Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לי נראה מוזר שאני מתדלק כל 3-4 ימים את הרכב הזה ? מדובר בגיר אוטומט 2014 אני מפחד שאולי יש נזילה.

האם תוסף דלק יכול לעזור ? או שזה ידוע שהרכב הזה בולע דלק ?

*חשוב לציין שאני נוסע רגוע עם רגל עדינה , בכביש 431 לדוגמא משתדל לנסוע לא יותר מ100 קמ''ש .

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

כמה קילומר אתה עושה על מיכל? מספר הימים הוא לא מדד, אצלי אני מתדלק פעם בשלושה שבועות, זה לא הופך את האוטו לחסכוני.

פורסם

אני אבדוק ואעדכן בימים הקרובים , אני מאוד מאוד מאוכזב מהאוטו רק בגלל הצריכה המוגזמת שלו , בקורולה של ההורים הם ממלאים דלק אחד לשבוע - שבוע וחצי וזה לא רע ואצלם לפי הבנתי יש תיבה רציפה 7 הילוכים מה שתורם לצריכת דלק. אצלי יש תיבה אוטומטית 4 הילוכים והאוטו מרגיש עצלן רצחח אז יכול להיות שצריך לאמץ אותו יותר ובגלל זה הוא צורך יותר דלק .

פורסם

לא מודדים צריכת דלק ע"פ זמנים!

אולי ההורים שלך נוסעים הרבה פחות ממך?

עד שלא תביא נתונים אתה לא יכול להשוות שום דבר כי אתה לא יודע כמה האוטו שותה.

ובגיר רציף אין הילוכים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נסעתי לטבריה ותדלקתי ב24 שעות פעמיים.

סגרתי 21 בצבא ותדלקתי פעם בחודש וחצי.

האם השתנתה צריכת הדלק?

לא

פורסם

המיכל דלק בריו מאוד קטן, אני מתדלק את שלי כמו בקורולה 2007 שהייתה לי מבחינת זמן(פעם בשבוע) וכל טנק דלק יוצא לי חצי ממחיר הטנק דלק בקורולה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)
נדמה שבקונצרן הזה הדרישה מהמהנדסים שמתכננים את המכוניות לדורותיהם זה להקפיד שתהיה צריכת דלק גבוה. כל השאר מישני בחשיבותו. (טוסון' date=' גטס, פיקנטו וכו').[/quote']

צודק בהחלט !

בגלל זה כל כך קשה לי עם יונדאי / קיה .

אין ספק שהייצור שלהם השתפר מאוד בשנים האחרונות אבל עדיין יש שם משהו עקום עם צריכת הדלק .

לדוגמא , פיאט , תמיד הרכבים שלהם היו מאוד חסכוניים (פנדה , פונטו ...)

סיפור אמיתי :

אני וחבר עשינו נסיעה ארוכה (300-400 ק"מ) אני נהגתי על ביואיק לה סייבר 3800 סמ"ק והוא היה על יונדאי אקסנט 1500 סמ"ק . צריכת הדלק הייתה זהה לחלוטין . בערך 9.3 ק"מ לליטר .

אני נסעתי על ספת טלוויזיה והוא על כיסא מטבח :)

עריכה אחרונה על ידי EB-86
פורסם (נערך)

לא יודע לגבי הריו האוטומטית, אבל בשלי (ידנית), צריכת הדלק הממוצעת עומדת על 1:17 כאשר מרבית הנסיעות הן בין עירוניות. במקרה הכי גרוע הגעתי ל 1:15 כאשר חלק גדול מהנסיעה היה בתוך העיר. אני בטוח שעם טיפת יותר עדינות עם הגז הייתי משיג צריכה אפילו טובה יותר.

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
פורסם

פשוט מבעס טילים שהקוראניות הם טובות אבל ממש לא חסכוניות כמו טויוטה/הונדה וסקודה

פורסם

אל תסתמך על המחשב דרך, הוא בכלך לא מדוייק.

וחוץ מזה צריכת דלק של 12.5 ק"מ לליטר לרכב כזה, זה סביר בהחלט ואף טוב בהנחה והמחשב דרך מדייק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...