Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אף אחד לא מדבר על זה.

אתה רשאי להביע את הדעה הזו.

אבל אני רשאי להגיד לך שהיא טיפשית.

אני בשונה ממך מדבר מניסיון בשטח! לדוגמה בגרמניה הרוב לא מדבר בפומבי על הדעות שלו בסוגיות פוליטיות/לאומיות אם הם לא מתחברות עם האג'נדה של הליברליות.

בכל מקרה אין לי ממש כוח להתדיין על זה..

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הרוב לא מדבר בפומבי על הדעות שלו בסוגיות פוליטיות/לאומניות.

אה, תבדוק מה ההגדרה של לאומני במילון.

ברוב החברות, לאומנות היא מחוץ לשיח בלאו הכי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

קודם כל צרות אופקים, מלבד לכך שזה פשוט לא יועיל לך.

אין ספק שאני מסכים עם המשפט בזמן שאני צופה איך הנוטרדאם דה פריז נשרף, סה''כ מתקדמים לעידן רחב האופקים.

לאומנות

תיקנתי(בתור עולה מותר לי :lol:).

https://www.youtube.com/watch?v=EHNc4EBVHAU

אחלה של תרבות 8)

פורסם
שמע, אתה רשאי להביע את הדעה הזו. אבל באותה מידה אני רשאי להגיד לך שהיא טיפשית.

זו עובדה שבני אדם מקבוצה אתנית שאינה הודו-אירופית מתיישבים באירופה. להתאונן על כך שהתרבות שלהם לא נראית לך טוב בעין זה קודם כל צרות אופקים, מלבד לכך שזה פשוט לא יועיל לך.

משפחת אשתי במקור מצרפת, ונוסעים לא מעט לפריז וניס.

אם לפני עשור היו נוסעים חופשי בלבושם היהודי אורתודוקסי, כיום כבר יוצאים עם ג'ינס וקסקט במקום כיפה למקומות רבים. רבים מדי.

חלק מהמהגרים המוסלמים הביאו איתם אלימות. אני מעדיף להיות צר אופקים (ואני לא) וחי, מאשר אינטלקטואל עם דקירות בחזה (קרה לחבר "משכיל").

ואני מסייג: לא כל המהגרים אלימים, לא כולם אנטישמים, ויש דברים יפים בתרבות שלהם. (עוד לא מצאתי אבל יש. נמצא. חייב להיות משהו)

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

ממה שאני רואה וגם מחלק מההערות בשרשור הזה, ההתנגדות לנוכחות המהגרים לא באה רק מחשש לאלימות אלא כי אסלאם לא בא לאנשים טוב בעין כמו כנסיות וקתדרלות. למשל, ההערה מעלי או זה:

פריז הייתה עיר יפה כמה שנים, חבל שהכל נגמר.

ההתנגדות פה אינה לטרור או לפשע, היא לרעלות ולמִנראטים.

אבל מה לעשות, איפה שיש מוסלמים יהיה אסלאם (כי חופש פולחן וכזה), אז תתמודדו.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם

תתמודדו?

איפה שיש מוסלמים יהיה איסלאם.

איפה שיש איסלאם תהיה אלימות, כי חלקם מפרשים חלקים מהדת שלהם בצורה שמקדשת אלימות, ע''ע ג'יהאד.

אז למה להתמודד אם אפשר פשוט לצמצם נוכחות?

תעשו את המלחמות הנהדרות שלכם בארצות שלכם, לא חייבים לייבא את זה לפריז או פראג.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

האלימות היא בגלל האסלאם... האמת בכל הקשור לנושא הזה הכנסייה נהייתה ממש אנמית וזה מוזר, כי יש באירופה עדיין מספיק מאמינים שיוכלו לעשות את ההבדל. התקווה שלי עכשיו היא רק על הסינים, הם כבר יטפלו בזה כמו שצריך!

פורסם (נערך)

אני כרגע מדבר נטו על ההיבט האסתטי של הדבר. אלימות זה חשש מוצדק, ובשביל אלימות עושים סינון על בסיס אישי.

אבל אתה יכול לראות אפילו מחלק מההערות בשרשור שיש כאן משהו עמוק יותר. אנשים לא רוצים מוסלמים באירופה קודם כל כי חִג'אב לא בא להם טוב בעין ואַדַ'אן לא בא להם טוב באוזן. זה סנטימנט ששמעתי מהמון אנשים.

