Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בטוח יבנו במקום משהו סופר מודרני וסופר מגניב, בהשראת הבניין המקורי.

לדעתי זה הדבר הכי הגיוני שאפשר לעשות, וזה מה שאני הייתי עושה במקומם.

משהו בסגנון נאו גותי, אבל מודרני.

בקיצור - תמ"א 38/1...?

alfa 156 2.5.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למי שבאמת אכפת מגורל המבנה ולא מנסה להשתמש באירוע כקרש מקפצה להבעת דעות קסנופוביות, תשמחו לדעת שהצריחים והעוגב ניצלו מן הבעירה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

להבעת דעות קסנופוביות

ספר את זה לקופטים במצרים ובערך לכל מיעוט שחי במדינות המוסלמיות, שם הם מקבלים רק אהבה ושוויון.

פורסם
למי שבאמת אכפת מגורל המבנה ולא מנסה להשתמש באירוע כקרש מקפצה להבעת דעות קסנופוביות, תשמחו לדעת שהצריחים והעוגב ניצלו מן הבעירה.

על איזה צריכים מדובר? היה אחד שקרס אתמול.

פורסם (נערך)

לא יודעים את מלוא היקף הנזק למבנה. בנוסף עוד לא יודעים כמה יצירות אומנות הושמדו.

מה שבטוח שריפה בעליית הגג לא פורצת במקרה באחד הסמלים המרכזיים של הנצרות בצרפת.

'just sayin

שיבדקו היטב את פרופיל הפועלים שביצעו את השיפוץ

הבעיה שלאדון מקרון יש עמוד שדרה כמו לקערת מקרוני.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

מה אתה רוצה שיעשה? הוא תקוע עם מיליוני מוסלמים בארצו. גם ככה המשטרה הצרפתית די קשוחה, תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

מה שבטוח שריפה בעליית הגג לא פורצת במקרה באחד הסמלים המרכזיים של הנצרות בצרפת.

'just sayin

בהתבסס על מה? כלום ושום דבר

אהההה מוסלמים באו והלכו לעבוד בשיפוצים כדי שמתישהו כשישפצו את הנוטר דם הם יוכלו לשרוף אותו ובכך למוטט את אירופה או לא יודע מה. וגם האפודים הצהובים, כול כך נגד מקרון שהחליטו לשרוף את נוטרדם, כדי שישים אליהם לב.

אין סיכוי הרי שהיה קצר חשמלי או משהו, דברים כאלה לא קורים... או שאולי זה אלקטרונים מוסלמים שרצים בכבלי החשמל והתנקשו בגג העץ המסכן.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
ספר את זה לקופטים במצרים ובערך לכל מיעוט שחי במדינות המוסלמיות, שם הם מקבלים רק אהבה ושוויון.

ואיך זה הופך את השנאה לאיקונוגרפיה מֻסלִמית למשהו מחוץ מקסנופוביה ויבבנות?

כנ"ל ההודעה שמעלי.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)
בהתבסס על מה? כלום ושום דבר

אהההה מוסלמים באו והלכו לעבוד בשיפוצים כדי שמתישהו כשישפצו את הנוטר דם הם יוכלו לשרוף אותו ובכך למוטט את אירופה או לא יודע מה. וגם האפודים הצהובים, כול כך נגד מקרון שהחליטו לשרוף את נוטרדם, כדי שישים אליהם לב.

אין סיכוי הרי שהיה קצר חשמלי או משהו, דברים כאלה לא קורים... או שאולי זה אלקטרונים מוסלמים שרצים בכבלי החשמל והתנקשו בגג העץ המסכן.

בהתבסס על ניסיון עשיר ורב שנים.

להזכיר לך את גל ההצתות שהיה בישראל?

להזכיר לך שמוסלמים צרפתים התגייסו לשורות דאעש?

להזכיר לך שמוסלמים ערפו ראשים ברחובות פריז?

להזכיר לך את גל הפיגועים ששטף את צרפת בשנים האחרונות?

פועל מוסלמי קיבל גישה לאתר בנייה ופתאום הבין שיש לו הזדמנות לשרוף את המקום במסווה של "תאונת עבודה".

זה לא כל כך far fetched ובהחלט כיון חקירה שצריך למצות.

אז בוא תחסוך ממני את הנימה המזלזלת שלך.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

אין לי מושג אם את הקתדרלה הציתו מוסלמים או לא.

האצבע המאשימה מכוונת אליהם כי באירופה צברו כבר מספיק ניסיון עם אלימות של מהגרים מוסלמים.

יש דוגמא מצויינת גם בארץ והיא קולות המואזין. הרמקולים שם עובדים בפול ווליות וזה מכוון. לצערי החרדים התחילו לחקות אותם עם שירי כניסת שבת.

מה זה אם לא נסיון השתלטות על המרחב הציבורי?

חן, יש אין ספור שבהם דת אחת מחריבה סממנים דתיים של דתות אחרות כאקט סימלי. זה קרה בכל הדתות, אבל ב 400 שנים האחרונות זה קורה בעיקר מצד האיסלאם.

משיחות עם עולים שבאו מצרפת וגם כאלו שעדיין גרים שם בערים גדלות אחרות (לא פריז), לא מדברים על זה בחוץ, אבל בשיחות סלון זה נושא עיקרי לשיחה.

באופן כללי, שמעתי כבר הרבה אנשים, ובעיקר נשים מתלוננות שבשנים האחרונות נהיה מפחיד יותר לסוע במטרו אחרי החשיכה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

1. היחיד שאני מכיר שאיים להשמיד את הנוטרדאם הוא דווקא יהודי. אפילו אחד שאני נצר שלו...

שאלי שרופה באש היא קינה שחיבר מהר"ם מרוטנבורג על שריפת התלמוד שנאמרת בקהילות יהודי אשכנז בתשעה באב כחלק מהקינות לתשעה באב.

במשפט פריז נאלצו חכמי היהדות בצרפת באותו הדור, ובראשם רבי יחיאל מפריז ורבי משה מקוצי, להתעמת עם חכמים נוצרים, בעקבות השתדלותו של תלמידו לשעבר של רבי יחיאל מפריז, המשומד ניקולס דונין. הוויכוח נסב סביב השאלה האם התלמוד מצווה על שנאת גויים ונוצרים. התוצאה המתבקשת מה"הפסד" של היהודים בוויכוח הייתה שריפת התלמוד. ספרי התלמוד הובאו אל כיכר העירייה של פריז בעשרים עגלות (ויש מקורות המזכירים 24 עגלות), ונשרפו שם.

אירוע זה השאיר רושם קשה על בני התקופה. המהר"ם מרוטנבורג, שהיה תלמידו של רבי יחיאל מפריז, כתב על מאורע זה את הקינה שאלי שרופה באש. ניתן למצוא בשורות רבות מהקינה רמיזות למאורע.

במיוחד מכוונות לכך המילים בקינה:

"עוֹד תִּגְזוֹר לִשְׂרוֹף דָּת אֵשׁ וְחֻקִּים וְלָכֵן אַשְׁרֵי שֶׁיְּשַׁלֶּם לָךְ גְּמוּלָיִךְ".

יהודי אשכנז נוהגים לומר קינה זאת בבוקר תשעה באב.

2. ציפיתי לדיון על הכנסיה והנזק אבל אם משכתם את זה לדיון סמי גזעני ללא כל הוכחות או עדויות אפילו הבסיסיות ביותר, אתם לא שונים בכלום מעלילות זקני ציון ודם ילדים נוצרים לפסח שחל עוד כמה ימים ולכן, ננעל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...