Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

אשמח לייעוץ בנוגע לחוסר שקט נפשי שלי בנוגע לביטוח.

הסיפור הוא:

לזוגתי יש רכב שרשום על שמה, היא גרה בבית הוריה. בשנה שעברה עשינו ביטוח אצל סוכן ביטוח, בביטוח הכניסו את שמו של אביה כי יש לו עבר ביטוחי. לזוגתי בכלל לה היה עבר של רכישת ביטוח.

הביטוח תקף לכל נהג מעל גיל 24, ביטוח מקיף.

פנינו לנציגת חברת הביטוח, היא נתנה לנו הצעה של 5400₪ למקיף + חובה, עם תנאים הכי פשוטים. צד ג' עד חצי מיליון, עורך דין עד 10000₪, גרירה ושמשות.

כל זה כל, עוד היא מבטחת את הרכב ביחד עם השם של אביה.

אמרנו לנציגה שאביה כלל לא נוהג ברכב ויש לו רכב משלו. היא אמרה הכל טוב ושהיא צריכה לבטח על שמו רק כדי לקבל את ההנחה.

כמו כן, שאלנו לגבי צבירת עבר ביטוחי לזוגתי . הנציגה אמרה שזוגתי תצבור עבר ביטוחי ובתום 3 שנים היא תוכל לבטח את הרכב על שמה ושהכל טוב.

משהו לא נראה לי פה בכל העסק, יש מצב עושים עלינו קומבינה ובמקרה צרה הם יתנערו מתשלום בגלל שאביה לא נהג ברכב וכו?

גם הצבירה של העבר הביטוחי לא נראת לי, הרי הביטוח רשום על שמו של אביה ושלה. גם זה קומבינה כלשהי?

קיבלתי הצעות נחמדות מ9 מיליון עם תנאים יותר טובים בהרבה בתוספת של כ800₪, השאלה במקרה תאונה היהי לי יותר קשה להתנהל מולם ולבקש את עזרתם?

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תלוי. אם היא הייתה מבוטחת בביטוח של הרכב של אבא שלה, ונהגה בו בדרך קבע (כמה פעמים בשבוע בממוצע) אז הוותק הביטוחי שהיא צברה אצלו נחשב כוותק לטובת הביטוח שלה, אבל צריך לרשום את אבא שלה כבעל הפוליסה במשותף איתה.

אבל

אם מה שעשו זה לרשום את האבא כנהג עיקרי ואותה כנהג נוסף, אכן עושים כאן קומבינה, ואז ברגע האמת יטענו הם שאתם שיקרתם להם וביקשתם לבטח את אבא שלה ואותה כנהגה נוספת, ואז יטענו שהיא בפועל הייתה נהגת עיקרית, ולכן לא משלמים כלום.

• תוכן חדש...