Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי דגלי ישראל למראות (תחסכו ממני את החסרונות והיתרונות) לכבוד יום העצמאות.

הבעיה שהדבר הזה הזה(בטוח מיוצר בסין )פשוט לא מתלבש על התושבת מראה, ניסיתי 1000 טקטיקות ולא רק אני לבד וזה פשוט לא יושב נורמלי\לא יושב בכלל. כמובן שיש לי מראה רגילה של רכב עממי ופשוט ולא אמורה להיות בעיה של תאימות (זה מתאים לכל הרכבים בגדול).

איך שמים את זה?

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דבק דו"צ \ אזיקון \ תחליף רכב

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

שים את זה על הראש כמו כומתה.

עריכה: אם קנית 2, אז אחת לכל פלח.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
קניתי דגלי ישראל למראות (תחסכו ממני את החסרונות והיתרונות) לכבוד יום העצמאות. הבעיה שהדבר הזה הזה(בטוח מיוצר בסין )פשוט לא מתלבש על התושבת מראה.

ביקשת לחסוך ממך את החסרונות, אבל הנה אחד שאתה ציינת: זה לא מתאים לרכב. מסקנה: זה לא מתאים לרכב!

סתם, האמת שזו פשוט טאוטולוגיה. המסקנה האמתית היא שאם זה לא מתאים לרכב - לא שמים את זה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

דגלים על המראות ? really? לא ראיתי דבר כזה. זה מפריע לשדה הראייה חוץ מזה שלדעתי זה מכוער לשים דגלים על האוטו. מספיק לשים בחלון בבית או במרפסת. כל אחד נסחף כשהוא מנסה להראות שהוא פטריוט.

פורסם

המלצה שלי, לא בכיוון של לבקר אותך:

שים את הדגלים על משענות הראש. נשמרים יותר טוב, לא פוגעים בראות וכמובן לא הופכים לשחורים ומלאים בחרקים מתים

Sent from my iPhone using Tapatalk

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם (נערך)

דווקא שנה שעברה שמתי את זה ולא הסתיר לי שום דבר.

זה פשוט לא מיוצר טוב... זה לא מתלבש על המראה כמו שצריך ונופל.

אין לי מושג איך שמנו שנה שעברה את זה בצורה חזקה ומתוחה שהחזיקה כמה שבועות טובות.

אני לא יכול לשים דגלים בשמשות בגלל מגני רוח , מה קרה קצת פטריוטות. (רק לכבוד יום העצמאות, לא להתלהב).

:lol:

על זה מדובר בכל מקרה.

degel-r1.jpg

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

כן הם מגבילים את הראות בגלל זה מהנדסים בחברות קטנות ולא מוכרות כמו מרצדס לקסוס פולקסווגן פיאט וכ"ו שמים חלונות שחורים מהמפעל כי הראות נפגעת כ"כ וזאת למעשה קונספירציה לכך שיהרסו יותר רכבים וככה הם ירוויחו על חלקים

לפי מה שאתה אומר אז גם משקפי שמש מגבילים את הראות אל תסעו עם משקפי שמש זאת קנוניה של יצרני הרכב ויצרני משקפיים יחד!

פורסם
דגלים על המראות ? really? לא ראיתי דבר כזה. זה מפריע לשדה הראייה חוץ מזה שלדעתי זה מכוער לשים דגלים על האוטו. מספיק לשים בחלון בבית או במרפסת. כל אחד נסחף כשהוא מנסה להראות שהוא פטריוט.

יום העצמאות הוא חג אמיתי. קיום המדינה ממש לא מובן מאליו גם כיום, ויש בהחלט מה לחגוג.

יהודה

• תוכן חדש...