Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW 2001 520i אוט' 2.2 (170 כ"ס)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מעוניין לרכוש את הרכב הנ"ל ושאל אותי לגביו

חשבתי לשאול אתכם שתשפכו לי קצת אור על אמינות הרכב בעיקר ובאופן כללי איך התרשמתם מהרכב?

פורסם

אתה לא מספק מספיק נתונים.

מה הקילומטראז של הרכב?

הרכב יהיה אמין מאוד אם טופל היטב בזמן בידי מי שמבין במכוניות האלה.

אם הוא עבר הרבה ידיים והסטוריית הטיפולים לא ברורה - הייתי מתרחק.

בכל אופן הייתי ממליץ עליו למי שיודע היכן להשיג חלקים בעצמו, ועוד יותר טוב למי שיודע לעבוד בעצמו. קח בחשבון שבמוסך החברה הטיפול לא יהיה זול בכלל.

בדרך כלל רכב כזה בגיל כזה זקוק לריענון שלם של המתלים. סיפור לא זול בכלל, נדרשים 2 זוגות משולשים, זרועות הגה, מוטות מקשרים, בולמי זעזועים ובלמים.

חשוב לשים לב גם למצב הסלון, חידוש סלון עור קרוע זה לא עסק זול.

דבר אחרון - דגם המנוע הזה מעט חלש על משקל גוף הרכב.

אבל ככלל אצבע, בBMW דווקא הגירסאות החלשות יותר בדרך כלל שמורות במצב יותר טוב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אמינות זו שאלה שקשה לתת עליה תשובה כאשר מדובר ברכב שחוגג 16. כלכך הרבה שנים על הכביש, בפיגעי מזג האוויר לא עושה טוב לאף רכב.

כמו שנאמר הרכב יכול להיות מאוד אמין ויכול להיות צרה כלכלית. אם יודעים להשיג חלקים טובים בזול ולתקן לבד אז פחות צרה. אם לא, הייתי שוקל פעמיים.

מוסיף על הנאמר- לבדוק את כל מערכת החשמל. לוודא שכל הכפתורים עובדים, שכל דבר יושב במקום ושכל דבר עושה את תפקידו כהלכה. מערכת החשמל על שלל צרכניה זה עסק שיכול לצאת לא זול בכלל במידה ויש תקלה.

• תוכן חדש...