Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין כמה לדעת פות"ש ויתר המתלהמים אמור לעלות הסמל וכמה מהם מומחים לייצור ושיווק שהם יודעים הכל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הסמל בחינם. מה שעולה זה לאחסן אותו, לקטלג אותו, לטפל בו וכל הכאב ראש מסביב שבלהחזיק 100 סמלים ולמכור אחד בשנה.

True.

ולפות"ש, לא "לקחו" אתה ביקשת והסכמת. למה אתה בא לבכות על זה עכשיו, בדיעבד?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי זה כל הכיף, הוא שילם על הזכות הזו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תגית ה M/// הקטנה בכנף של ה M235I

600 שקל לפני מעמ

וזה אפילו לא הסמל של הרכב

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
True.

ולפות"ש, לא "לקחו" אתה ביקשת והסכמת. למה אתה בא לבכות על זה עכשיו, בדיעבד?

הסכמתי כי לא הייתה לי ברירה!!! וזה לא אומר שהם לא עשקו אותי. מה גם שלאחר שהסמל הגיע (שכבר שילמתי) ראיתי כמה שהוא מריח סיני זול הרבה יותר ממה שחשבתי והבנתי שאין מצב שזה המחיר של חברה שחורטת על דגלה להיות זולה ויעילה זה הכל.

לא תבעתי את החברה או משהו ולא עשיתי מזה סיפור מעבר לכתוב על זה פה בזמני הפנוי כמה שורות. סה"כ שיתפתי בפורום שהם מכרו לי מוצר שאמור לעלות 100 שק"ל ב360.

אגב, אין באיביי סמל לדאסטר תאמינו לי שזה הדבר הראשון שעשיתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך אתה יודע שזה צריך לעלות דווקא 100 ש"ח, לא יותר ולא פחות?

אם אתה חושב שזה המחיר המתאים, תקנה סמל ב100 ש"ח.

בכל אופן, ביחס למותגי רכב אחרים זה נחשב זול לכל הדעות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אבל הם כן זולים, לפחות במחיר הסמל המדובר.

קיבלת מספיק דוגמאות לכמה חלפים מהסוג הזה עולים אצל יבואנים/יצרנים אחרים.

!AWDSOME

פורסם

אני יודע. בעבודתי יוצא לי להתעסק עם סמלים למוצרים שונים (לא של רכבים) שהם יותר מורכבים ועולים יותר זול גם ממאה שקלים.

מה שכן אני מודה ומתוודה שביחס לחזירוּת של החברות האחרות דאצ'יה פחות מהם. אם כי צריך גם לראות מה האיכות של הסמלים האחרים ואני בטוח שדאציה תנצח באיכות הכי ירודה.

פורסם

אתה לא מוותר אה? אז קודם "עקצו" אותך במחיר שגבוהה מכל המתחרים, אז קיבלת פה הוכחות חד משמעיות שאתה טועה, בסוף אתה מסכים "טוב זה זול אבל בטח כי זה דאצ'יה וזה יותר חרא מכל השאר"

כמה מרמור, אין דברים כאלה

תמכור את הדאצ'יה תקנה MG350, רכב סיני, תוכל להזמין הכל מקורי חדש מעליאקספרס

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
הסכמתי כי לא הייתה לי ברירה!!!

זה לא מערכת בלמים.

יכולת לא לקנות.

לא "תבעת את החברה".

באמש'ך?!

על מה היית תובע אותם בדיוק?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה לא מוותר אה? אז קודם "עקצו" אותך במחיר שגבוהה מכל המתחרים, אז קיבלת פה הוכחות חד משמעיות שאתה טועה, בסוף אתה מסכים "טוב זה זול אבל בטח כי זה דאצ'יה וזה יותר חרא מכל השאר"

כמה מרמור, אין דברים כאלה

תמכור את הדאצ'יה תקנה MG350, רכב סיני, תוכל להזמין הכל מקורי חדש מעליאקספרס

אני עדיין לא מסכים שהמחיר הוגן. זה שאחרים גם גנבים לא מעניין אותי. קניתי דאציה פשוטה לא קניתי סקודה או מאזדה וכד'. קניתי רכב זול כדי לחסוך ולא כדי שיגנבו אותי פחות מסקודה. ובסוגריים ציינתי שההוכחה מהגנבים האחרים לא בהיכרח נכון כי סמל אותיות ממתכת למשל בוודאי שיעלה יותר יקר

• תוכן חדש...