Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל כך מעצבן להתקשר לחברה ולגלות שהסמל הקדמי עולה 360 ש"ח. ולאחר שקיבלתי את הסמל עוד יותר התפלאתי על המחיר המופקע כי ראיתי שמדובר בסוג של פלסטיק זול ששוקל כמה גרמים וללא שום מתכת או אלקטרוניקה כלשהי. לא מבין איך החשבון פשוט ואיפה החיסכון שאתם מדברים עליו כל הזמן.

זה אומנם זניח לעומת הקניה עצמה של הרכב אבל אני לא רוצה לחשוב איפה עוד תמשיכו לעקוץ אותי.

אני לא מדבר על זה שיש אחריות ושהסמל נפל כי גנבים לא יכולים להגיע לרכב במצב הנוכחי. אבל זה לא עניין את החברה למכור לי את זה במחיר המטורף הזה וללא כל התחשבות. מבחינתי אם החברה מצהירה על חיסכון זה צריך להיות בכל מה שקשור לרכב גם אם זה רק סמל.

קרסו כנראה לא השתנו.

פורסם

זה לא רק קרסו,דברים כאלה עולים הרבה כסף,אתה יודע כמה רצו על טסה מקורית לפיאט דובלו?

200 שקל לאחת!!

לכן דברים כמו סמל מזמינים מebay.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הסמל בחינם. מה שעולה זה לאחסן אותו, לקטלג אותו, לטפל בו וכל הכאב ראש מסביב שבלהחזיק 100 סמלים ולמכור אחד בשנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האמת שזה מעצבן, אני זוכר שגנבו לי את הסמל של הפוקוס שהיתה לי (מטומטמים, שברו את זה והרי הסמל בפוקוס הוא המכסה למפתח מקדימה) ורצו 550 ש״ח (!!). מצאתי איזה מקום בדרום תל אביב שמוכר סמלים מקוריים וקניתי ב 300.

פורסם

למה לא להזמין מהאינטרנט? לדוגמא מכאן

הנה מישהו שמוכר בחצי מחיר למרות הכאב ראש להחזיק מלאי, קטלוג (עמוד באיביי), שילוח, אה וכמובן לשלם עמלה לפייפאל

פורסם
יותר מעניין אותי לדעת מי גנב סמל של דאציה?!

הוא אמר שנפל

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גונב סמלים, מי שאוסף.

ולמה לא לגנוב סמל של דאציה? יש הגנה שממית על הרכב?

קשה להאמין שנפל, אחרת היית שומע על עוד אנשים שנפל להם.

פורסם

מסתבר זה יותר זול מפורד למשל בפער ניכר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה איך מוכיחים כזה דבר,כי זה אחד הדברים הנפוצים שגונבים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

איך מוכיחים? באים עם הסמל שנפל.

ד"א, אם אתה חושב שזה יקר, לך תברר כמה עולה דבר דומה בצ'מפיון ותתעודד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דיי, חלקים מקוריים עולים הרבה כסף? אתה רציני? שמע, אני בשוק

37-rear-badge-1024x683-6.jpg

כולה 3 ספרות ומילה. יודע כמה זה עולה מקורי? ₪3016

כי בטח זה גם העלות של החלק הזה מהמפעל

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...