Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסרתי את המגן וגיליתי חווית שימוש משופרת. מי שאין לו ,האם יש לכם שריטות ?

...Our necessities are few but our wants are endless

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תדביק מגן זכוכית,מבטיח לך שלא תתאכזב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מאז שעברתי לגלקסי מהאייפון - מאסתי בכל. אין לי "מגן מסך" או כיסוי למכשיר.

גם גב המכשיר וגם המסך - במצב מצויין.

על מגני הזכוכית שמעתי רק טוב, אבל אני לא "רץ" לקנות.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

אני עם אייפון 4 בלי מגן כבר די הרבה זמן, חוויות השימוש בהחלט משופרת (אני הורדתי בגלל שהמגן הכללי מוריד את המגן מסך כל הזמן), עד לפני שבועיים הכל היה בסדר אבל שמתי בטעות את האוזניות (שהיו בקופסת פלסטיק) באותו כיס ועכשיו כל המסך שרוט, בדרך כלל אני מקפיד על אייפון בכיס אחד והשאר בכיס שונה אבל שחכתי, זה מעצבן אבל אפשר לחיות עם זה (המסך מספיק עבה כדי לעשות לו פוליש ?)

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

רק מגן מסך זכוכית, איזה דגם מכשיר יש לך?

שמתי על ה HTC ONE והמגע הוא הכי קרוב למסך המקורי - הפלסטיקים ואלו שמדביקים עם נוזל כבר נמאסו עלי

Opel Adam S 2017

פורסם

עם אייפון 4 סביב 3 שנים, בלי שום מגן, לא מדבקה ולא שום דבר אחר.

יש קצת שריטת בגב המכשיר, אבל לא משהו שיגרום לי לשים מגן כלשהו.

זה מסרבל את המכשיר, והופך אותו למגושם ולא נעים לשימוש.

פורסם

יש מגן מסך על המסך עצמו + מגן מסך של אוטרבוקס דיפנדר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כן, מזכוכית. זו נשמעת כפילות מיותרת, אבל יש הבדל עצום בין זה לבין מגן מסך רגיל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שום מגן משום סוג, לא למכשיר ולא למסך.

אבל האמת שזה לא ממש חכמה, מדובר במוטורולה דפיי+ שהתכונה היחידה שבגללה קניתי אותו היא העמידות מול משתמשים כמוני.

מכשירים דמויי HTC, גלקסי, אייפון, עם כל המגינים שבעולם יחזיקו אצלי בין 20 שניות ליומיים :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

עד לפני שבוע היה לי גלקסי 2 במשך שנה ללא מגן מסך ולא היתה אפילו שריטה קלה על המסך. מה שמצחיק זה שהטלפון נפל ונשבר לו המסך הפנימי, אבל המסך החיצוני נשאר שלם וללא שריטות. :lol: המוכר בחנות התיקונים אמר שהמכשיר נראה חדש, והוא באמת נראה ככה.

למכשיר היה כיסוי גומי עם גב מתכת שהוכיח את עצמו טוב מאד בשמירה על המכשיר.

אני לא אוהב מגני מסך, זה פחות "זורם" בשימוש וגם הצבעים של המסך נראים לא משהו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אכן מגיני המסך מורידים את חווית השימוש, האצבע מחליקה בחוסר נוחות וביצועי המסך(צבעים/קונטרס/חדות) יורדים ביחס ישיר לאיכות המגן.

לרוב המסך המצופה גורילה וכו' לא ישרט בקלות, אבל אם אתם במילואים,בחוף ואוכלים חול ואבק-מהר מאוד תגלו שריטות כי דרגת הקשיות של חול הים וכו' גבוה יותר ממה שהGG עמיד בפניו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
עם אייפון 4 סביב 3 שנים, בלי שום מגן, לא מדבקה ולא שום דבר אחר.

יש קצת שריטת בגב המכשיר, אבל לא משהו שיגרום לי לשים מגן כלשהו.

זה מסרבל את המכשיר, והופך אותו למגושם ולא נעים לשימוש.

+1

מילה במילה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הטלפון מהעבודה.

יש לי 2 תיקוני מסך בלי השתתפות עצמית ואם הם לא טרחו לתת מגינים אז אני לא שם.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אז ככה : בהתחלה הייתי עם אייפון 4, והלכתי איתו בלי שום הגנה, ותמיד ניסיתי לשכנע את כולם שהכי טוב 'ערום', ולא קורה כלום.

הוא קיפח את חייו בתאונה מצערת (עבר כביסה במכונה..), ואז עברתי ל-4S, שבהתחלה גם הלכתי איתו ערום, אבל אז ראיתי שכן מתחילות

להיות שריטות על המסך ועל הגב. אז שמתי מדבקה. בהתחלה ניסיתי מט - לא אהבתי את התחושה ואת הפגיעה בחדות המסך.

החלפתי למבריקה שהייתה בסדר מבחינת תחושה וחדות, אבל דרשה החלפה כל כמה שבועות בגלל שהתקלפה.

אז ניסיתי מגן זכוכית - אהבתי, אבל בנפילה אחת על הרצפה הוא התנפץ בשוליים (למסך שלום). אז חזרתי למדבקה מבריקה, הפעם איכותית יותר.

אחרי זה עברתי לאייפון 5S, ואיתו אני קצת יותר שמרן, כי עלות החלפת מסך במקרה של שבירה היא גבוהה מאד ביחס ל-4S.

אז נאלצתי להתפשר על קייס TPU מאד מאד דק שמגן גם על המסך, גם על הגב, וגם על המסגרת (שמאד רגישה לפגיעות, ואי אפשר לתקן את זה).

על המסך יש לי מדבקה איכותית שבינתיים כבר חצי שנה עושה את העבודה ולא מתקלפת, לא פוגעת בתחושה ובתצוגה.

הפשרה פה לא נוראית מבחינתי, הוא עדיין דק וסקסי יחסית.

בקיצור - הכי כיף ערום, אבל אי אפשר להגיד שמגינים זה דבר מיותר, כי זה לא. כל אחד יעשה את השיקול מה יותר חשוב לו בסוף.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...