגלל השטות הזו 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, גולדן191 כתב:

אפנה למבקר ואעדכן אותך 

כל הכבוד לך! הוריי ירושלמים ואני מכיר היטב, זה אחרי שמסיימים את הקסטל ומתקרבים לפאתי גבעת שאול יש בצד שמאל נת''צ שמתחיל פתאומי, עיריית ירושלים עשתה כבר מליונים מזה והעושק נמשך

(לשם המחשה- תדמיין לדוגמא את כביש 3 בסיבוב ליד יבנה שפתאום הכביש יהפוך לך לנת''צ.. והטיעון העיקרי שצריך לומר למבקר שזה מסכן חיים כי אנשים מנסים ''לברוח'' מהנתיב ועלולים חלילה להכנס ברכבים סמוכים)

• אהבתי 1

משתדל לעזור

פורסם (נערך)

הסרטון לא עוזר לנהגים.

כבר בשניה הראשונה מופיע תמרור שמודיע שהנתיב השמאלי הופך לנת״צ בהמשך ושיש לעבור נתיב אחד ימינה

בשניה 18 מופיע עוד תמרור כזה

בשניה 23 מופיעים חצים על הנתיב שאומרים לעבור

הנתצ עצמו מתחיל בשניה 24.

קשה לקרוא את המרחק שמוצב תחת התמרורים, אבל אנחנו מדברים על 24 שניות במהירות בינעירונית)

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 11 שעות, Be roo כתב:

הסרטון לא עוזר לנהגים.

כבר בשניה הראשונה מופיע תמרור שמודיע שהנתיב השמאלי הופך לנת״צ בהמשך ושיש לעבור נתיב אחד ימינה

בשניה 18 מופיע עוד תמרור כזה

בשניה 23 מופיעים חצים על הנתיב שאומרים לעבור

הנתצ עצמו מתחיל בשניה 24.

סך הכל ניסיתי לעזור לנהגים שלא מכירים את הכביש.

לא התכוננתי לכזאת התקפה.

וואו

פורסם
לפני 8 שעות, המגיב כתב:

התקפה

אין שום התקפה. אתה מייחס לי ״טון דיבור״ שלא קיים.

הדיון עוסק בחוסר ההגינות שבאכיפה במקום לאור ההתראה הקצרה כביכול על התחלת של הנת״צ.

העלת סרטון למי שלא מכיר את המקום (כמוני, תודה), ולאחר צפייה פרסמתי פירוט של התמרורים המוצבים במקום, שמובילים למסקנה שהטענה שהועלתה אינה נכונה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

למה שבן אדם יסתכל לשלטים מצד שמאלו אם הוא לא מתכנן לפנות שמאלה.  

עם הכסף שמרוויחים מהקנסות לפחות יעשו שלט מעל הנתיב כמו השלט מעל נתיב התחבורה ציבורית. 

אבל סדר העדיפויות אחר אז השאלות שלי לא רלוונטיות. 

עריכה אחרונה על ידי דובצע

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...