בפעם האחרונה שבדקתי, לרצון להיפטר ממשהו במרחב הציבורי רק כי הוא פוגע לך ברגשות יש שם. אבל מה הוא היה?...מצטער, בדרך כלל אני זוכר דברים כאלו, נו, איך קוראים לזה?!

אה! נזכרתי, קוראים לזה...

פוליטיקלי קורקט.

ושוב, זה בסדר שאנשים אומרים שזה מציק להם. רק שלא יתרעמו על כך שמתרעמים עליהם.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם
תתמודדו?

איפה שיש מוסלמים יהיה איסלאם.

איפה שיש איסלאם תהיה אלימות, כי חלקם מפרשים חלקים מהדת שלהם בצורה שמקדשת אלימות, ע''ע ג'יהאד.

אז למה להתמודד אם אפשר פשוט לצמצם נוכחות?

תעשו את המלחמות הנהדרות שלכם בארצות שלכם, לא חייבים לייבא את זה לפריז או פראג.

איך בדיוק תצמצם נוכחות בצרפת? מילא שבדיה או גרמניה כדוגמה, שם זה אולי עוד אפשרי לגרש מהגרים שהגיעו בגל האחרון, אבל צרפת? רובם המוחלט כבר יותר מדור אחד במדינה. ככה זה כשאתה מדינה קולוניאלית, באמת שאירופים יצטרכו להתמודד, עוד לא ברור אם בכלל יש להם פתרון ישים לבעיה או שפשוט יכנעו לאט לאט לאיסלם.

פורסם
איך בדיוק תצמצם נוכחות בצרפת? מילא שבדיה או גרמניה כדוגמה, שם זה אולי עוד אפשרי לגרש מהגרים שהגיעו בגל האחרון, אבל צרפת? רובם המוחלט כבר יותר מדור אחד במדינה. ככה זה כשאתה מדינה קולוניאלית, באמת שאירופים יצטרכו להתמודד, עוד לא ברור אם בכלל יש להם פתרון ישים לבעיה או שפשוט יכנעו לאט לאט לאיסלם.

אין להם איך להתמודד עם זה, שיעור הפריון בצרפת הוא 1.9 ילדים לאישה והממוצע האירופי הוא 1.6. המינימום הדרוש כדי לשמור על גודל האוכלוסיה הוא 2.1 (במדינות מפותחות). האוכלוסיה האירופאית תתחלף לאט לאט במהגרים. הדרך היחידה שלהם להתמודד עם זה היא ללכת להזד**ן.

פורסם
. מזל שהספקנו לבקר שם לפני שנהרס..

בטוח יבנו במקום משהו סופר מודרני וסופר מגניב, בהשראת הבניין המקורי.

לדעתי זה הדבר הכי הגיוני שאפשר לעשות, וזה מה שאני הייתי עושה במקומם.

משהו בסגנון נאו גותי, אבל מודרני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מתקשה להאמין שאין קשר בין שריפת הקתדרלה ובין מחאת האפודים הצהובים. מחאה שהביאה עמה גל אנטישמיות שלא נראה כמותו בצרפת מזה עשרות שנים.

הסמרטוט בארמון האליזה לא יעשה דבר בעניין.

פורסם

פריז הייתה עיר יפה כמה שנים, חבל שהכל נגמר

מציע לך לבדוק שוב את אחוז הערבים באוכלוסייה בבירות אירופה לעומת בירת ישראל או אפילו תל אביב. אתה הולך להיות מופתע.

ולעניין הקתדרלה, אפשר לשים בצד את כל ההתלהמות לכמה ימים. אתר היסטורי חשוב נשרף אבל מה שכואב זה לא המבנה עצמו שישוקם בפעם המי יודע כמה אלא כל האוצרות שהיו בתוכו. זה יום עצוב לכל אדם שקצת חשובה לו ההיסטוריה העולמית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

בוודאי שבוכים על האוצרות.

אין ספק שהמבנה ישוקם 1:1, אבל האותנטיות תיעלם לנצח. זו פשוט לא תהיה אותה חוויה ב-100 השנים הקרובות.

השאלה מה גרם לשרפה.

הטיעון שהשרפה כנראה נגרמה בגלל שיפוצים באתר זה כסת"ח פוליטיקלי קורקט.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...