Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון:

היבואן מחויב להחזיק חלפים על פי חוק, ועושה מהמחירים צחוק.

בהודעה שלפני כן, אתה זה שהצדיק 360 ש"ח על קטלוג ואחסנה של חתיכת פלסטיק.

נכון ואני מצדיק את זה כי אם השוק משלם את המחיר הזה לחלק שאין בעייה לנסוע בלעדיו חודש ולהזמין מחו"ל אז המחיר סביר. אם אף אחד לא היה קונה במחיר הזה אז המחיר היה גבוהץ

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
אתה אשכרה אומר את זה כאילו שזה דבר רע.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

אני לא אומר שזה טוב או רע,פשוט מציג את מציאות,דרך אגב ,גם להרוויח צריך לדעת בכבוד.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

מצטער על הבוטות שלי, אבל...

למה כלב מלקק את איבר מינו?, כי הוא יכול.

אותו דבר לגבי היבואנים ושאר בתי העסק בארץ שגובים מחירים גבוהים ברמה של פי 30.

אני זוכר כי כאשר רכשתי רנו סניק II, ב-2006, הייתי צריך להחליף את המגבים הקדמיים ברכב.

הרנו היתה בין הראשונות שהגיעו עם מגבי סיליקון ומעבר לכך, המגבים שם הם ארוכים.

חיפשתי בראשון לציון, בחולון, בתל אביב ובבניק-ברק מגבים שמתאימים לרכב, לאף אחד לא היה מגבי סיליקון באורך המתאים.

בסוף נשארתי עם אפשרות אחת, לרכוש מגביים מקורייים מקרסו, מגב אחד, עלה לי 600 שקל.

אז עוד לא הכרתי את נושא ההזמנות מהאינטרנט.

מקדונלדס = המבורגר + שתיה + צ'יפס + קינוח + הגדלה = 25 שקלים באירופה.

מקדונלדס = המבורגר + שתיה + צ'יפס = 40 שקל בארץ.

למה?, כי אפשר.

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

לאלה שלא מוציאים מחיר לסמלי DACIA:

Emblema Dacia Logan

מהאתר הזה שלמעלה, ניתן לראות איפה מייצרים את הרכבים וגם את הסמלים. נכון. רומניה.

ובעיקר ניתן לראות את "חזירות התמחור" של היבואן וניצול המונופול שלו.{מילה עדינה ביותר למה שקורה כאן}.

כמובן שניתן להתאים סמלים לרכב הזה, גם אם לא רשום במפורש DUSTER.

ובאתר הזה:

Emblema sigla fata noua Dacia Logan- Sandero- Duster - Lodgy- Dokker Bucuresti Sectorul 1 • OLX.ro

זה עולה 50 LEI, שזה כ-12 דולר.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

למה ישר לקנות ובמיוחד שזה גורם לך לכזה שברון נפש, עצור (כאילו מקנייה) תעשה סקר שוק, תבדוק כל מיני מקומות בהזדמנות, סע כמה זמן שיקח ללא סמל, מה יקרה? בסוף רק תרוויח, בסוף תקנה משהו בלב שלם, דברים שנעשים בחפזון תמיד יראו בשגוי.

פורסם

ובעיקר ניתן לראות את "חזירות התמחור" של היבואן וניצול המונופול שלו.{מילה עדינה ביותר למה שקורה כאן}.

זה עולה 50 LEI, שזה כ-12 דולר.

זה בדיוק מה שכתבתי לפני - שצריך לדעת להרוויח בכבוד,הבעיה שכולם חזירים ,יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות ואין כאן כשרות וזה ביקר בתחום של רכב וחבל !!

• תוכן חדש...