Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 263
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Hydro 5 של Schick. קיוויתי שכשהם ייכנסו רשמית לישראל הם יורידו את ג'ילט קצת מעץ המרשרשים, אך במהרה התברר שרמות המחיר מאוד דומות לאלו של ג'ילט, אך לטעמי מציעים עמידות ואיכות גילוח טובה יותר.

בהתחלה Hydro 5 היו משמעותית זולים יותר בהשוואה לג'ילט, אבל מהר מאוד המחיר עלה. מצד שני Hydro 5 אמידים יותר.

פורסם (נערך)

כלומר יותר מ- 12 ש"ח עבור סכין אחד וזאת כאשר מדובר במבצע.

עדיין לדעתי שוד רכבות.

אני מאמין ממה שראיתי ברחבי הרשת כולל איביי וכו', שמחיר סביר וטוב צ.ל. בסביבות 3 עד 5 ש"ח לסכין מתוצרת טובה.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

יכול להיות, המחיר הטוב ביותר שנתקלתי בארץ היה 10 ש"ח לסכין (של ג'ילט 5 להבים).

בכל מקרה צריך לקחת בפרופורציה את הנושא , בסך הכל לרוב הגברים מדובר על בין סכין אחת ל2 בחודש(לי הולך 2 ואני מגלח ראש ופנים פעמיים בשבוע) ויש כאלו שמחזיק להם הרבה יותר בגלל זיפים לא עבים, מדובר על הוצאה מאוד מינורית בחודש.

פורסם

אני לא רואה שימוש בסכין הזה, אחרי שהתחלתי להתגלח ב DE אני לא חוזר בחיים לגילט וחבריהם.

סכין חדשה של גילט פיוזן לא משתווה לסכין בלאי DE.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

גם אני משתמש ב Double Edge safety Razor כבר כמה שנים, אבל הבאתי את הפרסום למען אלו שלא מעוניינים בDE.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

מאז שעברתי ל de אני מבין שהמפתח לגילוח טוב זו ההכנה שלפני. כלומר, להתגלח לאחר המקלחת, להקציף טוב טוב את הפנים ורק אז הגילוח ממש חלק. אצלי זה כך לפחות. כמובן שזה תלוי בסוג השיער

פורסם (נערך)

Screenshot_2016-05-22-08-53-55_com.moblin.superpharm[1].jpg

8546118b7101f3b4c0878644676191a8.jpg

כנראה שזה היתרון בתחרות.

בסופר פארם יש כעת מבצע של 12 ב-120 של אותם הסכינים.

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
פורסם

ובכן, באתי לספר על הרושם הראשוני של שיטת הגילוח הזו.

מה אגיד לכם? לא התלהבתי.

הענין הזה של לעבור פעם אחת לא עבד אצלי. הייתי באזורים המועדים צריך לעבור פעמיים או שלוש, בדיוק כמו עם הג'ילט סנסור שלי.

משקל הכלי לא מספיק ויש צורך קצת ללחוץ.

לסיכום: סכין DE הרבה פחות סלחני מהקונבנציונאלי, הוא מצוין ל"מכות" ישרות וארוכות, אבל העניינים כאמור פחות נוחים בפינות וזוויות.

פינות הלהב מסוכנות.

הכלי: Gillette Flare Tip Rocket מסוף שנות ה- 50.

להב: Gillette תוצרת מפעל תאילנד.

משחה: ממ

מברשת: אומגה.

אני כניראה אמשיך להתגלח עם הסנסור שלי ולפעמים, כשתבוא לי המוזה אעשה שוב שימוש עם ה- DE.

פורסם

ירחמיאל אני ממליץ לך לנסות שוב רק עם סכין פדר

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.

• תוכן חדש...