Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף R החדשה בארץ והמחיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צ'מפיון לא הביאו את הרכב הבודד הזה ארצה כדי למכור לכם אותו.

ברור מאליו שאף אחד לא ירכוש גולף ב400 אלף ש"ח (אלא אם כן דעתו נשתבשה בצורה קיצונית).

הסיבה ליבוא דגמים כאלו הוא בד"כ בן של בכיר שרצה את הרכב וקיבל אותו בחינם או במחיר עלות (200 אלף ש"ח +-) בתירוץ לבכירים אחרים ביבואן או VW העולמית שמדובר ברכב ראשון לצורך תקינה ואז במקרה יעשו סקר דעת קהל ויגלו גילוי מפתיע: אנשים לא רוכשים גולף ב400 אלף ש"ח.

הסיבה הנוספת היא פולחן. כשיש דגם קיצוני שעולה 400 אלף ש"ח ולהרבה מכם יש את הדגם הבסיסי\קצת משופר של הבסיסי מאותו דגם אתם תמיד מרגישים שייכים למשפחה יוקרתית.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ספקולציות או לא האיש די מחובר ליבואנים והבחור הצליח לאגד לא מעט אנשים סביבו, אבל עזוב בוא לא נכנס לזה

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
מה חשבת? -- שהם עובדים בחינם?

וחוץ מזה, אני בכלל לא בטוח שהוא "קיבל" את הרכב בחינם. רוב הסיכויים שהוא נזקף לו כמשכורת, אלא שכנראה קיבל אותו בהנחה משמעותית (אולי במחיר של ה-S3 :lol: ). .

לאחרונה, נתקלתי בקומבינה שרכבים נחשקים הם רכבים צמודים של איזה פונקציונר אבל, משמשים כ"רכב המבחן" של החברה.

אותו פונקציונר נהנה מרכב ללא שום עלות!

הרכב צמוד אליו אבל מאחר וממיילא במשך היום הוא בעבודה אז הרכב עושה כמה נהיגות מבחן וחוזר אליו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מי זוכר שבשנות ה-whatever הגיעה לארץ יחידה בודדת של פרארי 456 לשימושו האישי של מנכ"ל סמל"ת (אני לא בטוח מי זה היה בדיוק)?

שלא לדבר על הפיאט ברקטה שבמה עיני ראיתיה באולם התצוגה ביגאל אלון. כמה מכרו מזה, אם בכלל?

פורסם

בגירה, אני חושב שאתה טועה בנקודה הזאת.

המבחן שקובע לצורך תשלום שווי השימוש הוא ״מי נוסע עם הרכב הביתה בסוף היום?״. זה שבזמן העבודה הרכב עובד אצל נציגי מכירות/נסיעות מבחן - לא משנה את העובדה שהרכב מוצמד לעובד מסוים.

כדי שאותו פונקציונר יקבל את הרכב ללא תשלום שווי שימוש הוא צריך להשאיר אותו בחצר המפעל בסוף יום העבודה או להצהיר כי כל נסיעה ונסיעה שהוא עושה עם הרכב היא לצרכי עבודה (הגעה מהבית לעבודה וחזרה - לא נחשב).

אגב, מנכ״ל צ׳מפיון מוטורס כיום זה דן אורנשטיין, שהיה עד לא מזמן מנכ״ל כלמוביל. גם בכלמוביל הוא היה מצמיד לעצמו רכבים מיוחדים לתקופות קצובות, ככה בדיוק הגיעו לארץ כמה ג׳נסיס מדור קודם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא מבין את צמפיון למה להביא רכבי נישה אם הם אינם מעונינים למכור?

אני בטוח שבמחיר של 250k-260k הם היו מוכרים כמות לא רעה של רכבים.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
למה להם להתחרות ב-s3?

שאלה קצת לא ברורה לאור העובדה שמי שיצר את התחרות שאתה מדבר עליה זה קונצרן VAG בעצמו.

מותג לצעירים, מותג יוקרה, מותג פרמיום, אותן מכוניות עם סמל פחות אטרקטיבי.

הסיפור של סיאט, אאודי, vw וסקודה.

אין שום הגיון בתמחור שציינו אפילו בחברה שידועה בתמחורים הזויים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
שאלה קצת לא ברורה לאור העובדה שמי שיצר את התחרות שאתה מדבר עליה זה קונצרן VAG בעצמו.

מותג לצעירים, מותג יוקרה, מותג פרמיום, אותן מכוניות עם סמל פחות אטרקטיבי.

הסיפור של סיאט, אאודי, vw וסקודה.

אין שום הגיון בתמחור שציינו אפילו בחברה שידועה בתמחורים הזויים.

תראה - יש הבדל בין שוק הרכב האירופי שאליו מכוון הקונצרן את הרכב, שהוא שוק גדול ו״מבין״ במכוניות וגם זול יחסית, לעומת השוק בישראל.

בגרמניה, יכול להיות שיש אנשים שיהיו מוכנים לשלם על הגולף הזו קצת פחות מ-s3 כי היא מציעה את אותם דברים פחות או יותר והיא יותר זולה. כי שם, s3 זה לא כזה ביג דיל ובנאדם לא מרגיש ששווה לו לשבור עוד קופת חסכון קטנה בשבילה.

אבל בארץ, אדם שמתכוון לשלם סביבות 250+ על מכונית ספורטיבית, הוא בדר״כ צעיר שחסך כל פרוטה בשביל הרכב ומבחינתו מדובר בהגשמת כל החלומות. בחור כזה, בדר״כ יעשה מאמץ וישלם עוד כמה עשרות אלפים בשביל לקבל כבר s3 שבארץ היא בהחלט ״ביג דיל״ וסמל סטטוס.

אם בכ״ז צ'מפיון ירצו למכור אותה, הם יצטרכו לתמחר אותה בהפרש ניכר מה-s3 כדי שבחור כזה באמת ישקול לקנות רכב שנראה כמו גולף רגילה או מקסימום כמו gti.

ואם הם יתמחרו כך, זה כבר יתחיל להתקרב לגזרת המחיר של gti.

בקצרה, רכב כזה היה נופל בין הכסאות בארץ.

זה לא כמו השוק האירופי המפותח יותר ובעל תתי-הסגמנטים.

פורסם
למה להם להתחרות ב-s3?

אני מבין את הכוונה שלך ואני גם חושב שבהנתן מחיר ה-S3 ומחיר הגולף GTI ההגיון אומר שמחיר ה-R אמור להיות איפשהו באיזור ה-260-270 אש“ח.

במחיר כזה היא תקרוץ למי ששוקל GTI ויכול לשדרג בעלות “סבירה“ ואז גם ה-S3 הופכת לאופצית שדרוג סבירה למי שמראש יש תקציב ל-R.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...