Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש האצ'בק בתקציב 55K שקל

אין לי הרבה דרישות אבל מה שכן חשוב לי בסדר עדיפות:

1. שיהיה לה כוח( עד 10 שניות למאה )

2. אבזור כמה שאפשר, AUX

מאוד מאוד רציתי פוקוס האצ'בק 2012~ אבל יש בעיות בגיר .. וכל ביקורת אומרת לא להתקרב לגיר האוטומטי.

ניסיתי סיטרואן C4 עם מנוע הטורבו- אך לאחר הבעיות מנוע ירדתי מהעסק.

פולו וגולף לדעתי בשנת 2011 בקושי מאובזרות, ובנוסף יש בעיות בגיר כמו גברת פוקוס.

יש לכם רעיונות להציע?

פורסם

מגאן 1.2 טורבו היא או קופה ידנית או סטיישן אוטומטית.

מאזדה 3 עם מנוע 2.0 , אופל אסטרה 1.4 טורבו, ואגיות עם הסימני שאלה שלהן, פיאט בראבו.

האופציות המעוצבות ולוסטר ,קיה פרוסיד.

פורסם
מגאן האצבק מנוע 1200

או מנוע 2000

אין תקלות חשמל איתה?

מגאן 1.2 טורבו היא או קופה ידנית או סטיישן אוטומטית.

מאזדה 3 עם מנוע 2.0 , אופל אסטרה 1.4 טורבו, ואגיות עם הסימני שאלה שלהן, פיאט בראבו.

האופציות המעוצבות ולוסטר ,קיה פרוסיד.

מאזדה 3 שותה דלק, אני חושב על אסטרה את האמת, פיאט בראבו אני לא יודע אם אסתדר עם הגיר, ולוסטר אני אנסה למצוא רק שהן יקרות באופן מוגזם, והפרוסיד זריזה בכלל?

פורסם
אין תקלות חשמל איתה?

מאזדה 3 שותה דלק, אני חושב על אסטרה את האמת, פיאט בראבו אני לא יודע אם אסתדר עם הגיר, ולוסטר אני אנסה למצוא רק שהן יקרות באופן מוגזם, והפרוסיד זריזה בכלל?

אינני יודע לגבי אסטרה טורבו אבל כשנסעתי על האסטרה 2011 (לא טורבו) של חמותי התגעגעתי לצריכת הדלק של המאזדה 3 2005 שבבעלותי - האסטרה שתתה 1 ל 7 עד 9

פורסם
אינני יודע לגבי אסטרה טורבו אבל כשנסעתי על האסטרה 2011 (לא טורבו) של חמותי התגעגעתי לצריכת הדלק של המאזדה 3 2005 שבבעלותי - האסטרה שתתה 1 ל 7 עד 9

נוראי

ואיך האסטרה הייתה מבחינת Interior, מולטימדיה ונוחות נסיעה?

פורסם

אני לקחתי 108 ידנית (60 אלף שח על הכביש חדשה) 870 משקל על 82 כס 11 שניות - לפני שהתחלתי איתה....אבל מעט מאוד מסכימים איתי ואצלי היא מכונית שלישית.

.​Another fine day ruined by responsibility...

פורסם
נוראי

ואיך האסטרה הייתה מבחינת Interior, מולטימדיה ונוחות נסיעה?

נוחות נסיעה בסדר . לא היתה לי מולטימדיה רק מערכת אודיו עם ממשק משתמש מרובה כפתורים ולא נוח

מרחב פנים ומטען בסדר , הרבה החלפות הילוכים - כנראה זו ההתנהגות הנורמלית שלו

בשורה התחתונה - לא רכב שהייתי קונה

פורסם
נוחות נסיעה בסדר . לא היתה לי מולטימדיה רק מערכת אודיו עם ממשק משתמש מרובה כפתורים ולא נוח

מרחב פנים ומטען בסדר , הרבה החלפות הילוכים - כנראה זו ההתנהגות הנורמלית שלו

בשורה התחתונה - לא רכב שהייתי קונה

תודה רבה על התגובה

דרך אגב לא אהבתי את הניסן נוט, אני מעדיף אירופאיות..

פורסם

לא ראיתי אם ידני זו אופציה.

אם כן יש בלוח של הפורום פוקוס אקובוסט ידנית למכירה בקצת מעל התקציב שציינת. שווה לבדוק.

• תוכן חדש...