Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

רכשתי לפני פחות מחודש דאציה דאסטר חדשה, שמתי לב שנוזל הקירור נמצא מעט 2 3 סמ מתחת לקו המקסימום, רציתי להוסיף אך גיליתי כי הנוזל קירור בצבע צהוב זוהר( כמו מרקר) ולא ראיתי באף מקום נוזל כזה..

מישהו מכיר נוזל כזה? מה מיוחד בו?

והאם מוסך רנו בטוח מחזיק אצלו נוזל קרור מסוג זה?

פורסם

לא צריך להוסיף נוזל קירור אלא אם הוא מתחת למינימום,ברכב חדש הגיוני שהמפלס ירד מעט בהתחלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גש למורשה ושם ימכרו לך את הנוזל או שאולי ישלימו ללא תשלום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא הייתי נוגע. כל זמן שנוזל הקירור נמצא בין המינימום למקסימום המצב תקין.

ברכב חדש יכולה להיות צריכת נוזל קירור קטנה באלפי הקילומטרים הראשונים. עקוב אחריו ורק במידה והמפלס מתקרב למינימום גש למוסך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שלום לכם,

רכשתי לפני פחות מחודש דאציה דאסטר חדשה, שמתי לב שנוזל הקירור נמצא מעט 2 3 סמ מתחת לקו המקסימום, רציתי להוסיף אך גיליתי כי הנוזל קירור בצבע צהוב זוהר( כמו מרקר) ולא ראיתי באף מקום נוזל כזה..

מישהו מכיר נוזל כזה? מה מיוחד בו?

והאם מוסך רנו בטוח מחזיק אצלו נוזל קרור מסוג זה?

גש למורשה ושם ימכרו לך את הנוזל או שאולי ישלימו ללא תשלום.

גם אצלי היה נוזל קירור כס"מ מתחת לקו העליון, מכיון שאני מעדיף שיהיה על הקו העליון ולא רק בין התחומים ניגשתי למוסך רנו בהזמנות כאשר הייתי באיזור שלו, הייתי בסניף בראשון מבלי תיאום או הודעה מראש.

והשלימו את החסר ללא כל תמורה שהיא, ההוספה תתבצע בעמדת קבלה/שרות כך שפועל תוך כ 5 דקות אתה מחוץ למוסך.

• תוכן חדש...