Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו הבנתי...

באמת, הלקח הוא - לא לשלם יקר.

עושקים רק את מי שמוכן לשלם, לא את מי שלא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני עדיין לא מסכים שהמחיר הוגן. זה שאחרים גם גנבים לא מעניין אותי. קניתי דאציה פשוטה לא קניתי סקודה או מאזדה וכד'. קניתי רכב זול כדי לחסוך ולא כדי שיגנבו אותי פחות מסקודה. ובסוגריים ציינתי שההוכחה מהגנבים האחרים לא בהיכרח נכון כי סמל אותיות ממתכת למשל בוודאי שיעלה יותר יקר

האותיות בפיאט 595 ממש לא ממתכת, אותו פלסטיק שעשוי ממנו הסמל שאתה קנית.

אתה ממשיך עם הקשקוש הזה שלך שקנית דאצ'יה ולא סובארו, מאזדה, סקודה וכו' כאשר אצל כולם סמלים קדמיים הרבה יותר יקרים, מה הפואנטה שלך פה? דאצ'יה יותר זולים, זה עובדה, מה עוד אתה רוצה? טפיחה על השכם?

לדעתך המחיר לא הוגן? סבבה. תפתח עסק יבוא מקביל של סמלים מקוריים. כמו שאתה רואה יש פה סמלים שמגיעים עד 3000, תמכור בחצי מזה תעשה אחלה רווח

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני עדיין לא מסכים שהמחיר הוגן.

תקים חברה לשמאות כללית שתיקרא "מחירון וונדורה" ותתחיל לקבוע מחירים לכל מיני דברים כמו שנראה לך. עם קצת רצון ויכולת תגיע רחוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא איכפת לי שאחרים יותר עושקים ודאציה פחות עושקים זה לא מחיר וזהו. תאמין לי שלא עשיתי מזה סיפור רציני. סה"כ קניתי ושיתפתי שקניתי במחיר מופקע ממה שזה אמור לעלות. ושהחשבון לא פשוט...

פורסם

4 עמודים אתה בוכה אכלו לי שתו לי זה לא נקרא לעשות סיפור רציני?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה אני אגיד, סמל אחורי מקורי לאלפא שלי:

סמל אחורי.jpg

סמל אחורי מקורי.jpg

עריכה אחרונה על ידי Pavlik

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אגב המחירים של חלפים לרכב מהסוג הזה יקרים בגלל פראיירים עם המחשבה הזאת שזה המחירים ואין מה לעשות (וגם בגלל אנשים כמוני שבסופו של דבר קונים).

טוב חברים לא לעשות סיפור הלוואי ואלו יהיו הצרות שלנו. שיתפתי בקטנה לא ידעתי שזה ירתיח פה כמה חברים

פורסם

אני אישית אף פעם לא הופתעתי ממחירי היבואנים בארץ בגלל זה אני תמיד עושה סקר שוק לפני שאני קונה מהיבואן הרישמי.

תסלח לי אבל לנסוע חודש חודשיים בלי סמל עד שהייתה מוצא סמל במחיר סביר לא נראה לי סוף העולם.

פורסם
4 עמודים אתה בוכה אכלו לי שתו לי זה לא נקרא לעשות סיפור רציני?

אם בשביל הלבכות הייתי צריך לקום מהכיסא לא הייתי עושה זאת. תוך כדי 100 דברים במחשב העלתי את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה אני אגיד, סמל אחורי מקורי לאלפא שלי:

[ATTACH=CONFIG]456730[/ATTACH]

וואלה, פחות שקל אחד בטוטל והיית יכול לפתוח שרשור שמשמיץ אותם על השתייכות לכת השטן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שהדיוק הזה של הסכום "על השקל" הצחיק אותי. כאילו...תגידו כבר 700 וזהו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...