Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

jiayu g3 -טלפון סיני בן שנה חצי כמעט ללא מגנים לחלוטין וגם נפל כמה פעמים ושרד. עלה 200 דולר, יישבר נקנה חדש. תענוג של טלפון.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מסך שלא נשבר. לאלו שהחזיקו מכשירים שנתיים +- ללא שריטות, אני מבטיח לכם שאם תסתכלו טוב ומקרוב אתם תראו שריטות מינוריות בעובי "שערה" דקיקות ביותר, רואים אותן באור מסויים, לא תרגישו בהן עם האצבע כמו שריטה שהיא חריטה. אבל היא בטוח שם.

בנוגע למגן מסך זכוכית

זה מעולה ואין שום הרגשה של סירבול המכשיר או הגדלה שלו, זה סה"כ 0.2 מ"מ על המסך הקדמי, אין בועות, רק לדאוג שהמסך נקי טוב טוב לפני שמניחים בעדינות את המגן על המסך וזה יוצא מעולה, מנסיון שלי עם מכשירים שונים.

יש לכם פה סרטון שמראה בדיוק את ההבדל על ה NEXUS 5

Opel Adam S 2017

פורסם

~

בעבר היה לי Palm Pre ז"ל שאפשר היה ללטש איתו אספלט מבלי שהמסך יפגע, השתמשתי בו זמן רב ללא שום מגינים ואז מסרתיו הלאה (לחבר פורום) במצב חדש. היום יש גלקסי 2 עם (לכאורה) אותו גורילה גלאס, אבל ביצועים שונים בתכלית. בסגנון השימוש שלי הוא נשרט בקלות ללא מגן, במיוחד כשמחזיקים אותו קבוע ליד מפתחות או כלי עבודה. המגנים שורדים אצלי כחודש בין החלפות שנגרמות משריטות עמוקות.

להחזיק את הטלפון עצמו ללא מגן חיצוני אני פשוט לא מצליח - שילוב של עיצוב מקומר וידיים קטנות גורם לו להחליק בכל פעם. זה אגב משהו נוסף שמאד אהבתי בפאלם - הקומפקטיות והצורה הנוחה בה הוא ישב בכף היד. הייתי מחליף בכיף לאיזה אייפון צנום או גלקסי מיני, אבל אז גם הייתי צריך לשלם עליו. (הנוכחי מהחברה)

בסופו של דבר זה כמו סקס עם אמצעי מניעה - נכון שהחוויה נעימה יותר, אבל מי צריך את הסיכון?

פורסם

אצלי תמיד היו מדבקות, שבוע שעבר הזמנתי זכוכית, נראה איך זה יהיה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כיום עם אייפון 5 , גם עם האייפון 4 שלי , תמיד עם מגינים של ZAGG , גרסת הHD ב5 והרגילה ב4 , עבדתי תקופה בBUG אז קניתי (וקונה) את המדבקות במחיר מאוד מאוד מאוד נמוך (הם יבואנים) , בדיוק מדבקה אחת למכשיר , לא יותר , זו מדבקה מטורפת .

אפס תקלות ו\או בעיות מגע \ התקלפויות או WHATEVER , ואני רוכב אופניים בשטח והמכשיר איתי כל הזמן .

לגבי קייסים , היו לי המון , אני מחליף כל הזמן , לרוב של חברות רציניות , לרוב קייסים דקים אבל עם שפת הגנה פיצית מעל לגובה המסך - כיום עם מגן של גריפין.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

לא מסתדר עם מדבקות, משגע לי את האצבעות

הטלפונים יושבים בתוך קופסת מגן, שבולטת קצת מעל המסך ומגנה עליו מנפילות ושפשופים גסים.

פורסם

אני הןלך עם גלקסי מיני מהיום הראשון ללא מגן מסך.

יש מעט שריטות קטנות אבל לא משהו נוראי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הלכתי עם נקסוס4 כמעט שנה ללא מגן, והוא ללא שריטה עד היום. מה שכן, המדבקה האחורית הצילה כמה שריטות בוודאות.

כיום שמתי גם קדמי וגם אחורי לא כזה מפריע לי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ודים, נסע לשכנע את החברה לקנות לך מוטו G. יושב מעולה ביד, הגודל שלו טוב והוא אחלה מכשיר בכלום כסף.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בעבר הייתי משתמש במגנים שונים ומשונים בתצורת פילם. קודם בבלקברי ואז בגלקסי 4.

במהלך התקופה עם הגלקסי 4 גיליתי את מגן הזכוכית. עולם אחר לחלוטין- נוח משמעותית, טאץ' מדוייק (למרות העובי של 0.4mm, והבנת שזה עניין של איכות ויצרן המגן).

יצא לי לשבור מגן אחד כזה, בזמן שהמכשיר נפל על אבן חדה גדולה שפגעה במרכז המסך בדיוק. המגן נהפך לעכביש מפואר והמסך- כמו חדש. אגב, לגלקסי היה את המגן גוף מסוג otterbox cummuter שפוטר לאחר התקרית וגם עקב הגודל המסורבל יחסית שלו.

כמובן חיש חש הוזמן מגן חדש.

כשהזמנתי את סוני Z1 compact, המכשיר הגיע עם מגן מדבקה בערכה, הדבקתי אותו כמובן. סה"כ היה בסדר, אבל התגעגעתי לזכוכית. אז הזמנתי מגן זכוכית של nillkin, שהגיע היום (בינתיים המדבקה הספיקה להישרט).

איזה כיף זה לחזור למגן זכוכית :yum:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

עד היום הייתי עם מגן של אוטר בוקס מגומי( מגן מדהים). לאחר יותר משנה, מתחיל להראות סימני עייפות.

רכשתי היום מגן זכוכית של נילקין , בטח יגיע תוך שבועיים ונראה איך הוא.( אייפון ארבע).

פורסם

אני הרכבתי מסך זול לאייפון 4 לאמא, עלה 16$ והוא לא 100% IPS אבל בעל צבעים חיים ויפים כמו המקורי, כמובן שהמסך אינו זכוכית גורילה ולכן הזמנתי 2 מגיני מסך מזכוכית ב4$ ליחידה, מעניין מה יגיעה אבל בטוח שהוא יהיה טוב יותר מסתם מדבקה.

לדעתי כל מכשיר חייב מגן זכוכית טוב, אכן חווית השימוש היא עולם אחר.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נוט I - מדבקת פלסטיק שקופה בלבד (טוב, נו, כבר לא כל כך שקופה).

את המגן האימתני שקניתי ברוב טיפשותי הסרתי כעבור יום. הגודל פשוט מגוחך.

בדיעבד, גם המדבקה מיותרת.

אין אח ורע בעולם לתופעת המגנים בארץ. ממש תרבות "שיבּוּרים".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אנשים רוכשים מכשירים באלפי שקלים ומתקמצנים על מגנים ,

אני רכשתי נוט 3 , וישר שמתי מגן מסך , אבל אחד איכותי ועבה, ומגן (FLIP) עם כיסוי נוסף למסך,

חבל שהמכשיר סתם ישרט ויתכסח.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...