Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף R החדשה בארץ והמחיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משער שההמרחות הזאת על האוטו התרחשה רק בגלל שראית את הבובות על הדש אז הנחת שמדובר בגברת...:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואם כבר כן, שזאת תהיה דוגמנית בביקיני!

פורסם
ואם כבר כן, שזאת תהיה דוגמנית בביקיני!

רק בגלל הבובות :)

אני משער שההמרחות הזאת על האוטו התרחשה רק בגלל שראית את הבובות על הדש אז הנחת שמדובר בגברת...:wink:

אבל יש משהו גם טוב יותר מסתם התמרחות :evil:

וזה לא יקר...אבל החוויה מטריפה

k-2.jpg

rent.jpg

המחיר זה כפול 3 בשקלים

קובי

:-)

פורסם

התיאור שניתן כאן של מתן רכב מיוחד למנהל בכיר אצל היבואן הינו דבר מאוד מקובל אצל יבואני רכב. לא חושב שזה יאה ומכובד להיכנס לקרביים של הענין.

פורסם
התיאור שניתן כאן של מתן רכב מיוחד למנהל בכיר אצל היבואן הינו דבר מאוד מקובל אצל יבואני רכב. לא חושב שזה יאה ומכובד להיכנס לקרביים של הענין.

פה זה האינטרנט חביבי, הכל יאה ומכובד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תלוי מה עושים ברבע השעה. זו יכולה להיות תמורה לא רעה. זול זה לא, אבל...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
פאקינג 238 דולר בשביל לנהוג רבע שעה בלמבו. WTF

למרות שמבחינתי לא מדובר ב"דבר האמיתי", עדיין 238$ בשביל רבע שעה על אוונטאדור נשמע חוויה מגניבה ולא כזו יקרה, במיוחד אם מדובר בנהיגת מסלול ולא בדאון טאון לוס אנג'לס.

ל"דבר האמיתי" אני עדיין חוסך...

Prices and booking

Prices depending on flight time

• 11,500 € 25min without supersonic
  • 13,500 € 45min with
    supersonic flight
  • 16,500 € for Edge of Space flight

avi-Mig29-01.jpg

פורסם

למה, ניקו? איפה אני אטפל ברכב? שילמתי על אחריות...

תחשוב יותר בכיוון של בום על-קולי. אולי זה יפתח למישהו את הראש לרעיונות חדשים.

יכול להיות שתמורה יותר טובה תקבל, עבור טיסה מעל SA300. אני מאמין שאחלה מנת אדרנלין תקבל.

זה ווליו פור מאני אמיתי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שמע, מבלי לזלזל בתוצרת האמריקאית, למטוסים הרוסים יש יכולות תימרון שלשום מטוס אמריקאי אין.

לא אומר שזה טוב או רע לשדה הקרב רק שלטרמפיסט המזדמן מדובר בחוויה אחרת לחלוטין.

הכלים האלה הגדירו את התעופה הקרבית מחדש עם תעופה קדימה לא רק סביב ציר האורך של המטוס אלא גם על ציר הרוחב וגם על ציר הגובה!!!:shock2::screwy::loco:

בנוסף (ולא שאני מדמיין שמישהוא יעשה לי זה תימרון בשכירת מטוס לחצי שעה), המפלצתיים יותר (סוחוי 35 לדוגמא), יודע לנסוק, לכבות מבערים, להתחיל ליפול לכיוון האדמה באותה פוזיציה ואז לפתוח מבערים ולחזור לנסוק.

זה דורש יכולת דחף וקשיחות מבנית שפשוט אין לאמריקאים (ושוב, זה לא בגלל שהם נחותים, מדובר בדוקטורינות שונות).

https://www.youtube.com/watch?v=nhigI6ioKLM&feature=iv&src_vid=QbnT7jnNNoE &annotation_id=annotation_514122973

• תוכן חדש...