Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לנכבדי הפורום!

החלטתי להוסיף לרכב שלי שלטי נוחות. אני כבר יודע בערך את התהליך, וגם איזה חלקים אני צריך.

הבעיה היא במציאת החלק הכי חשוב - הCCM.

זה החלק שאחראי על החלונות חשמל, נעילה מרכזית וכו'.

מחיפוש באיביי העולמי והאנגלי, מצאתי מספר רכיבים כאלה, אבל כולם לגולף. בהתחלה חשבתי שזה יתאים, אבל מסתבר שלא.

אם על הרכב שלי אני ארכיב CCM של גולף, או של כל דגם אחר, זה לא יעבוד כמו שצריך, ויכול לקרות מצב שאני אלחץ בשלט על נעילה של הדלתות, אבל בפועל ייפתחו החלונות במקום. ניתן לסדר את זה באמצעות תוכנה שנקראת VDS PRO אבל זה יוצר בעיה נוספת. התוכנה עובדת אך ורק בDOS, לא חלון CMD בווינדוז, אלא DOS ממש כמו של פעם, ובמחשב עם חיבור סריאלי. USB לא יעבוד פה בגלל שזה DOS. אז צריך להשיג כבל כזה...

בקיצור, הפיתרון לזה הוא אחד. למצוא CCM מפולקסוואגן בורה אחרת. הCCM הזה צריך להיות עם 2 יציאות, אחת 23 פינים ואחת 15 פינים.

מישהו מכיר מקום, עדיפות לאזור הצפון, שיכול להיות לו את הרכיב הזה? הוא חייב להיות מפולקסוואגן בורה ולא מכל פולקסוואגן אחרת! מספר הרכיב זה 1JO 959 799 AH.

אשמח לעזרתכם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...